- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
Ajánlom az alapozót Skynet blogján, meg a segédletet. Ezek ugyanis mind benne vannak.
De hogy válaszoljak is néhányra:
1. Marketről alap: CoolS, apndroid, data counter widget, ES file explorer. Task killer programot ne használj!!!
2. Marketről PC-re nem tudsz letölteni. Ettől függetlenül vannak olyan helyek, ahonnan a telepítőket (apk-kat) le tudod tölteni, amit aztán felraksz a telora, és telepítesz.
Milyen szoftver van a telodon? 1.5 v 2.1? (alul négy ikon van, vagy csak a felhúzó?)
3. Az Android úgy működik, hogy van a szoftver, meg alatta az alap téma, ami meghatározza a telo alapprogramjainak működését, és van a főképernyő program (az alapképernyő, amire ki tudod pakolászni a widgeteket meg ikonokat, és húzgálni jobbra, balra), ami cserélhető sokkal gyorsabbra is, pl ADW launcher, LauncherPro, Helix Launcher, stbstb.
Szedd le marketről a LauncherPro-t (szerintem ez a leggyorsabb), és amikor feltelepítetted, home gomb(a kis ház..), ott bepipálod a négyzetet, majd rányomsz a launcherpro-ra. Ez sokkal gyorsabb, mint a Panteon. Asszem ADW-ben lehet változtatni a menü hátterét (nem tuti...)
4. A telefon tárhelyére csak programok mehetnek, te nem túrkálhatsz benne.
5. Az akku%-ok nem mérvadóak, átlag (sok nyomkodással) 2 napig nálam bírja. A főzött ROM-okkal szerintem tovább bírja, de ha még csak ott tartasz, ahol, akkor olvasgatnod kell még egy kicsit ahozz, hogy menjen a flashelés. Van segédlet skynet blogján, abban benne van a flashelés menete képekkel, meg még jópár dolog. -
picur220
veterán
Taskkillert fel kell telepíteni, de ahogy ABE is mondta, az automata app kilövés (autokill) nem kell. Csak néha belelépsz a taskkillerbe, és kilőheted azt, ami nem kell.
Kamera bugra elég a cools nevű progi, ami átálítja a governort conservative-ra, végső soron növeli az akkuidőt. (vagyis inkább a kamera bug csökkenti, mert nem állítja át a governort) -
picur220
veterán
válasz berci43 #17978 üzenetére
Fancy Widget, és a Weather Widget yr.no. Én utóbbit használom.
-
picur220
veterán
válasz sajttorta #18074 üzenetére
Én is herot fogok venni, vagy vmi komolyabbat, , mert ez a teló az android meggyalázása valóban. Csak jelenleg nincs rá keret. Vagy gyűjtök egy kicsit, és lesz belőle majd Motorola xt720, az most nagyon tetszik.
A telora most felraktam a SlideIT keyboardot, ezzel sokkal jobb. -
picur220
veterán
válasz feri1014 #18090 üzenetére
Én nem várok sokat tőle, de az, hogy egy hívás fogadása 3-5 sec, az már nekem is sok. Főzött ROMmal 3, simával 5. A Pulse sem egy világbajnok, a vodafonos szutyokról nem is beszélve, de pl egy HTC Tattoon érződik, hogy HTC, és hogy dolgoztak rajta, csak sajnos baszott nagy hátrány a QVGA.
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #18200 üzenetére
A wifi fixer az én telomat fagyasztja, de nagyon. Le is szedtem, inkább kínlódok vele egy kicsit
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #18205 üzenetére
Én azt próbáltam, amit a múltkor linkeltél, és azzal is fagyott. Leszedtem.
-
picur220
veterán
válasz Kokesz0812 #18241 üzenetére
Live wallpapert csak akkor tudsz használni, hogyha fenn van a live wallpapers picker, de ahogy elnézem a fogalmazásodat, neked gyári ROM-od van. Ahhoz, hogy ezeket használni tudd, főzött ROM kell, de egy live wallpapers picker minimum.
-
picur220
veterán
válasz Kokesz0812 #18253 üzenetére
Nem vágom, hogy a dobozán akkor miért van a 65k szín "logo".
Amúgy nálam nem sávosodik, semmi baja sincs.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz BalanceR #18325 üzenetére
Rosszabb úgyse lesz, ez nem MS.
Mik a negatívumai? Ahogy elnéztem, jól műköüdik minden, meg hasít, meg minden, csak az a gyíkja, hogy nem lesz rá 3.0 a CPU miatt, ezért jobb a Galaxy S. De abban meg nincs vaku. Miért nem lehet egy tökéletes telefont csinálni... Mondjuk Galaxy S htc Sense felülettel, meg xenon vakuval...petipetya: a PartneroGSM-nél 94k, úgy tudom. [link] Már van nekik Galaxy 3 is!
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz BalanceR #18361 üzenetére
Ha a driver jól sikerülne, és a 2.2őt is sikeresen megírnák camerabug nélkül, esetleg még a rádiót is megoldanák, azt hiszem verné a Spica az androidos telókat 100K alatt...
Ha megoldanák a multitouch-drivert is, akkor talán. De azért ne szálljunk el...A több-OS-es dolog jó lenne, csak akkor minden telora meg kéne írni v portolni az összes OS-t, ami nem kevés munka, feltolná a telok árát rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
-
picur220
veterán
válasz tyutyu73 #18752 üzenetére
Az andro-id-en linkelt deodexelt JH1-et ismerem, csak sajnos nem úgy működött, ahogy kellett volna, pl nem mnt rá fel téma, stb...
Ilyen ROM-ot bárki tud főzni, csak akarni kell, én is csinálhatnék egyet, aztán felrakom ide, mint picur-féle ROM-ot, aztán örülök a fejemnek, hogy van saját ROM-om.
Amit most én felraktam kitchen v2-ből, az viszonylag jó, deodexelt JH1 azokkal a progikkal, amik nekem kellenek.
Amúgy a relocate dalvik cache-t ha megcsinálom, és .tar-os backupot csinálok az egész ROMomról, akkor az is megmarad? Nálam ugyanis az az egyik alap cucc -
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #18771 üzenetére
Én most valszeg Herot fogok venni, mert elegem van a spica hülyeségeiből. A Heroban is lehet hiba, de ennek csak a tizede van meg bene, meg sokkal gyorsabb, már csak a rendes 3D driver miatt is.
-
picur220
veterán
Nem csak nekem volt gondom a készülékkel, vannak a telonak olyan hibái és jiányosságai, amit sem a ROMok, sem más nem old meg, amit a Samsung cseszett el alapjaiban.
A telom most viszonylag jól működik, nem fagy, nincsen semmi baja, Samdroidmod 1.3.1d van fenn, meg FE libs beta3. Ez ritkán fagy, de ha fagy, akkor csak akku ki-be oldja meg.
Fogok is készüléket váltani, mihelyst lesz rá keret, ha lenne, már rég nem kínlódnék itt a spicával...
Milyen funkciót tesz elérhetővé bármelyik ROM, amit egy sima rootolt ROMmal nem érhetsz el? Pl a te ROM-od, mi van benne, ami egy gyáriban nincs, miben más, és mit nem lehet megcsinálni egy rootolt ROM-mal, amit a tiéddel meg lehet? Mi benne az extra, ami egy sima kitchenes megoldással nem elérhető? -
picur220
veterán
válasz BalanceR #18926 üzenetére
Most ha...... - igen
wipe a felrakás után kell egyből.
kitchen 2-ben lk2.09, alapkomponensekből deskclock mindenképpen, meg amit úgy látsz, hogy nagyon alap, myfiles, meg ilyenek nem kellenek, ahelyett ott van az estrongs. A plusz dolgok közül 3D gallery dynamic-osat használok, ez nem szarja össze magát legalább.
Szerintem XDA v29-es phone-t tegyél fel.
DVM ARM11 dob, de annyira nem fontos, tedd fel, mert stabil, és gyorsít valamit.syler123: még soha senki sem cseszte el úgy, hogy nem lehetett viszahozni. Legalábbis a spicát
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz adamfriday #18982 üzenetére
ha csak setup conn, akkor gép restart, telo akku-ki-be, és próba megint, ha megint nem, akkor telo restart dl-ben, odin restart, aztán ha elég kitartó vagy, akkor egy idő után megy
Amikor megy az odin rendesen, akkor csak addig várj, hogy close serial port and wait until rebooting, ha ez előjött, akkor lehúzhatod a telot.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Én MixZinget használok, van EQ, tud egy csomó mindent, fasza.
Cubed-ben régen nem volt EQ, van már?
A gyári fülesnek elég szar hangja van, nekem van egy CX300-am, azt használom, ez sem egy csúcstech, de megteszi, majd ha Legendem, SGS-em, Moto XT720-am, Desire-m, vagy valami komolyabb cuccom lesz, akkor veszek egy hozzá illő fülest, spicához ez elég.Androidfigura KELL NEKEM!!!
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Kokesz0812 #19550 üzenetére
Legalább dl-módban van a telo? Odin jelez hibát indításkor kínai betűkkel?
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
válasz Kokesz0812 #19560 üzenetére
Szedj le minden drivert, és csináld a samsung-firmwares-en vagy az andro-id-on lévő segédlet alapján.
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #20096 üzenetére
Nem kell se wifi fixer, se más egyéb telofagyasztó szarság. Én úgy oldottam meg a wifidobálást meg nehezen csatlakozást, hogy a routeren fix IP-t adtam a telo MAC-jének. Semmi gond nincs vele, mindig csatlakozik elsőre, és nem dobja el soha.
-
picur220
veterán
válasz vadászcsiga #20105 üzenetére
Azt úgy, hogy belemész a beállításaiba a webes felületen, és a Home lapon DHCP-re mész, ott a static-ba be tudod állítani, hogy melyik MAChez melyik IP-t rendelje.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest