Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Szellem. #18587 üzenetére

    A Google szolgáltatások API csomag a Google programokhoz. Nélküle nem tudnak rendesen működni:

    "Google Play services is used to update Google apps and apps from Google Play.
    This component provides core functionality like authentication to your Google services, synchronized contacts, access to all the latest user privacy settings, and higher quality, lower-powered location based services.
    Google Play services also enhances your app experience. It speeds up offline searches, provides more immersive maps, and improves gaming experiences.
    Apps may not work if you uninstall Google Play services."

    Google Play Services,

    Why do I need Google Play Services?

    Ha kali beállításait megcsináltad a Google play service-re, akkor utána töröld az Alkalmazás kezelő ==> Mind ==> Google play szolgáltatásokban a gyorsítótárat, mert a beállítás előtti adatokat is tartalmazza. Azután még egy wipe cache partition is csinálhatsz a recoveryben. Biztos ami biztos.

    Azt vedd figyelembe, hogy az internet használatánál fogyaszt sokat a Google play szerviz, vagyis, akkor, ha nem szükséges az internet ne kapcsold be. Alapvető, az akkumulátor használatnál az is, hogy minden amire nincs éppen szükségünk, azt ne használjuk (Wifi, GPS, Mobil internet stb.).

    A másik amit látok, amivel tovább növelheted a kijelzőidődet, az, ha fekete theme-át választasz. A Weyo szerintem tökéletes, mert nem fekete fehér, hanem színes, fekete alappal: Samsung Galaxy S6/S6 Edge New Weyo Theme Én fekete wallpaperrel használom, hogy ne legyen rajta az a kereszt kék csík.

    Én ezeket tiltottam: [link]

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák