Új hozzászólás Aktív témák

  • kkdesign

    senior tag

    Én sem értem, hogy jópáratoknak hogy jön ki 4óránál több SOT.
    Mobilhálózatom 4g 3as 4es térerőcsíkkal. Ha hazautazom ott 2-3 de kb függetleníthetem ettől esetemben, mert ígyis úgyis max 4 óra.
    Sötét módban használom, elvileg ennek is hozzá kéne adnia... Meg másrészt így tetszik, szóval ha ips lenne a képernyő akkor is feketén hazsnálnám. Ha social media akkor leginkább messenger, és nem sok fb, ma ez eddig 7p, mivel nap végén inkább tablethez nyúlok, így telón egész napra levetítve max 1 órát jelent a fb. Gps nem jellemző hogy használjam, így kivan kapcsolva, csak akkor nyomom be ha kell, ez max 1 nap 10 perc.
    Minden más a vezérlők közül ki van nyomva, és csak akkor van bekapcsolva ha kell, pl bt, nfc, de leginkább nem kell az sem. Mobilnet is alig van bekapcsolva. Youtube sem sok megy, a viszonyítási alapnak a ti hszeiteket vettem alapul, ez az 1-1,5órához képest én jóval kevesebbet hazsnálom ezen. Alkalmazásokból sok gyári google cucc letiltva, felesleges appok nincsenek, játszani nem játszom.
    Nem használt appokat altatásba küldöm 1nap után a gyári karbantartó progin belül. Rootolva nincs. Automatikus fényerőn használom, max felbontáson. Kábelen töltöm de nem gyorstöltéssel. Igaz h 2 naponta vagy másfél, de a képernyőidő ettől még nem faszántos, és nem értem mit csinálok rosszul vagy másképp, mint akiknek így 4és fél 5 óra kijön :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák