Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz ludnik #60118 üzenetére

    Nem, azok közül egyiket se tedd rá, ilyen romod már van. :)
    Ilyenkor elég, ha csak a pontos típusra keresel, pl. i9505 LTE International.
    Itt a magyar független: [link] Ezt nem próbáltam, az enyémen gyárilag egy görög független volt [link], sokáig használtam, nagyon bejött.
    Ezek közül bármelyiket felrakhatod. Telót download módba teszed, rendszergazdaként elindítod az odint, rádugod a gépre a telót ( driverek legyenek a gépen, saját adatkábelt, alaplapi usb portot használj ), megvárod, míg az odin felismeri ( balra fent az egyik kis ablak kékre vált ), az AP részhez betallózod a .tar fájlt, majd rányomsz a startra. A Re-partition NE legyen bepipálva. Ha végzett, a teló újraindul az új rommal. Szerintem ekkor már működni fog az LTE, de ha mégsem, akkor marad a rootos megoldás, amit linkeltél.
    Nem kell parázni a rootolástól, semmiféle hátránnyal nem jár, csak annyi történik, hogy rendszergazdai jogosultságot szerzel, viszont utána sok olyan dolgot meg tudsz csinálni, amit root nélkül nem. A telód megjelenését, működését teljes mértékben a saját igényeidnek megfelelően testre tudod szabni.
    Mindegy, nem akarlak rábeszélni a rootra, egyelőre szedd le a romo(ka)t meg az odint, tedd fel valamelyik romot, ha valami gebasz van, szólj. :)

Új hozzászólás Aktív témák