Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskacz
senior tag
A Hard resetre feltett kérdésre - folyományként - kérdezném - azt tudom (természetes,) hogy minden adat elveszik - DE igaz ez az IGO megokosítására , és ami a legfontosabb a fájlok kezelése miatt - a file kezelőre is?
Mert akkor a hard reset után ismét ótómatice' net vagy wifi kell... - ez nem kikerülhető valahogy?
Huawei Mate 8
-
pdaghost
tag
válasz kiskacz #5552 üzenetére
Te magad megválaszoltad saját kérdésed.
Mivel a fájlkezelő a telefonra települ így igen az is elvész.
Az igo térképei és liszensz fájlja ( meg még pár dolog az sd-n van ), de a többi a telefra kerül. Hardreset után így elég csak az igo apk-t újra telepíteni és végigmenni a beállításokon. -
janesz16
csendes tag
Hali
én most vettem egy ilyet és szeretném tudni h honnan lehet rá játékokat. -
ruskop
senior tag
Nekem I570EXXJCB + Lkmod 2.4.1 van fent és össz-vissz 130 Mb memória áll rendelkezésre. Ez normális?
-
mfaka
tag
Hali! Tudja valaki, hogy hogyan lehet ezzel a telefonnal Bluetooth personal area networkot létrehozni egy laptop segítségével? A cél, hogy a laptopon lévő kábeles netet megosztva a spicán tudjak netezni. Nincs router a közelben és a wifi sem megy androidon ad hoc módban, ezért (már) mindenképpen csak bluetoothról lehet szó. (Hacsak valaki nem jött rá hogyan lehet aktiválni az ad hoc módot.)
-
Tonyo
őstag
Mikortól lehet 2.1 re frissíteni?
-
Skynet258
veterán
-
Derse
tag
Most kövezzetek ,meg de most jöttem rá hogy van benne mágneses szenzor. (iránytű)
Azaz a nagy és hatalmas iPhone 3GS semmivel nem tud többet hardveresen mint a Spica.
Hát ez kellemes meglepetés volt az biztos.Hogyha nékem sok pénzem lesz...
-
Cyberbeni
addikt
-
senior tag
Sziasztok. Kb. 1 hete én is Spica tulaj vagyok. Pannonos, gyári fw-vel. Egy nagy problémám akadt amire nem találok megoldást: adott egy vendéglátóipari helyiség ahol a routerre kötött ip kamerák miatt fix ip cím van. Namármost a Spica az istenért nem hajlandó rácsatlakozni, holott a symbianos, WM-es készülékek és a notebookok is simán csatlakoznak. Beírom a jelszót és semmi nem történik (normál esetben ugye megjelenik a felírat hogy obtaining ip adress). Valami ötlet esetleg?
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Yoshida
aktív tag
Hát a router-ben kéne megnézni hogy oszt-e dhcp-n ip-t, ha nem, a telefon beállítások, vezetéknélküli, wifi beállítások, ott talán kell egy menü gomb, és speciális, és meg lehet adni kézzel az ip-t, tartományt, def. gatewayt, meg asszem dns-t is.
Az fura, ha kézzel nem állítod be, wm, meg symbianon hogyan működik. (nem lehet hogy nem router, hanem PC wifi kártyával, és AD-HOC hálót csinál? mert arra androiddal nem lehet felmenni )
-
senior tag
válasz Yoshida #5579 üzenetére
Még az is lehet hogy PC wifi kártyával, ezt sajna nem tudom kideríteni( a cucc a padláson van,nem hozzáférhető akárki számára, csak egyszerűen tudjuk a jelszót), mint ahogy azt sem hogy mit kellene beírnom ip címnek, átjárónak, dns-nek stb...
Lehet hogy ezért fogom eladni a jó kis Spicát.
Vajon a 2.1 sem fogja tudni?Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
Yoshida
aktív tag
Jelenleg egyik andoridos verzió, telefon se támogatja, de rootolt telefonokra van megoldás, neten meg lehet találni, hogy csatlakozzon ad-hoc hálóhoz.
Hogy mit kéne beírni, az könnyű, nézd meg egy kütyün ami tud csatlakozni, hogy milyen értékeket kapott, ip, (al)hálózati maszk, alapértelmezett átjáró, dns szerver, ezek kellenek. Mondjuk padláson esélyesebb a router mint egy pc, de sose lehet tudni
Ha rendes notival csatlakozol, akkor ott tuti látszik hogy ad-hoc, vagy infrastructure a wifi tipusa, utóbbi a jó, és használható nekünk, ilyet ad a wifi-s router is.
Lehet, hogy mindig ugyanazt az ip-t kapják az eszközök (és úgy tűnik hogy fix-ip), de attól az még lehet dhcp, csak megjegyzi, hogy kinek melyik címet adja, és mindig azt adja újra. (pláne ha szinte minden nap felcsatlakozik az eszköz.
szerk: ja és amennyit buksz az eladásán, annyiból jó pár hónapig tudnál mobil netet venni
(csak egy ötlet, és masszív letöltésre nem megoldás persze)[ Szerkesztve ]
-
kiskacz
senior tag
Eddig már kétszer kértem elnézést, mert nem olvastam utána - de rohangálok egész nap - ez a harmadik. (Többet nem fogok, most már olvasok.)
Kb. egy fél óra múlva tudok a gép elé ülni, addig viszont segítsetek... összedugtam a PC-vel és nem látta a Spicát. Illetve látott egy 0-s memkártyát, de wsemmi többet a KIES program. (A tájékoztató szerint a PC-s progival ne is próbálkozzak..)Van a cd-n valami driver, de nem hiszem, hogy W7 alá kéne... illetve windows mobil - Omnia volt kezelve a gépen, lehet, hogy az szól bele?
Segítsetek - és én is fogok!!! Kb. 1/2 óra múlva jövök..
Köszi - üdv.
Huawei Mate 8
-
-
BloodRay
veterán
Remote RDP nevű programot valaki már próbálta? Érdekesnek tűnik.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
trobi28
addikt
Sikerült belépnem nekem is a tulajok közé,ma vettem 1 ilyen készüléket.
Előre elnézést ha lesznek béna kérdéseim de még sosem használtam droidot.
nekem most azt írja hogy az 1.5-ös verzió van rajta.Ezt hogy tudom 1.6-osra frissíteni?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
-
ruskop
senior tag
Tudja valaki esetleg, hogy a beépített wallpaperok milyen file kiterjesztésüek? jpg? png? bmp? Csak mert én a saját képeimet jpg-ben teszem fel 640x480-ban és nem kezeli olyan gördülékenyen mint a gyáriakat.
-
senior tag
válasz Yoshida #5582 üzenetére
Próbáltam amit javasolsz ( kiszedni notival a beállításokat) de nem sikerült az ip címnél tovább jutnom, legalábbis win7 alatt.
Egyébként mivel hogy használtan (1 hetesen) vettem 48000-ért , nem hiszem hogy sokat buknék rajta. De nem adnám ám el mert azért több előnye van a többi OS-hez képest mint hátránya. Csak ideges vagyok a leírt probléma miatt.Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
trobi28
addikt
Olyan kérdésem lenne hogy feltettem a TaskKiller-t (piros robotost) de ha kikapcsolom a képernyőt akkor nem zárja be azokat a progikat amik nincsenek Ignor listára rakva.
Ez miért van?Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
Tosee
őstag
válasz Yoshida #5586 üzenetére
Szia!
Ha ez a Remote RDP nevű program olyasmi mint win-ben a távoli asztal kapcsolat, akkor az nem fog működni jelszó nélkül! Tehát a pc-s usernek jelszót kell beállítanod (biztonsági okokból, ha távoli elérést használsz), és utána elvileg be tud léptetni (esetleg tűzfal blokkol, vagy más beállítási probléma...)!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
werszomjas
addikt
Sziasztok.
Hogy érdemes megvenni a telefont?
T-mobil -nál
vagy függetlenül?Jár-e valami előnnyel valamelyik?
Pl: később elképzelhető hogy a frissítések hamarabb jönnek a függetlenre, mint a szolgáltatósra? Vagy nincs ilyen gond?
Az igo az hogy van a telefonhoz?
Ingyenesen frissíthető későbbi adatbázisokra?Erősen szemezgetek egy ilyen készülékkel
Köszi
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest