Új hozzászólás Aktív témák

  • BKazar

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretnék Nektek pár kérdést feltenni, ha tudjátok, kérlek válaszoljátok meg:)...

    1. a telefonomnak van pár nagy hülyesége:
    - az egyik, hogy gyakran újraindítja magát (nem kikapcsol, hanem újraindul és ugye eljut a pin kód kéréséig). Gondol egyet és a semmiből reset. Ez alapból sem tetszene, mert, ha épp távolabb vagyok tőle, akkor pl. nem tudom hogy ki van kapcsolva, de mivel sokat telefonálok, ez sokszor épp beszéd közben ér. Fontosabb beszélgetéseknél ez elég kellemetlen tud lenni.

    - a másik, hogy többször előfordul, hogy szerintem a telefonom elveszíti a hálózatot telefonálás közben (csak sejtem hogy ez lehet a kiinduló probléma, mert ilyenkor fent sosem látok térerőt). Ilyenkor nem szakad meg a vonal csak nem hallom a másikat meg ő sem engem, de a beszélgetés, legalábbis a telefon szerint folytatódik. Innentől nem lehet mit csinálni, mert nem engedi hogy "letegyem a telefont" semmilyen módon. Csak az akksi ki- be segít. Illetve egyszer előfordult, hogy kb. 10 perc nyomkodás után sikerült megszakítani a hívást.

    - szerintem az előző problémával lehet kapcsolatban, hogy gyakran panaszkodnak, hogy nem tudnak hívni engem (néha kapok róla sms-t hogy nem tudtak elérni mert ki voltam kapcsolva, néha nem). Gondolom ilyenkor is elveszíti a hálózatot a telefon csak nem tudok róla.

    - néha az is előfordul, hogy telefonálás közben simán megszakad, de legalább tudok egyből újrahívni, uh. ez zavar a legkevésbé

    A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez az esetleges szoftverfrissítéstől (2.1) elmúlhat, vagy van valami más mód, hogy orvosoljam, vagy vigyem el szervízbe?
    Egyelőre nem csináltam meg a frissítést, mert egy, türelmes vagyok hogy legális legyen és ne kelljen olvasgatnom, hogy pontosan hogy kell, kettő, félek a garanciavesztéstől a fenti hibák miatt.

    Lesz még pár kérdésem, de azokat egy következő hozzászólásban teszem fel, mert ez egynek elég:)...

    Előre is köszönöm a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák