- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
sweetsour
tag
T-Mobile-nál vagyok. Ha bekapcsolom az LTE-t, gyakran (naponta többször) teljesen elveszik a térerő, mintha semmilyen hálózat nem lenne elérhető. LTE-t kikapcsolva hagyva nem fordul elő.
Más nem tapasztalt/hallott ilyenről?
-
DraXoN
addikt
válasz #19784448 #13299 üzenetére
Ez brutálisan jó!
még stereo is lesz tőle a telefon .. igaz nem tökéletes (a telefonáláskori hallgató kicsit halkabb), de jobb (RR3-ban pl igen érezhető).. nem hittem volna, hogy van ilyen.
Plusz a hang tisztább zenekor, a mély erősebb (de tényleg) és nagyon turbózza a hangot, ne még is aránylag tiszta marad a hang nem úgy mint annál amit én találtam még.Ez jó.
És mert ez jó, ha nem bánjátok majd belerakom az első hozzászólásba..Apropó
Szerkeszteném az első hozzászólást..
Ötlet mi kerüljön bele?Értem ez alatt, hogy "információk" esetleges "modok", "leírások".
Mi kellene bele?The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
drnet
aktív tag
Már két olyan utángyártott töltővel is találkoztam, amivel nem töltődik a Z1C. Valami olyasmit írt a kijelzőre, hogy az áramforrás túl gyenge. Gyorsabban merül a telefon, mint ahogyan tölti a töltő. Egyébként ezt nem is értem, mert a Z1C nálam 2-3 napot bír, míg a régi Ace2-m csak 1-1,5 napot. Tehát olyan gyorsan nem merülhet. Ja egyébként ez a két töltő minden mást rendesen tölt. Vajon miért ilyen érzékeny a Z1C a töltőkre? Tapasztalt már más is ilyet?
-
sweetsour
tag
válasz darvinya #13315 üzenetére
Kérdés, ha elveszik a térerőm több percre, addig elérhető vagyok-e? Gondolom nem tart a telefon háttérben egy GSM kapcsolatot hanghívásokra.
Jó lenne tudni, hogy LTE esetén a T-Mobile milyen technológiával viszi át a hangot
http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=LTE_(telecommunication)#Voice_calls[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #13325 üzenetére
Root és recovery-ből kell flashelni. Amúgy akinek bármi baja volt eddig a telefon hangerejével, hangminőségével annak érdemes feltenni. Nagyon sokat javít minden téren!
-
Surci1
tag
válasz #19784448 #13326 üzenetére
A telefonomat már korábban rootoltam. Nem vagyok egy vájt fülű, nekem nem is volt különösebb problémám a teló hangzásával,hangerejével, igaz nem is nagyon tetszett. Gondoltam hátha megéri ez, hogy felrakjam a recovery-t és abból flasheljem. Hát mit mondjak klasszisokkal jobb a hangzás, hangerő, hangminőség. Ráadásul a teló felső hangszórójából is szól, ahol egyébként a füle van az embernek telefonáláskor. Így ez akkor most sztereo, vagy ugyan azt küldi két hangszóróra. Nekem kb. a hangerő 2/3-ától kezd érezhetően torzítani. Tudom ez a lejátszott zenefájltól is függ. Szóval szerintem is nagyon megéri felrakni. Köszi szépen.
-
törölt tag
Nem az én érdemem, csak gondoltam megosztom veletek örülök hogy tudtam segíteni
-
Rathrol
aktív tag
Sziasztok!
Hangszóró kapcsolatban szeretnék kérdezni, nálam a bal oldalon szól a zene csak, a jobb oldal nálatok sem szól?
Mert elvileg sztereós ahol bal-jobb oldalon kéne szólaltatni nem?A képen a bekarikázott helyen szól:
[link][ Szerkesztve ]
-
akyyy
senior tag
tud valaki fasza timelapse alkalmazást? ezt próbáltam ki de nagy szar.
olyna kéne ami a képernyőt nem használja de attól még felvesz. -
DraXoN
addikt
-
Claark
csendes tag
válasz Rathrol #13331 üzenetére
Persze hogy sztereó, a bal csatorna a felső hangszóróban szól, a jobb csatorna pedig az alsóban. Ha az alsó rács alatt lenne két hangszóró, annak nem lenne sok értelme, mert túl közel lennének egymáshoz és nagyon gyenge lenne a sztereó hatás. Még így sem valami csúcs, hogy az egyik oldal alól, a másik felül szól. Igazi sztereó hatáshoz kellene legalább egy méter távolság a két hangszóró között, minél több annál jobb. Mobiloknál sztereó hatást csak valami trükkel lehet elérni.
-
sweetsour
tag
válasz darvinya #13328 üzenetére
Ha WiFi-n vagy, akkor nem az LTE-t használja. Szóval nem is értem a problémád.
Amúgy egyszerre semmi nem tud 2 internet csatornán lenni, ez nem szerver központ.
Tehát, ha WiFi-n vagy akkor úgymond GSM hívás/SMS működik.Nekem nem így tűnik.
Tapasztalat:
1. Wifin fent vagyok, LTE kikapcsolva
2. Bekapcsolom LTE-t
3. Térerő leesik 1 vagy 0 ("nincs térerő") csíkraPedig az internet végig WiFi-n megy. LTE-t újra visszakapcsolva újra rögtön 3 csík térerő. Ezt hogyan magyarázzátok?
[ Szerkesztve ]
-
sweetsour
tag
válasz darvinya #13347 üzenetére
Előbb még azt írtad, nem tudok 2 internet csatornán lenni, most meg azt, hogy 2 IP címem van? Ez nem ellentmondás?
Ezt is írtad: 3.5G óta internet alapon megy a hívás átvitel. Azaz mint VOIP.
Ez meg szerintem azzal ellentmondás, hogy:
...erőlteted 4G-t. Amin Mo-n nincs hívás. -
Rickeffe
aktív tag
Kis segítséget kérnék, nem igazán találtam meg még a megoldást. Intelligens csatlakozásnál időponthoz kötötten állítok be indítási és leállításai folyamatokat. A probléma az, hogy nem a beállított időpontban indul el a folyamat hanem teljesen véletlenszerűen.
Rickeffe
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest