Új hozzászólás Aktív témák

  • Skynet258

    veterán

    válasz kali #7947 üzenetére

    Rövid ismerkedésed alatt szerintem pont rosszul mérted fel a készüléket, legalábbis amiket a negatívhoz írtál, azok orvosolhatók, a pozitív részek meg pont inkább negatívumok:

    Függőség: szerintem jó dolog, én például szeretem, hogy felteszek bármilyen calendar programot, és mindig a saját naptáramat látom, nem kell szinte semmit állítgatni. Valamit hozzáadok vagy beleírok Thunderbird alatt, vagy online, a telefonon meg ott lesz. És ez jó. De ha akarok, akkor használhatok olyat is, ami nem online sync-el, hanem a készüléken ment.
    Zenelejátszó, kamera: a kamera a 2.1-től komolyabb beállításokkal bír, 1.5 alatt valóban fapad - bár vanna programok, melyek azért bővítik rendesen, lásd Camera Zoom FX pl.
    A zenelejátszó nem nagy kaland, de annyi letölthető, mint égen a csillag, és bizony vannak igen jól sikerültek is. A blogon is van pár ilyen.
    Adatforgalom számláló: nem kezdem el belinkelni, hány ilyen program van, olyan használsz ami szimpatikus.
    NPS: ez az a program, amit kb. csak azok próbálnak ki, akik nem olvasnak sem itt sem máshol. Semmire sem jó jelenleg, ez viszont kevésbé a telefon hibája, mint a Samsungé.

    Amiket pozitívumként hoztál: a memória pont hogy elég kevés, az integrált böngésző egyáltalán nem nagy szám, a Dolphin pl. sokkal jobb, de ott van az Opera Mini is. Az akksi pont hogy lehetne jobb, sokaknál elég harmatosan teljesít, a füles - fogjuk rá, hogy ok, és sajnos egyáltalán nincs egyben az egész, többünknek papír van a hátlap alatt, mert különben nyüszög a készülék kissé.

    Szóval szerintem pont fordítva láttad a dolgokat, de persze mentségedre legyen szólva, hogy csak most nyomogattad meg először jobban, nálam meg már itt van több hónapja. ;)

    https://geekpulse.hu

Új hozzászólás Aktív témák