Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz BigBlackDog #17100 üzenetére
Még egy probléma felmerült; a google maps eléggé furcsán viselkedik (ugye ez a hibajegyzékbe is le van írva). Ennek ellenére létezik esetleg valami patch, vagy megoldás, amitől használható lesz?
-
tomy86
addikt
válasz BigBlackDog #17101 üzenetére
Tudtommal nincs. Legalábbis jelenleg. CM 10 és 11 alatt is megvan a hiba.
-
lolll3
tag
Sziasztok!
Az miért van hogy lemerül 36%-ra a telefonom és hirtelen lemegy 1%-ra és kikapcsol?? Megjegyzem vadi új akksi van benne...
"Majd ha az ember kivágja az utolsó fát, megmérgezi az utolsó folyó vizét, kifogja az utolsó halat is, akkor rádöbben, hogy a pénzt nem lehet megenni."
-
veterán
válasz lolll3 #17105 üzenetére
Azért van, mert Li-ion akkut vettél, miközben azt hiszed róla hogy Li-Polimer (mert mondjuk ez van ráírva).
Van nálunk X8 a családban, és Wt19i. Van 2 db gyári akkunk ugyebár, és vettünk hozzá 3 db utángyártottat (Li-Ion). Hidd el én nem azt írom ide amit X vagy Y valahol valakinek mondott, hanem a kőkemény tapasztalatot : a Li-Ion akkuk ezekben a telefonokban így viselkednek. Nekünk mind a 3 ezt csinálja, az eredeti gyárik pedig rendesen teszik a dolgukat.
Arról nem is beszélve, hogy ha a Li-Ion teljesen nullára merül, akkor a telefonban (egyikben sem) fel sem tudjuk tölteni, csak az akkukkal vett saját fali töltőjükben. Ha nincs nullára merülve, akkor többnyire tölthető. Előfordul hogy a telefon töltőn van, és mondjuk 2 óra alatt sem töltődik fel az akku. Kitapasztaltuk, és megszoktuk, hogy az utólagost a fali töltőben töltjük, a gyárit pedig a telefonban. Persze sok kurvaanyázás volt, amíg rájöttünk a tutira, de ma már minden rendben mert tudjuk a módját. Így 2 telefonhoz 5 db akkunk van, bátran el tudunk indulni bárhová.Csak hogy képben legyél , valami ilyesmiről van szó : [link]
anno (1 éve) a 3 db EP500 akku + a hozzá tartozó töltő 12,99 USD volt, házhoz szállítva ...
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
postas
tag
válasz cs.zs. #17107 üzenetére
Ez sajnos nem teljesen igaz.
Nekem is van egy ebay-es fali töltős szettem. Ami sokkal szarabb, mint az eredeti az tény.
Ugyanakkor nekem is hasonlókat produkál néha a gyári akkumulátor.
És biztosan nincs összekeverve, mert mikor meghozta a postás, hatalmas betűkkel írtam rájuk hogy pót1 és pót2
A pót akkuknak fix helye van a legtöbbet hordott táskámban, az ilyen peches esetekre.
A kettő együtt bírja addig, mind a gyári 50%-a -
veterán
válasz postas #17108 üzenetére
Nálunk nem ilyen szar a helyzet, a 3 db kínai kb annyit tud, mint a 2 gyári. Megkülönböztetni nem nehéz, mert a gyárin van hologram-matrica, az ugy-n nincs. Pöttyöket kaptak az oldalukra, hogy tudjuk melyik után melyik jön (pl az 1 pöttyös már lemerült, és most a 2-es van benne, stb)
Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz postas #17108 üzenetére
Nekünk mindkét gyári hibátlan, és nem szoktak ilyesmit produkálni. A kínai olyat is csinál, hogy pl egész nap 96%-ot mutat, aztán este kikapcsol a telefon, mert ugyebár lemerült...
Na de könyörgöm : 3 db akku, töltővel, 3 ezerért házhoz szállítva ... (5 hét alatt jött meg, már épp reklamáltam)Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
postas
tag
válasz cs.zs. #17110 üzenetére
Óó, én kiváló utángyártottjaimra még hologram is jutott
hátulján levő szám más kicsit.
Eredeti: 1226-6581.2
Ugy: 1226-6582.1 Ezen kívül minden teljesen ugyanaz.
De te akkor jobban jártál azért. (Persze nekem is röhögve megérte)Egyébként lehet valamit mókolni a battery logban is! Csak ahhoz én speciel nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz tomy86 #17111 üzenetére
Azt szintén tapasztaltuk, hogy ha felváltva van benne gyári és ugy, az marhára megzavarja a telefont, összevissza mutatja a töltöttséget a gyárival is.
Leginkább úgy osztoznak Anya- és fia, hogy a gyermeknél a WT19i-ben van a 2 db gyári, Anyánál a fehér X8-ban a kínai versenyzők, és így mindketten problémamentesek, elégedettek. Már Anya is megszokta, hogy ha lemerül, akkor ezekkel az akkukkal hiába dugja töltőre, nem történik semmi. Cserél.Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
veterán
válasz postas #17112 üzenetére
A mieinken is a 6582.1 felirat van. Amikor ezeket gyártották, épp nem volt raktáron hologram-matrica ...
Nagy dilemma volt ez nekem hogy itthonról eredeti 4-5 ezerért + posta, vagy kintről ezek. Nem bántam meg a kínai verziót, a töltő is tök jó, hogy az épp töltődő akku mellett még +1 USB lehetőség is van.
-
veterán
válasz tomy86 #17115 üzenetére
Lehet hogy döglődik. Fene se tuGGYa. Okozhatja akár szoftveres hiba is. Egy másik akku használatával kiderülne.
A recept :
Ess gondolkodóba, és hezitálj :
1: eredeti gyári itthonról, 3-5 e + posta, 2 nap
2: eredeti gyári külföldről olcsóbban, sok nap
3: nem eredeti nem gyári, Kínából nagyon olcsón, sok nap
...Csináld jól, nem kell magyarázkodnod senkinek. A méhecske sem áll le a léggyel vitázni, hogy miért jobb a méz mint a szar.
-
aero.
veterán
A gyari is ugyanezt csinalja, nekem 80rol kapcsolt ki mikor meghalt, kb 20 percig se birta.
-
tomy86
addikt
válasz cs.zs. #17116 üzenetére
Félreértesz. Azóta sincs gondom az akkuval. Én arra reagáltam, miszerint a töltöttség szintjének huszonakárhány százalékról hirtelen egy százalékra esését az utángyártott akku használata okozza. Erre írtam, hogy nekem a gyári akkuval is csinált ilyet, úgyhogy ezt így kategorikusan nem lehet kijelenteni. Egyébként soha nem vennék utángyártott akkut azért az 1-2 ezer Forintos különbségért. De az akku azóta is köszöni jól van.
-
tomy86
addikt
válasz cs.zs. #17119 üzenetére
Ez olyan dolog, hogy semmi szükségem 3db akkura (miután a jelenlegi gyári is bírja már két és fél éve), töltőre meg pláne nem. Pl. 7-8 Euroért a német ebayről megvan a gyári akku is + 1-1.5 Euro szállítási ktg. Nem akarok én senkit lebeszélni az utángyártott cuccokról (én is Hong-Kongból, Kínából rendeltem pl. kijelzővédő fóliát, hátlapot), csak azt mondom, hogy ez nem egy olyan fogyóeszköz, amit havonta kell vásárolni és így nézve nem nagy az árkülönbség. Arról nem is beszélve, hogy utángyártottnál (főleg noname esetén) semmi garancia arra, hogy tudja pl. azt a töltőkapacitást, ami rá van írva.
-
veterán
válasz tomy86 #17120 üzenetére
Mindenkinek más és más a fontos. Sokat utazunk, a 14 éves nagyfiam a múlt hònapban körberepülte Európát (egy pályázat által. Sajna nekünk nem futna ilyesmire). 2 db gyári akkuval ment + adatkábellel + fali töltővel. Nagyon is fontos volt hogy legyen pótakkuja. Ha csak max 1-2 órán át vagy konnektortól távol, akkor persze hogy nem az.
-
dartsos
tag
Sziasztok!
Olyan problémám adódott, hogy a bekapcsológombom tönkrement....nem érzek nyomáspontot, és nemis reagál semmit.
Egyrészt szoftveresen hogy kiváltható, hogy le tudjam zárni a képernyőt.
Avagy gsm szervizben mennyibe fájna a gomb cseréje?Kösz a választ előre is!
-
tomy86
addikt
válasz dartsos #17123 üzenetére
Ha rootolt a telefon, akkor teljesen kiváltható a bekapcsoló gomb pl. a Power Toggles alkalmazással. Tud ki/be kapcsolást, újraindítást, képernyő lezárást stb.
-
tomy86
addikt
válasz ratobi #17125 üzenetére
Nem mondod? A képernyőlezárás volt a kérdés. Persze rosszul fogalmaztam (a ki/be kapcsolást megszokásból írtam, mert mindent ezzel kapcsolgatok), de gondoltam egyértelmű, hogy ha a telefon ki van kapcsolva akkor semmilyen szoftveres megoldás nincs a bekapcsolásra.
[ Szerkesztve ]
-
tomy86
addikt
válasz dartsos #17127 üzenetére
Nincs mit.
Nem tudom, hogy a bekapcsológomb cseréje mennyi lenne szervizben (ha tényleg az a baja), de nem egy bonyolult szerkezet és akár házilag is cserélhető. Viszont azt nem tudom, hogy mennyire nehéz beszerezni. Régen láttam Rayhez 8 Euro környékén, szerintem az LWW-hez sem drágább.Közben megtaláltam, de LWW-hez ezen az oldalon nincs.
[ Szerkesztve ]
-
efká
tag
sziasztok! van arra mód, hogy win xp-re megosszuk a teló internetét usb-n keresztül? úgy olvastam, hogy vista, win7 és afölött lehetséges ez.
-
efká
tag
bit.ly/1gwHk5e ezzel a módszerrel próbálkozok, de semmi... valami ötlet?
-
postas
tag
Tud valaki esetleg olyan appot, amivel táhelyezhetem memóriakártyára az amúgy nem áthelyezhető dolgokat?
Rootolva van. Hihetetlen idegesítő, hogy nincs helyem, pedig nem sok alkalmazásom van. Fölösleges meg pláne nem.
Dropbox, Térkép, Youtube.. Ezek foglalnak nagyon sokat. Meg a böngésző is eléggé...Köszi!
-
tomy86
addikt
válasz postas #17132 üzenetére
Titanium Backup (de lehet, hogy csak a Pro verzióban elérhető ez a funkció)
-
Just_Reboot
addikt
Sziasztok faterom telója azt csinálja hogy ha játszik akkor a telo magátol újra indul és csak akkor lessz jó ha töltőre rakja ha telefonálni akar akkor is ez a helyzet mi lehet a gond ? Én akksira tippelek.
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Érdemes lefrissíteni ezt a telefont 4.0.4-re? A legfőbb bajom az, hogy az aksija nagyon hamar lemerül. Vettem már egy másik aksit is, de ugyan az a helyzet. A 4.0.4-től nem fog belassulni a telefon, ha SUS-al teljes törléssel frissítem? Stamina mód van a 4.0.4-ben? Valakinek van tapasztalata, hogy a 4.0.4-ben jobb lett e az aksi?
-
razorka777
veterán
válasz bajzal #17136 üzenetére
Mindenképp érdemes lefrissíteni, mert emlékeim szerint jól muzsikált az ICS a telón.
Ha tiszta telepítést csinálsz+SD törlés, akkor nem lesz lassulási gondod.
Persze root és egy alapos pucolás után még jobb eredmény érhető el.
Nem rémlik a stamina mód, de lehet hogy van a 4.0.4-ben.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
DemonDani
addikt
Hello!
Remélem tudtok segíteni, olyan gondom van, hogy folyamatosan újraindul a telefonom, addig jut a betöltőkép, hogy lemegy az indulást követően a Sony Ericsson felirat és fekete lesz a kép, után megint jön a Sony Ericsson felirat és ezt csinálja folyamatosan megállás nélkül. Repülős üzemmódba tettem miközben szólt a zene, aztán vissza akartam kapcsolni hálózatra, ekkor lekapcsolt és ilyen lett. Kikapcsolni csak úgy lehet, ha kiveszem belőle az akkumulátort.
Nem, moddolt készülékről van szó, gyári 2.3-as Android fut(ott) rajta, soha semmi ilyen beavatkozás nem volt az életében.
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Kope91
csendes tag
olyan probléma áll fent a telefonomnál, hogyha beírom SIM kódomat, akkor egyszerűen újra indul a telefonom, (repülőgépes üzemmódban megy), a telefon rootolt és nem gyári rom van rajta, de ez eddig nem is volt gond...esetleg van valakinek valamilyen ötlete, hogy ilyenkor mit lehetne csinálni?
-
tomy86
addikt
válasz Kope91 #17139 üzenetére
Mostanában többen írtak hasonló problémáról Telekomos sim-ekkel kapcsolatban, különböző romokon.
-
-
Nemkutya
csendes tag
Sziasztok! Azt csinálja a telefonom hogy ha bekapcsolom beírom a pin kódomat akkor ujraindul ezért nem tudom használni. Szerintetek mi okozhatja a hibát? Válaszokat előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Diktafon funkciót szerettem volna használni a telón, de nagy megdöbbenésemre nem találtam.... Nincs senkinek, vagy csak nálam nincs?
Ha valaki használ vagy tud jó diktafonos felvevős programot, kérem ossza meg velem. 2-őt próbáltam már, de defektesek voltak...
A rendszer gyári 4.0 mindenféle buhera nélkül (root sincs).
Köszönöm szépen!
Xiaomi 13 eu dev...
-
jeka
tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy legfrissebb T-mobilos rom linket dobni?
Köszönöm.
-
peteralbert7
tag
Sziasztok.
Olyan problémám lenne,hogy a Párom a telóját/Xperia Mini Pro/ tegnap este kikapcsolta,felrakta töltőre.Ma reggel be akarta kapcsolni,megadta a PIN kódot de a teló újraindúlt és megint a PIN-t kérte.Már vagy 30-szor próbáltam de mindig ugyan az.Találkozott már valaki hasonló problémával?Köszönöm előre is a segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Steam topic
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest