-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
Mivel párszor volt téma, rendeltem a mediawebáruházból egy 128-as 100mb/sec samsung memóriakártyát.
Majd megírom minden rendben van e vele.s24U+15p
-
polman
tag
És tényleg működik most már a hívás rögzítés s9+ on. Nagyon nagyon jó minőségben. Nem tudom ki tette ki az infót de szuper köszi. Boldbeast Android Call Recorder 😁😁😁😁😁
-
T0rnad0
addikt
Vodára nekem most jött frissítés, 167 MB-os ARD4.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz csorbajeno #3516 üzenetére
Nem tudni. Ha tippelhetnénk nyárra tenném
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Adott egy s9. Illetőleg egy Szintén Samsung TV. Használni szeretném a a Smart view-t, azonban kb 5 kép megjelenítése után több képet nemigen hajlandó átvinni megjelenítésre.
Van esetleg valakinek hasonló problémája? Mitől lehet ?
Köszönettel
-
Macskasy
tag
Ez most hülye kérdés lesz de a második kamera amugy mire jó ?
azt hittem hogy amikor 2xre nyomok vagy manuálisan görgetek 2x zoomhoz akkor majd átvált a második lencsére ??
ez nem történik meg sajnos ugyanis ha az ujjammal a második kamerát letakarom voilá nem történik semmi , ugyanugy látom, ha elveszem az ujjam semmi változás[ Szerkesztve ]
-
Macskasy
tag
Közben megjött a whitestone repair kit, most sikerült tökéletesen felrakni (juhuu)
meddig ne rakjak rá tokot ? 12 órát be kell tartani ? -
juhaszroli
tag
Az Xprotector forgalmaz Pitaka tokokat. Felhívtam őket, jövőhéten érkezik az S9 párosra, a webshopba pedig a héten kerül fel. Kíváncsi leszek az árra.
-
spawn21
veterán
-
Fitzgerald
veterán
Ez ugyanaz a kép napra pontosan egy évnyi különbséggel. Az első az LG V20-al készült tavaly május 7.-én délután háromnegyed négykor, a másik ma készült háromnegyed egykor S9+ -al.
Az oké hogy a nap más szakában készültek más fényviszonyok között, de a színhűség tényleg ennyire ratyi automata módban Samsungéknál? Lőttem még pár képet, nekem túlságosan bazári ez a sárgás zöldes tint gyakorlatilag az összes képen. És nem csak azokon a napokon amikor erősen süt a nap, hanem úgy általában ilyenek a képek.
Szerintem csak manuális módban fogom használni a kamerát. 4K 60fps videókkal ugyanez a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
fairi
addikt
válasz Fitzgerald #3534 üzenetére
Színhűség nulla. Samsungos logika hogy megszépítse a valóságot. Színeket elszaturálja, kontrasztot sokszor túlzásba viszi, és az élesítést is túltolja. Kb a TV-éire is jellemző.
Kijelzőnél is érdemes az alap kép módot állítani egy kalibráltra (szerencsére egy ideje már van rá lehetőség).
Lehet a V20 képe közelebb van a valósághoz, de nem túl szép. samsung szépen feljavította a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
sittes79
addikt
Sziasztok,
Létezik a szolgáltatók által értékesített telefonból single sim-es vagy mindenki dual sime-t árul, illetve látom, hogy a telekom dual sim-eset ad, ez azt is jelenti, hogy beletehetek akár vodafone-os kártyás szóval független?
Köszi
-
csorbajeno
veterán
válasz sittes79 #3536 üzenetére
A Telenor és a Vodafone Single SIM-es telefont árul, míg a Telekom Dual SIM-es, akárcsak a hivatalos független készülékek. A duál SIM-be tehetsz 2 SIM-et vagy 1 SIM+1 SD-t. Ahogy a szükség hozza, míg a Single SIM esetén csak az utóbbi lehetőséged van meg.
Az pedig, hogy szolgáltatófüggő-e vagy sem, az nem feltétlenül függ a SIM slotok számától, de a Telekom gyárilag független, míg a másik két szolgáltató alapból függő, de ha nincs rajta adósság, akkor ingyen függetlenítik.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ha valaki esetleg szeretne tokot venni az ipitaka.com oldalon, van érvényes 10% kedvezmény kuponom:
FRIEND-4P6LRJGMy name is Bond, James... Dean.
-
törölt tag
válasz csorbajeno #3538 üzenetére
Telenornál, és Vodánál mintha az adósság mellett a hűségmentesség is feltétel lenne emlékeim szerint.
-
Darth11
aktív tag
Be lehet valahogy állítani, hogy egy alkalmazás milyen képaránnyal fusson? A digionline miatt kérdezem.
-
HdRew
őstag
Ti használtok launchert?
Próbálkozom a smart launcher 3 pro appal, de valahogy nem jön be, lehet hogy túlságosan is hozzászoktam a sima kezdőképernyőhöz.
-
Darth11
aktív tag
A samsung kiest próbálta már valaki? Gondoltam megnézem, de ez fogadott:
"Csak az eszköz tulajdonosa kapcsolódhat a KIES alkalmazáshoz" és hogy váltsak át a fiókon a tulajdonos fiókjára!
Melyik a tulajdonosi fiók? Van kb 17 fiók, minden alkalmazáshoz, plusz a gmailben vagy 5 cím, melyik lehet a tulajdonos fiókja?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Stratégiai partnerséget kötött a HPC-piacon a Fujitsu és az AMD
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EA Sports WRC '23
- Asszociációs játék. :)
- DIGI kábel TV
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest