Új hozzászólás Aktív témák

  • MPite

    tag

    Na én 4 napig külföldön voltam, használtam a telefont rendesen. Jó hír, hogy a melegedés javult, de azért kicsit keményebb igénybevétel esetén ugyanúgy forrósodik az oldala. Holnap jönnek érte a Samsungtól és beviszik, megnézik. Valami gebasz tuti van, a hétvége folyamán kétszer csak úgy újraindult. Illetve innen fakad a következő kérdésem, ugyanis nem teljesen újraindult, hanem engem bootoláskor egy idő után ez a kép fogad:

    Ezután kéri a pint, a feloldó alakzatot és kész. Ugyanakkor videókat böngészve sehol nem láttam ilyet bootoláskor, én pedig nem mókoltam semmit, így van valakinek ötlete, hogy mi ez? Független a készülék. A hétvége folyamán tehát nem teljes újraindulás volt (pl megnyitott programok megmaradtak), de innentől a fenti folyamat lejátszódott.

    A másik az én hülyeségem de mégis bosszantó. Buszon ülve elaludtam kezembe a telefonnal és térdmagasságból kicsúszott a kezemből az amúgy nem teljesen betonkemény földre. Rohadtul összekarcolódott, szóval ennyit a Gorrila Glassról meg minden anyámkínja védelemről. A Nexus 5-öm két év alatt volt hogy a galériáról bukfencezett le a lépcsőn, egy karcolás sem volt rajta... (Fóliát akartam rá venni, de nem kaptam még sehol, csak ilyen nagyon ocsmányat, ami jóval kisebb mint a telefon kijelzője. Gondoltam kibírja még egy kicsit, hát tévedtem...). Amennyiben nem találnak valami javíthatatlan hibát a Samsungnál (mostmár azt kívánom hogy bárcsak találnának :D) és nem kapok egy új készüléket, szerintetek kb mekkora költségre számíthatok az előlapcserénél? Mert nem fogom évekig nézegetni ezt, és bosszankodni, az biztos.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák