- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
firka70
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap letöltöttem a PIE frissítést, nem tudom miért, hiszen telepíteni nem akarom, gondoltam, talán akkor nem vegzál a figyelmeztető üzenet a státusz soron (Értesítési sáv) a kis ikon...
...azóta viszont folyamatosan ott virít.
Sikerült úgy beállítanom, hogy a zárolt képernyőn már nem jelenik meg, a kis ikon sincs már a státusz soron, viszont lehúzva a felső ikonsort, ott virít egy keskeny sávban...(Alkalmazás ikon-jelvény kikapcsolva, Kategória/Fontosság legalsó szint - KICSI-re állítva), hogy lehet végleg eltüntetni, ill letörölni a letöltött telepítőt?
Feleslegesen van ott, nem fogom telepíteni, amíg nem muszáj, sajnos nem jött be a PIE...
[ Szerkesztve ]
-
artyursus
csendes tag
Sziasztok!
Rendeltem egy Spigen Wireless töltőt. elég jó áron! S9-hez.
Van itt bárki aki nem a gyári samsung wireless töltőt használja? kell itt aggódni hogy valami baj lesz? (nem tudom mondjuk kiég a ház ) Sajnos műszaki specifikációt nem találtam hozzá. Vélemény? Jó lehet?[ Szerkesztve ]
-
Bathalsar
aktív tag
válasz artyursus #24954 üzenetére
Én SPIGEN ESSENTIAL F302W-t használok. Gyári Samsung töltővel, ami a telefonhoz volt csomagolva, nem működött a gyors töltés. Külön vásároltam hozzá egy Quick Charge 3.0-s fejet, ezt: [link] (A Spigen-hez adott leírásból lestem ki, hogy mire van szükség.)
-- Hű-ha! Mindig így kezdődik. Aztán majd jön a futás, meg a sikítás
-
dvarw.mtl
tag
Csak akkor particionálja újra a telót ha kiszeded a pit fájlt és külön betallózod majd odinban is kipipálod hogy particionáljon újra. Ha simán csc fájlt tallózod be nem lesz repart..
paolinho: újra particíonálással törölsz le mindent 100%-osan a telóról.
[ Szerkesztve ]
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
-
legenda
válasz dvarw.mtl #24957 üzenetére
Direktben nem, de nem véletlenül tették abba az állományba.
Meg csak óvatosan a particionálgatással, mert időnként - jellemzően főverzió függvényében - változik a kapcsolódó érték is, bár ez is látható, ha belenéz valaki a fájl tartalmába.
A figyelmeztetések sem véletlenek, ellentétben a korábbi verziókkal. [kép]
Saját felelősségre nyomhatja persze bárki.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
malna88
tag
Rutinoknál ha manuálisan belenyúl az ember akkor borul az egész? Nekem estére repülőbe teszi magát, de még akartam netezni--> wifi on aztán wifi off, reggel pedig nem kapcsolta ki a repülő módot. Ha nem ez akkor mi okozhatja még? (memória, akkumulátor, engedély, rögzítés az alkalmazások között megvolt)
s9+
-
Tiger.
nagyúr
-
samu74
addikt
Vodásoktol kérdezem, hogy nektek a februári update fent van?
Sammobile oldalán ott van ,de ha rákeresek a telefon nem találja... Visszavonták volna, vagy mi a csuda?-----------
-
malna88
tag
válasz Tiger. #24961 üzenetére
Nekem a következő percben már futtatja is a rutint, nem volt szükségem ilyen másfél órás delayre.
De rájöttem mi a baja... kicsit megzakkant, hogy a Welcome Home rutin mellett a Night Standby is megy este. Vannak közös pontok, mint például a wifi, bluetooth stb...
Adtam hozzá még a helyhez kötött rutinokhoz időintervallumot is, ami pont kívül esik az éjszakai minden lekapcsolás rutin idején. Így már figyelmeztető üzit sem kaptam arról hogy fedés van és mindent kapcsolgathatok a rutin futása alatt, ha végzett visszaállítja a dolgokat.
s9+
-
Tiger.
nagyúr
válasz malna88 #24964 üzenetére
Azért nézd meg azt sztem, hogy tényleg kikapcsolja majd a beállított időpontban a repülő módot, sztem nem fogja, valamivel később, vagy hamarabb, nálam 8.0-an is ilyen volt.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
kiskeni
aktív tag
Jéé, jártam a MediaMarkt-ban és láttam az S10-eket. Hát, nem vagyok meggyőzve. Tempóban semmi előrelépés, nem meglepő módon úgy tűnik, hogy az S9 teljesítménye is bőségesen elegendő bármire. Az ujjelnyomatolvasót persze lepróbálni nem lehet, pedig azért reménykedtem, hátha, az érdekelt úgy igazán, de a SuperSteady módot megpróbáltam. Hát, ezen a kijelzőn a 30fps okádék módon néz ki, hiába szuperstabil a videó maga... Remélem nem ez a SuperSteady mód hardveres korlátja, hanem mondjuk FullHD60fps és jön erre frissítés, annak örülnék. Ám lemaradt a nyomásérzékeny Home gomb, legalábbis az S10/S10+ modellekben biztosan. Kár, hasznát vettem. Az S10e-ről meg semmit sem tudok, mivel azt természetesen nem állították ki :c
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Reverting
őstag
válasz Indiant #24673 üzenetére
Ha nagyon felted a 15e pitaka tokot, ugy akogy van siman bele tudod nyomni egy szilokon tokba.. na az a tuti... ))) tok a toban... es akkor lehet dobalni batran...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
kelly416
veterán
válasz kelly416 #22984 üzenetére
Na nem tudom, mennyire original, de nagyon annak néz ki. Tökéletesen működik, van hozzá ugyanolyan töltőfej, mint a telóhoz, origi Samu kábel, HDMI kábel. Nagyon kis patent cumó hatalmas dobozban és szerintem megérte harmad áron.
-
Víz Elek
senior tag
válasz csorbajeno #24958 üzenetére
Sima S9, CSB9 végű rom van a készüléken, most csináltam meg egy wipe cachet, kíváncsi vagyok változik-e valami.
Samsung S9
-
csorbajeno
veterán
válasz Víz Elek #24974 üzenetére
Azt nem tudom, hogy az enyém hány óra SoT-okat szokott hozni, mert azt nem nézem, de nap végéig kibírja bőven. Továbbra is azt mondom, hogy nem olyan rossz az eredményed, hisz 2 SIM-kártyával használod és 13 órát elmegy a telefon. Gyakorlatilag reggel leveszed a töltőről és estig elmegy.
-
e.vid
senior tag
válasz TheMajor66 #24931 üzenetére
Én a Black Edition témát használom a Black Edition V2 ikonokkal, így olvashatóak az értesítések. A Black Edition V2 témával nem voltak olvashatóak nálam az értesítések.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
kiskeni
aktív tag
Hát, nem is tudom... Egymás mellé raktam a kiállított S9-et és az S10-et, aztán az én S9-emet és az S10-et, de semmi különbséget nem tapasztaltam. Ha nagyon kukacos akarok lenni, mondhatnám, hogy valamivel jobban ment a gyors alkalmazásváltás gesztusvezérléssel (Home gombról Alkalmazásgombra húzás), de áhh. Nem is tudom... Az S9-emet sem láttam soha dadogni, az S10 is folyamatosan működött, a Pie pedig elhozta a döccenésmentes animációkat. Itt a teljesítménybeli különbségeket inkább benchmark programokkal fogod tudni csak kimutatni.
-
-
petesejt
aktív tag
Üdv S9+ tulajdonostársak!
Tippem szerint a legutolsó szoftverfrissítés óta (Telekom vásárlás, gyári ROM, februári bizt. frissítés) iszonyat halk a telefonom beszélgetéskor. Kihangosításkor nem. Minden alkalmazás alól halk, Telefon, Messenger.... (Vibert nem teszek fel ha az életem múlik rajta akkor sem.)
Tapasztalt valaki bármi hasonlót?
Előre is köszi a segítséget!
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
csorbajeno
veterán
-
kiskeni
aktív tag
Jól tippelem, hogy 4G hangnál nem szabadna a mobilnetemnek kikapcsolnia, illetve egy VoLTE jelölésnek vagy valami hasonlónak kellene megjelennie az értesítési sávban hívás közben? Mert ez akkor azt jelenti, hogy lószart nem csináltak, mikor felhívtam az ügyfélszolgálatot és kértem a szolgáltatás bekapcsolását. Ellenőrizni azt, hogy be van-e kapcsolva vagy sem lehet valahogy? Vagy hívjam vissza őket? Mivel a weboldaluk elmondása szerint bárki kérheti ügyfélszolgálaton keresztül, vagy üzletben személyesen is ennek a bekapcsolását. Annyi az egy + tényező, hogy én feltöltőkártyás vagyok, de nem találtam semmiféle kitételt a weboldalukon azzal kapcsolatban, hogy kik kérhetik vagy kik nem a 4G hang bekapcsolását.
Amúgy az elmondásuk szerint egy telefon újraindítás után működnie kellett volna a dolognak.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Egy olyan alap user errorral küzdök, hogy már nem is merem leírni.
Névjegyhez be van állítva egy fotó a Google fiókban. Cseréltem a fotót másikra. Ha a telefonkönyvben nézem, akkor az új fotót látom. Szinkronizál is, a laposon is az új fotó van. Ha viszont hívást kezdeményezek, vagy fogadom a hívását, akkor a régi fotót látom.
Hol a fenében, és mit kell átállítanom, hogy az új fotó jelenjen meg?
A névjegyeknél látom a a Google fiókot, de nem látom azt mint a korábbi android verziókban hogy pl. melyik fiók, vagy sim, teló stb., számait jelenítse meg. -
paolinho
őstag
válasz dvarw.mtl #24957 üzenetére
Azt hiszem, kezdek lassan megvilágosodni a témában.
Szóval, ha arra adom a fejem, hogy feltegyek egy új romot, a három másik fájlon kívül elég a sima CSC-t betallózni, és nincs Re-partion, mert ellenkező esetben FAIL!-lel leáll az ügylet, mondhatni el sem kezdődik a telepítés. Ha mindenképpen Re-partition-t szeretnék, akkor Winrar-ral ki kell tallózni a CSC-ből a pit fájlt az Odin megfelelő sorába. Így már okay. Már csak egy kérdésem van ezzel kapcsolatban, és utána lepattanok a témáról: miért kell a Re-partition-os telepítés, ha pl. a sima CSC-s is egy szűz romot tesz a telefonra? Legalább is én ezt tapasztaltam most, hogy feltettem ezt a THL romot.Más: Samsung Pay. Most akkor ezzel mi a helyzet? Van ennek valami értelme? Vagy lesz, a közeli jövőben ebben előre lépés? Esetleg van valami kiskapu, amivel ezt is munkára lehetne bírni, nem csak a Simple-t lehetne meglehetősen szűk keretek között használni?
-
-
-
fzboxx
senior tag
Sziasztok Exynos S9 tulajok!
Hol tart jelenleg a Google GCAM port? Van valakinek gyakorlati tapasztalata? NightMode már van Exynosra is?
Köszönöm szépen.
Üdv, fzboxx -
e.vid
senior tag
válasz TheMajor66 #24993 üzenetére
Az ingyenesek közül az egyik a black edition a másik a v2. Bökj rájuk és látni fogod, hogy melyik-melyik.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
Reverting
őstag
válasz TheMajor66 #24993 üzenetére
Gyari dark mod mert nem jo? Tenyleg csak erdekel, h miben jobb egy black tema, mint a gyari...
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
mistar
tag
válasz Reverting #24998 üzenetére
A kérdés ugyan nem nekem szólt, de ..
Én azt tapasztaltam, hogy az éjszakai módot aktiválva, a telefont az autó kijelzőjére tükrözve, nappal is éjszakai módban adta be a Google térkép és a Waze navigációkat.
Ezek után kikapcsoltam, kerestem egy sötét témát, azóta minden ok. -
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest