Új hozzászólás Aktív témák

  • PACSA75

    őstag

    Sziasztok.
    iPhone 12 ről jöttem át S21 re. Szeretem amúgy mindkét rendszert (iOS vs Android), ezért szeretek is váltogatni köztük. Több mint egy éve iOS en ragadtam, főleg az Apple Watch miatt (továbbra sincs igazi ellenefele), de mivel a munkahelyemen szükségem van néhány apk ra, ami nem elérhető iOS en, most megtörtént a csere.
    Mivel én az iPhone legnagyobb vetélytársának továbbra is. Samsungot tartom, adott volt a választás. Persze azért benne volt a pakliban a Oneplus, Pixel, Zenfone és Xiaomi is, de a méret miatt (nem vagyok nő, tehát én szeretem a kicsit) ez (sima S21) lett a nyerő.
    Mindkét rendszernek megvannak a pro és kontra funkciói, ezért nem fájt a váltás, szeretem a korlátok nélküli Androidos lehetőségeket. De be kell vallanom a Samuban picit csalódtam. i12 után, gyengus az akku idő. Igen, meglepő, de eddig a lagjobb akkuidőt egy iPhone tól kaptam meg. Az volt az első telefonom, amelyik kibírt engem reggeltől estig. Nos az S21 ezt nem hozza, de ami jobban zavar, hogy van itt röccenés rendesen. Ha használok pár percig egy apk t (kb bármit), mikor kilépek belőle, szinte minden alkalommal van egy akadás. 2021 ben egy Samsungtól ezt nem vártam. iPhone on ilyen nincs, még egy év után sem. A stabilitásban úgy tűnik nem lesz ellenfelük még ennyi idő után sem.
    Ha ezt nem veszem figyelembe (nem könnyű), azért tetszik a telefon. Nagyon jól néz ki ez a modell, a kijelző parádés. Nekem brjövős az élénk szín. Kamera nem rossz (nincs wooow).
    Be kell vallanom ennyi idő után, tetszik a sok "lehetőség", pl Vanced megoldások, stb😁.
    Szóval csalódás "is", de azért tetszik is.
    Gondoltam megisztom ezt veletek. Szép napot!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák