Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én nem értem mit akar a Samu 170-ért (lte változat) ezzel a készülékkel. Érdekes, hogy a cikkben led villanó nélkül írják a hátsó kamerát, specifikációknál meg ott figyel a led villanó.
De amit nem értek, 170000 Ft? Nincs ujjlenyomat olvasó, nincs duplakoppos ébresztés, nincs led villanó, sima tft a kijelző... A kezelőfelület kusza, a Netflix nem működik és nem lehet törölni???
Mielőtt bárki megszólalna, sok Samu telefon van családban, nekem A50-em van. Tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
De most vettem tabletet 80-ért 10,1 colos IPS kijelzővel, 7000 mAh-s akksival, 4/64-es, ujjlenyomatolvasóval, duplakoppos ébresztéssel, értesítő leddel, négy (!) hangszóróval, legalább 12 órás képernyőidővel, elöl-hátul karcálló üveggel, ugyanezzel a kamerarendszerrel (csak led villanóval), működő, frissülő Netflix-el, Android 9-el, LTE simhellyel (B20 is van). Bluetooth, AC-s wifi, többfajta műholdat támogató GPS természetesen van. Van arcfelismerés is. Gyors, nem akad, azonnal reagál, nincs lag. Lenovo tab P10 lte-nek hívják és 80-ért vettem. Egyetlen hátránya, hogy játékra nem való, bár én játszom is rajta néha. A Soc a gyenge pont, de ezen kívül agyonveri ezt a Samut minden szempontból. A Soc egyébként a napi használatban tökéletes. Se akadás, se lag, se lassulás.
Szóval miért venném 170-ért ezt??? -
veterán
válasz Hopkins95 #78 üzenetére
Köszi. A "70-80 k-ért nem kapható normális kijelző" című hozzászólásra már nem is láttam értelmét reagálni. Egyszerűen badarság. Főleg, hogy azért kihagytam a szórásból, hogy a tablet, amit 80-ért vettem, 115-120 k amúgy, csak emagnál volt egy ideig ennyi. 115-öt nem adtam volna ezért sem.
Ami pedig a 170k-s Samut illeti, ennyiért hogy spórolhatták ki az amoledet??? Szégyen. -
veterán
Már elsoroltam, hogy 170-ért a Samu mit nem ad. A-tól Z-ig. Ennél egyértelműbb nem tudok lenni. Adnak hozzá S-Pen-t? És? Veszek egyet és ehhez is tudom használni, bár sosem értettem minek. Hacsak valaki nem akar pl táblázatot szerkeszteni.
Prémium dizájn? Én most egy komplett elöl-hátul karcálló üveggel, közte fémbetéttel ellátott tabletet fogok a kezemben. A Samu miben prémium? 170-ért.
Az igaz, hogy nem lesz erre Android 10. És?
Ja és amin kiakad sokmindenki. Snapi 450. Ismétlem mégegyszer. Nem akad, nem laggol, gyors. Most éppen 7-8 app van egyszerre megnyitva, ezek között váltogatok és semmi röccenés. Akkor mi a baj ezzel a Soc-al? A Real Racing 3 csökkentett grafikával működik. Egy két alap játékot játszok, azok elfutnak. Nem játékra vettem. Böngészek, fórumozok, híreket olvasok. Elsoroltam kismilió feature-t, amit a több, mint kétszer annyiba kerülő Samu nem tud. Akkor miért kellene nekem a tab S6 lite 170-ért?Ja és én 80-ért vettem, akkor emagnál annyi volt, mikor tabletet kerestem. A véleményeket pedig érdemes elolvasni. Bár nincs sok, de árukeresőn, emagon és az extreme digitalon is csakis elégedett vélemények vannak. Akkor csak nem vagyok hülye.
Egy éve másfél milláért vettem két oled tv-t, nem okozott volna gondot drága tabletet venni, de túlárazottak a Samuk és a Apple-k is. Csak akkor érte volna meg egy drága (de nem az S6 lite-t) tabletet vennem, ha játszom. De nem szoktam, vagy csak nagyon ritkán játszani. IOS-t meg amúgy sem akartam, Android hívő vagyok.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz slászló65 #90 üzenetére
Nem nem telik. Ne csak olvass, hanem értelmezz is! Felesleges pénzkidobás 170-ért a Tab S6 lite.
Amúgy meg mi az okádék? Feltételezem, hogy még messziről sem láttál oled tv-t és az irígység beszél belőled. Az oled a tv-zés csúcsa, mindegy mi van a képernyőn. A többi csak tv, ez oled.
De ez nem a fórum témája, mint ahogy a keserédes rosszindulatú hozzászólásod sem. Gondolom 1024kbyte privátban kioktatott... -
veterán
válasz Schuler888 #95 üzenetére
Eh. Nem vagyok Móricka, de azért elképzelem.
linkJobb oldalt a tulajdonságoknál ott van: "Érintőképernyő: tollal használható"
Most már érted? Vagy tanítsalak meg olvasni is? Móricka. -
veterán
válasz Schuler888 #98 üzenetére
TFT mindkettő. De az IPS technológia nem ugyanaz, mint a Samu PLS-e. De itt nem is erről volt szó. Hanem egy 170-es, akarom mondani 150-es (😃) táblagépben nem amoled van. Ami nevetséges. De legalább szűk a káva és nem üveg a hátlapja és nincs benne a sok "felesleges" feature.🤪😁
-
veterán
Te Samu marketinges vagy? Jók az érvek, de még mindig nem értem, miért fizetnék egy nem amoledes Samuért majdnem kétszer annyit. Még ha tényleg felesleges is lenne az amit felsoroltam, tegyük fel, igen, még akkor is max 100-es árral lenne reális az S6 lite. Ebben a formában. Mert a vékony káva nem ér meg plusz 50-et, meg az érintő toll sem (ahogy mondtam ehhez is tudok venni). Azt vágod, hogy plusz ötvenért már használható tabletet is lehet venni? És akkor már két normális készülékem van egy helyett.
A Samu egyszerűen kihasználja, hogy halott a tablet piac és túlárazza a sz@rt is, mert így is vannak balfékek, akik megveszik. Az Apple-től már megszoktam, hogy az értéktelen vackot is aranyárba méri, mert a márkanév eladja, de a Samu is ezt csinálja most. A telefonjai már javulnak árban és minőségben, a tabletjei követhetnék.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Látom nagyon könnyű megnevettetni bizonyos embereket...
De, akkor ha ez a S-Pen akkora szenzáció, hogy megér plusz 70000-et, tessék, győzzetek meg, hogy milyen szuper használni egy 10+ colos tabletet ezzel a tollal. Várom az érveket. De olyanokat, amiért egy átlag felhasználó, mint én, meggyőzze magát, hogy ez a toll megér majdnem dupla annyit, mint amit én kiadtam tabletre.
-
veterán
-
veterán
válasz janeszgol #110 üzenetére
Utánanéztem és nem gondolom.
Azért tettem fel úgy a kérdést, ahogy, mert azon ment a polemizálás, hogy miért éri meg a 150 körüli összeget a cikkben említett Samu tablet. A prémium kinézet és a vékony káva eléggé kevésnek hangzik, az S-Pen maradt és itt pár ember úgy beszélt erről a tollról, mintha mekkora hightech cucc lenne és ez mekkora érv a Samu mellett.
Tehát jegyzetelésre jó. Megkaptam a választ. Van olyan akinek ez megér plusz pénzt? Biztosan van, de ez nem elég érv 150 körüli árra. Nekem legalábbis. -
veterán
válasz Schuler888 #108 üzenetére
Értem. Tehát ezt a tabletet az vegye meg, aki jegyzetel. Mert másnak nem való. Rétegtermék.
Még ha árulnák a toll nélkül, még érteném, hogy bárkinek el akarják adni. Így viszont, maradok buta tudatlan tamagochi felhasználó és sosem fogom megérteni azt a felsőbb értelmi szintet, amit te is képviselsz. Elnézést kérek tőled és röhögő társaidtól, még pár száz évet fejlődnöm kell, hogy azt a magasröptű érvhalmazt, amit elém tártál, amivel kifejezted butaságomat, megértsem. De addig is, inkább veszek még egy ilyen tamagochi Lenovót, minthogy egy szuper hightech jegyzetelővel ellátott, vékony kávás, "brutáldurva" soc-al rendelkező, oled nélküli, prémium műanyag Samu tabletet vegyek.
Én ilyen együgyű vagyok.Ja és nem a Samsunggal, mint márkával van bajom. Rengeteg Samu telefon van a ismerősi és családi körben. Mindenki elégedett. De ez a tablet csak a felsőbbrendű, intellektuálisan magasabb szinten lévő, hozzád hasonló vicces, emberi evolúcióban előrébb tartóknak való, akik hardcore gémer felhasználók.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Schuler888 #114 üzenetére
Peace.
Ezt így el tudom fogadni és le tudom zárni, ha te is. -
veterán
válasz janeszgol #117 üzenetére
Ezek érdekes dolgok és talán néha még én is használnám. De, hogy kifejezetten ezért fizessek annyival többet...
Én azt tartanám értelmesebbnek, hogy ha ceruza nélkül is árulnák. Persze értelmesebb áron. Nagyon kicsi a tablet piac, ami meg van, el van szállva ár szempontjából. Talán még a kínaiak próbálkoznak értelmesebb áron normális cuccokkal. Én pl egyáltalán nem bántam meg, hogy ezt a Lenovót választottam és azokat is meg tudom érteni, akik Kínából rendelgetnek Teclast-okat, Chuwi-kat. Én idegenkedem onnan rendelni ilyen áron. 10000-ig rendeltem már, ennél többet nem kockáztatok, hogy hónapokig várjak és feküdjön benne a pénzem. Aztán mi van ha nem jön meg? Írogassak Paypalinak? -
veterán
válasz Hopkins95 #120 üzenetére
Nem az volt a célom, hogy örömet váltsak ki, de úgy gondoltam, hogy a mosolygós emberek legalább lássanak valami tényleg vicceset. Irónia volt, nem akartam veszekedni.
Szerintem is megmagyarázhatatlan az ár, ezt próbáltam végig megértetni, ebből aztán az én értelmi képességeim firtatása és a Lenovo (amit nagy megelégedéssel használok) P10-esem lenézése lett. De már túlléptem rajta. -
veterán
válasz slászló65 #122 üzenetére
Minden termék esetében meghatározom, hogy mennyit használom, használjuk, mire kell és mi éri még meg. Előfordul, hogy tévedek, tévedünk és akkor korrekcióra kerül sor. Tablet esetében nincs szükségem erre, nincs szükségem egy 260 k-s tabletre. Amire használom, nem nyújtana többet. Vagy ott van a mobiltelefon. Ott korrekció volt, először vettem egy Samu A40-et, kompakt telefon kellett és végülis be is vált. Viszont úgy döntöttem mégis kipróbálok egy nagyobbat, pedig ellenük beszéltem sokszor. Vettem egy A50-et és végülis bevált. A40 második telefon lett, A50 meg szuper. Tetszik a nagyobb amoled kijelző és a kicsit jobb kamera. Viszont Soc esetében bár papíron jobb az A50, én mégis nem látok egetverő különbséget a két telefon között gyorsaságban. Igazából mindkettő simán, lagmentesen működik. Az android 10-essel meg még inkább jobbak lettek. Ebből is látszik, hogy ha van legalább 4 Gb ramod és egy jól optimalizált androidod jó kezelőfelülettel (OneUI), akkor hacsak nem játszol, nem veszed észre a Soc-ok közti különbséget.
Oled tv-nél a csúcs kellett.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C & Apple Pencil 1 - Újszerű, csomagolás bontott
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest