Új hozzászólás Aktív témák

  • Rinocerosz

    senior tag

    válasz akos_ur #20518 üzenetére

    Szia!

    Üzemidővel kapcsolatban azt tudom mondani, hogy mióta Pie van sokat javult az üzemidő de amúgy se volt rossz. Nekem s9+ van és én is féltem a nagy telefontól de ma már le nem cserélném + a 9.0-ás rendszer tényleg szépen optimalizálták az egykezes használatra.
    Szerintem meg éri az s9+-t választani ugyanis 3500 aku van benne és 6gb ram ami nem feltélten kell de azért időtállóság szempontjából mindenképp jó.A Pie alatt volt először az, hogy feltettem a telómat este töltőre megvártam amíg 100%-ra tölt, le vettem és reggelre ugyanúgy 100%-on várt.
    Ez azért rittka legalábbis az itthon lévő huawei és LG hez képest. ( Az új sötét téma szerintem nagyon jól mutat és még energia takarékos is.)

    Tudomásom szerint nem számít az, hogy dual vagy single sim-es.

    Én szerintem egy gyári adatok vissza állítása utnán elég szépen lehet használni amire kell vagy amikre használnád bőn elegendő és szerintem egy 3-4 évig még bírni is fogja. Elég jó eksztra funkciói vannak, sok kiegészítőt vásárolhatsz hozzá ajanlom a samsung hivatalaos oldalát a keresőbe be írva találsz nagyon jó minőségű és árú fóliát ami nem jön fel + tokoktól kezdve dokkolo, deX, üvegfólia(jó formán csak ezt lehet használni a tübbi madjhogynem mind gagyi és feljön) minden ami kell.

    Én nyugodt szívvel ajánlanám neked az s9-et is és a s9+-t is de ha van lehetőséged akkor a s9+ valamivel jobban meg éri.

    :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák