Új hozzászólás Aktív témák

  • bihariszabi

    aktív tag

    válasz Captor #1100 üzenetére

    Ezt az alkalmazásváltót nem értem miért hozzák fel az emberek a teljesítmény fitogtatására. Mindenki tudja, hogy azok a programok nem futnak a háttérben, hanem ki vannak fagyasztva. És azt sem értem, hogy az mire jó, hogy nem indítanak újra az emberek egy olyan számítástechnikai eszközt, aminél íratlan szabály a rendszeres újraindítás.
    Nekem nem ettől menő egy telefon. Nekem attól menő, hogy futtatom a Real Racing 3-mat és épp 25 autó van a pályán és nem melegszik a telefon. Ilyenről tudna valaki beszámolni? Vagy olyanról tud valaki beszámolni, hogy megvesz 250 ezerért ismétlem kettőszázötvenezerért (negyedmillió Forint = 803 euro) egy telefont /(TELEFONT két nyomtatott áramkör és egy akkumulátor) használtautó ára és két havi átlagkereset/ és utána nem kell bajlódni vele, nem kell rákölteni, nem kell egy esetleges gyári hibát 3 tanuval bizonygatni meg perrel fenyegetőzve érvényesíteni a garanciát. Hanem csak megveszem és használom.
    Mert itt visszaolvasva csak azt látom, hogy halszem optika, milyen fóliát vegyek rá (miközben tele van a net, hogy a gorilla glasst szöggel meg kalapáccsal verik és karcmentes marad, sőt az enyém ujjlenyomat taszító réteggel is be van vonva), melegszik, újraindul, rosszabb a fotója mint az S6-nak, kicsúszik a kézből, stb. Ettől az ember kedve elmegy. Egyébként felmentem a Samsung honlapjára, és kövezzetek meg, egy specifikációt nem találtam róla, csak ilyen képekkel illusztrált oldalt, hogy milyen nagyszerű, milyen fankéköző, milyen csodálatosan fenomenális.

Új hozzászólás Aktív témák