Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz moxon44 #1327 üzenetére

    Szia! Én is pont így jártam egy hónappal ezelőtt, mindenképpen terelni próbáltak az XZP készüléktől. Jóval előtte végig nyálaztam a telóról az elérhető információkat, ezért nem tudtak meggyőzni.
    Nekem is az az érzésem, hogy a Sony nem ad jutalékot az eladott készülékért ezért mást tesznek reflektor fénybe.

    Nekem kellemes tapasztalataim vannak a készülékről! ;) Sony Z2-ről váltottam, ahhoz tudom leginkább hasonlítani, valamikor Különösen Ajánlott minősítést kapott.
    - Sokkal, sokkal gyorsabb, főleg az alkalmazások telepítésénél lehet észre venni. Nem akad a Facebook, Messenger stb. ram zabáló alkalmazás.
    - Jobb a térerő vétele, ill. az adatátviteli sebessége.
    - Sokkal tisztábban és érthetőbben lehet telefon beszélgetést lefolytatni, támogatja a telefon beszélgetés rögzítést. Én ACR apk használok erre a célra.
    -Kijelző is jobban van kalibrálva, sötétbe gyengébb a kijelző fényerőssége, napfénybe viszont "százszor" jobb.
    -Oreo alatt (8.0) nagyon takarékosan bánik az energiával! nem gondoltam volna, hogy van ilyen is! 5-6 órás kijelző idők a minimum, de aki gondosan beállítja annak nem ritka a 7 órás kijelző idő sem.
    -Melegedést eddig még nem tapasztaltam, kijelző se eset ki! :D
    -Zene lejátszó is jobban szól, mint a Z2-tőn, nem mintha azzal nem lettem volna megelégedve.

    Ami nekem negatív: :(((
    -Ujjlenyomat olvasó, akár milyen tokot vettem eddig, mindig zavarja a könnyed hozzáférést a gombhoz, az meg elég hektikusan ismeri fel az ujjlenyomatomat. Az volna a legjobb, a kijelzőbe volna beépítve.
    -Nincs megbízható rendszergazda jog, amivel kicsit személyre lehetne kapni a ROM-ot, főleg a reklámok zavarnak, Z2 ezt simán ki tudtam küszöbölni.

    Kamerát iPhone 8-al, ill Huawei P9-el tudtam összevetni, a P9 szemmel láthatóan jobb képeket csinál, a iPhone 8 nagyon hasonló, talán egy kicsit gyengébb tőle.
    Nem rossz a kamera, sokkal jobb, mint a Z2-é, de ha ez a funkció olyan fontos akkor a Samsung S8 jobb lesz neked.

    A Telekomos eladókhoz visszatérve, nem akarok általánosítani, de sokszor szakbarbárok, felületes tudással osszák a tutit! Olvas bele a fórumba, nézd meg, hogy hányan panaszkodtak az XZP-re!
    Én egyről tudaokZitta, vagy nagyon hibás darabot kapott, amit nem is értek, hogy történhetett meg, vagy csak trollkodni akart.
    Ha tetszik az egyedi forma, nem akarsz egyen telefont, akkor szívből ajánlom az XZP! :K

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák