- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz ludnik #60118 üzenetére
Nem, azok közül egyiket se tedd rá, ilyen romod már van.
Ilyenkor elég, ha csak a pontos típusra keresel, pl. i9505 LTE International.
Itt a magyar független: [link] Ezt nem próbáltam, az enyémen gyárilag egy görög független volt [link], sokáig használtam, nagyon bejött.
Ezek közül bármelyiket felrakhatod. Telót download módba teszed, rendszergazdaként elindítod az odint, rádugod a gépre a telót ( driverek legyenek a gépen, saját adatkábelt, alaplapi usb portot használj ), megvárod, míg az odin felismeri ( balra fent az egyik kis ablak kékre vált ), az AP részhez betallózod a .tar fájlt, majd rányomsz a startra. A Re-partition NE legyen bepipálva. Ha végzett, a teló újraindul az új rommal. Szerintem ekkor már működni fog az LTE, de ha mégsem, akkor marad a rootos megoldás, amit linkeltél.
Nem kell parázni a rootolástól, semmiféle hátránnyal nem jár, csak annyi történik, hogy rendszergazdai jogosultságot szerzel, viszont utána sok olyan dolgot meg tudsz csinálni, amit root nélkül nem. A telód megjelenését, működését teljes mértékben a saját igényeidnek megfelelően testre tudod szabni.
Mindegy, nem akarlak rábeszélni a rootra, egyelőre szedd le a romo(ka)t meg az odint, tedd fel valamelyik romot, ha valami gebasz van, szólj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest