- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leka68
tag
6.0.1-nél a boot hang nálatok is néma?
-
bubibaba31
tag
Sziasztok! Légyszives segítsetek abban, hogy a kamerabeállításoknál melyiket állítsam, ha sötétben szeretnék jó képet készíteni? Előre is köszi
-
znagy69
őstag
válasz fermacht1994 #21799 üzenetére
Ez előfordul, nekem BTU maradt. multics mistt van. Elméletben emlékeim szerint lehet "szimpla" csc-t varázsolni, de ehhez nem értek. Nincs itt közöttünk profi aki megosztaná a technikát?
-
fcbarca
őstag
Szerintetek g920i-re mikor jöhet a 6?
-
válasz bubibaba31 #21802 üzenetére
Ezt nem lehet így leírni mert az adott kőrülményektől függ, összetett dolog. Olvass utána magának a mobilos fényképezésnek és ha megérted, hogy működik akkor könnyebben rátalálsz a jó beállításokra.
(#21798) haxiboy nekem jelenleg a lolli is jól muzsikál. Igaz sok mindent amire nincs szükségem letiltottam. Jelenleg az akku is jól bírja. 5:40 és még 35% hajnali fél2 óta.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
znagy69
őstag
Biztosat nem tudok, valamikor jobban benne voltam. Szerintem ország és szolgáltató specifikációkat tartalmaz. Ez sejtés, annyira nem értek hozzá. De működésben nem nagyon okoz gondot. És amire beáll azt a romot frissíti csak. Ha esetleg "dupla" csc van - nálam már előfordult a phone info alapján - akkor FR-e beáll egyre. De az mitől van, hogy pl ma reggel felraktam a francia romot és miért pont portugálra állt be, holott több csc-t is tartalmazott a rom. T-ről indultam.
-
fermacht1994
aktív tag
válasz znagy69 #21808 üzenetére
Én úgy tudom, hogy ha mondjuk felraksz egy XEU romot és DBT marad a csc akkor nem fogja magát OTA-n frissíteni. Nálam legalábbis ez történt. Alapból T-s a telóm. A vásárlás napján feltettem rá a DBT-t és az is lett a csc. Frissítette is magát rendesen. De most, hogy feltettem a XEU-t maradt a csc DBT. Meg kell várnom a DBT romot és azt fel kell tennem.
Feri
-
pruzsi
őstag
Hali!
Témobil sm-920f-re mehet a független francia? ez a oldalon leírtak alapján?
Hátrány származik belőle? Vagy jön nemsoká a "hivatalos" nem vesződjek veleM -
znagy69
őstag
válasz fermacht1994 #21809 üzenetére
Végül is anny, ha jön egy frissítés odinnal feltolod és kész. Működésbet nem befolyásol. Talán előfordulthatna, hogy 1-2 apk nem megy valamely régió alatt. De gondolom ez eu-n belül nem igen létezik.
-
wicktor93
csendes tag
válasz fermacht1994 #21809 üzenetére
A CSC csak akkor fog átállni, ha csinálsz a rom felrakása után egy factory resetet. De ha az új rom csc-je benne van az előzőben (multi csc-s), akkor nem fog átállni az újra (pl. most sokaknak BTU után XEF).
Ez csak az egyfájlos romokra igaz.[ Szerkesztve ]
-
Bence004
aktív tag
Nembírtam magammal és felraktam megsasolni milyen is lett a mályvacukor, és nekem magyar telenoros PAN csc volt alapból és simán átváltott XEF re romcsere után és nem mászott el.
-
s.Oliv3r
senior tag
hello,
kinek mi a véleménye a 6.0.1ről? hogy fut? vki belemászott már jobban?
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
madkiller
őstag
Nekem eddig ami nagyon tetszett az az, hogy a no limitsből kilépve a facebook nem töltődött újra, majd átnyomtam a wish appra és az sem. Újra van multitasking
-
Kasya
nagyúr
Gondolom olyan sokan nézitek az összefoglalót, hogy senkinek sem tűnt fel
[ Szerkesztve ]
-
pedrobike
aktív tag
oké,semmi
[ Szerkesztve ]
Garmin tactix delta F6x Pro
-
Kasya
nagyúr
Hivatkozás az összefoglalóhoz (sgeza alapján):
A Samfirm használata:
Töltsük le a programot innen.
Csomagoljuk ki, majd rendszergazdaként indítsuk el.Ajánlott beállításai: mindenhol legyen pipa, kivétel a Manual módnál.
Model mezőbe írjuk be: SM-G920F (S6 edge esetén SM-G925F)
Region mezőbe írjuk be: a kívánt ROM verzióját, pl. XEH. A kívánt ROM három betűjeles kódja itt található a legördülő listában.Check update, majd ha talált ROM-ot, Download
A letöltés és - a Decrypt automatically pipa bejelölt állapota esetén - a "decryptelés" után az "encrypted" (a fájlnévben talán enc jelzéssel) állomány törölhető.
A letöltött fájlokat tallózzuk be az Odinba, majd telepítsük a leírás szerint.
[ Szerkesztve ]
-
GegenyA
csendes tag
Sziasztok!
Valaki kipróbálná, hogy a francia 6.0.1-es romra telepíthető e a Telekom Mobiltárca alkalmazás a Play Áruházból?[ Szerkesztve ]
-
Emirabdul
tag
Checking crc32 es nem megy tovabb. Mar 10 perce ott all es harmadjara csinalja ezt... mi lehet a gebasz?
-
pedrobike
aktív tag
a telepités végére kiirja hogy failed....azt ennyi,nem indul ujra,a download mode bejön,az angol rom nem müxik nekem,hogy tudom visszaállitani?
-
pedrobike
aktív tag
ujra failed,persze semmit nem mentettem mit tudok csinálni? papirnehezéknek még jo lesz?
-
Cry0
őstag
válasz pedrobike #21838 üzenetére
samfirm-t letoltod majd elinditod a modelhez SM-G920F et irsz (ha sima s6 od van ) region hoz perig XEH-t majd bepipalod az autot es check Update ezek utan talalnia kell romot ha ugy nez ki mint a kepen nyomj ra a download ra majd elkezdi leszedni a romot (a csik 2x fog vegig menni ) ha lejott a rom kicsomagolod majd mehet fel odinnal
Remelem sikerült leirni erthetőenIphone 15 Pro Max Kék Titán
-
pedrobike
aktív tag
semmi,visualal,pipa ki,be semmire nem mozgul,valaki budapesten tud nekem ebben segiteni? :-(
-
Cry0
őstag
Illetve a leirtak alapjan ezt is felrakzad?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Kés topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Interactive Brokers társalgó
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router