Új hozzászólás Aktív témák

  • ssiberia

    csendes tag

    Sziasztok!

    Telefonvétel előtt állok, és érdekelne pár apróság :B
    -Egy kézzel kényelmesen kezelhető az 5.1"?
    -A hátsó kameralencse mennyire hajlamos a karcolódásra? A jelenlegi telefonom (LG G3) lencséje már kis karcok esetén is használhatatlan, a fotókon minden fehér tárgy kódszerűen világít, már 2 lencse cserén vagyok túl, már semmi kedvem fotózni a telefonnal, és félek, hogy az S6 kamerája is ennyire kényes-e. Mi a tapasztalatotok? Vagy érdemes valamilyen lencsevédő fóliát/üveget venni? Nagyon vigyázni szoktam a telefonra, nem tartom kulccsal, stb a zsebben, ezért is fura hogy a G3 lencséi már kis behatástól is karcolódtak.
    -Mi a helyzet a melegedéssel? Az S6 is képes tojást sütni komoly terhelés mellett? A G3-at gyakorlatilag kellemetlen kézben tartani, olyan irritálóan meleg lesz. :o
    -Másik kérdésem hogy az automata fényerő esetén is elég világos e a kijelző? Az ips lcd-vel az a gondom, hogy automatán, nagyon sötét a képernyő, fel kell húznom manuálisan 50%-ra, de akkor drasztikusan merül a telefon, ezért érdekelne hogy az amoled hogyan szuperál.
    -Utolsó kérdés hogy a telefon teljesítménye már képes komolyabb akadás nélkül elfuttatni komolyabb google cardboard-os alkalmazásokat, 360 fokos videókat? Mert a G3 nem bírja, gyakorlatilag össze vissza akadozik.
    Köszi előre is :DD

Új hozzászólás Aktív témák