- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz juhaszroli #1630 üzenetére
Nézd, ez -ahogy írtad is- teljesen szubjektív dolog. Nekem nem volt iPhone-om, így valós összehasonlítást nem tudok írni. Igazából mindkét telefon tud már szinte mindent. A váltakozó apertúra eleg jó dolog, de azzal együtt sem DSLR. De a telefonok között baromi jó. Az S9+ kb. 1cm-rel hosszabb a sima S9-től, de több egy zoomkamerával es az akku is nagyobb 500mAh-val. Nekem nagyon nem számít, mert a 3000mAh-s akku is vígan kibirja estig, 4-5 órás SoT-jaim szoktak lenni, de akkor meg félig van a töltöttség. Víz-és porálló, ami nekem fegyvertény volt az S6-ról váltásnál. Megakadások nincsenek, legalábbis én nem vettem észre, de az iPhone minden bizonnyal jobban van optimalizálva. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is, de én momentán az S9 párost tartom a legütősebb telefonnak, meg a kezdeti bakikkal is. De kikapcsolt spamszűrővel nekem már abszolut hibamentes.
[ Szerkesztve ]
-
Ákkk
addikt
Az iphone kicsit zártabb rendszer aki azt szereti annak az android még kevés lesz mivel sokkal nyitottabb rendszer ezáltal sok mindenben jobb de pld a közösségi appok optimalizálása messze elmarad az iosban megszokottól.
Tehát ha face insta hasonló appok a fontossak akkor a droid még nem olyan mint az ios estén de sokkal több mindent tud amit az ios nem vagy csak az álltal támogatott gyári kiegészítővel.
Nem csak az számít milyen gyorsan nyilnak az alkalmazások hanem,hogy futnak az adott eszközön.
A samsung kijelzője messze jobb mint az iphone kivéve az x mert az egyedi ebben és az x estén a face id messze jobb mint az itt lévő megoldások.
Nekem x is volt most note8 mind a kettő rendszernek és készüléknek van előnye és hátránya is.
És a zene abban az iphone még jóval erőssebb fejhallgatóval, bt-al és anélkűl is.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Szabi020
tag
Szia!
Én I7 Plus-ról váltottam. Ez volt a 7.-dik iphonom zsinorban. Nálam az apple azzal,hogy egyre optimalizálatlanabb szoftvereket dobott ki, ami még egy 1 éves i7 pluson is tudott érdekességeket produkálni illetve az iphone x árával egyenlőre meggyőzött,hogy ne az X-et vegyem. Eddig még nem bántam meg Igaz csak pár napja Használom az S9+-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest