Új hozzászólás Aktív témák
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok,
Az lenne a gondom, hogy Android Auto-t próbáltam telepíteni, és nem sikerül:
Ez alapján próbáltam:
[link]
Ezt töltöttem le, mint legfrisebb verzió:
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-5-0-5002-release/android-auto-google-maps-media-messaging-5-0-500224-release-android-apk-download/#file
Download mappából telepítés engedélyezve van:
https://nisz.hu/sites/default/files/u1/app_kulso_forrasbol_telepitesi_utmutato.pdfIndítás után megkérdezi:
Telepíti a beépített alkalmazás frissítését? Meglévő adatai nem vesznek el.
--> telepítés
kb. 1 másodperc múlva kiírja, hogy az alkalamzás nincs telepítve.
(mondjuk azt sem értem, miért frissítésnek hívja a telepítést? telepítve elvileg nincsen (nem látom sehol sem)Van valakinek ötlete, hogy hol a "user error"?
-
Lasersailing
senior tag
válasz badrian250 #4122 üzenetére
Szia,
Nekem annyi tűnt fel, hogy töltés közben (a "képernyővédő" fut nálam ilyenkor), nem érzékel az ujjlenyomat olvasó. Ha benyomom a gombot, akkor utána már olvas. Esetleg próbáld meg ugyanazt az ujjad többször is beregisztrálni, hátha segít (nem emlékszem, hogy ennél, vagy előző telefonnál csináltam ezt, de működött).
Ill. izzadt ujjnál sokszor nem érzékel, de szeirntem ez normális: ujj törlés után már jó szokott lenni. Regisztrálás előtt is mindig letörlöm.
-
Lasersailing
senior tag
S10e-n Samsung Health alkalmazást használ valaki okosmérleggel? Milyennel és mik a tapasztalatok?
-
Lasersailing
senior tag
válasz kalolaci #4379 üzenetére
nekem működik, leteszteltem.
Szerintem beállítási gond leszBár valahol olvastam olyat, hogy android 10 alatt tiltva van a másik hangjának rögzítése, de nekem rögzít.
(Mondjuk azt megteheted, hogy ami nagyon fontos visszamondod, és akkor meglesz az infó) Bíróságon úgyse használható, ha nem kérsz engedélyt a rögzítésre, magadnak meg elég - én is így használom, mióta olvastam, hogy elvileg nem rögzíti, de mondom ma reggel direkt ellenőriztem)[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
Sziasztok
Wireless powershare-rel próbálnám watchactive órámat tölteni, de elég nehéz eltalálni "A" pontot, ahol tölti is. Az óra teljesen lemerült így az órán nem tudom nézni, hogy sikerül-e tölteni. A feladatot nehezíti, hogy a telefon néha (szerintem ha kis ideig már töltött, majd elmozdult az óra) kikapcsolja a power share-t. Lehet ez ellen tenni valamit, hogy ne kapcsolja ki? (amúgy töltőn van a telefon, akksija kb 60-70%-ban fel van töltve)
-
Lasersailing
senior tag
Android 9-cel szerintem nem naprakész a software.
Nekem jól működik, de 15 hónap alatt volt, hogy újra kellett tanítottam. A használt ujjamat 2x is betanítottam, mintha másik ujj lenne.
Sajnos van egy olyan feature, hogy időnként mindenképp kér PIN kódot, ilyenkor mást ír ki (biztonságra hivatkozik), mint amikor sikertelen az ujjlenyomat azonosítás. Miért nem fogadja el Neked? Biztonság / hibás ujjlenyomat?
-
Lasersailing
senior tag
válasz zsolesz967 #6128 üzenetére
Enyém közel 1.5 éves, eddig nem csinálta, de újabban hasonlót látok, bár nem ennyire durva mértékben. Érzésre mintha a legutóbbi SW frissítés óta csinálná. Eddig egyáltalán nem csinálta. Az előző telefonom egy Huawei P9 lite is ezt csinálta, nagyon idegesítő... Ha van valakinek ötlete, mit kellene kipróbálni örömmel venném (én is)
-
Lasersailing
senior tag
válasz milespress #6146 üzenetére
Nem tudom mi az, úgyhogy biztos nem...
Meg tudod írni mi az, hogy kell csináljam? -
Lasersailing
senior tag
válasz milespress #6146 üzenetére
Köszönöm szépen!
Most felébredtem, megkerestem mi is ez, megcsináltam. Remélem segít.
Kaciokos: közben megtaláltam épp akkor csinálhattam, mikor írtad. Köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
válasz milespress #6151 üzenetére
Rendben, vasárnapig türelmes leszek
-
Lasersailing
senior tag
Pár napja a felső értesítési sávban megjelenik egy beállítások ikon, ami azt mutatja, hogy vannak alkalmazások, melyek wifi elérhetősége esetén is csak a mobilnetet használhatják. Az értesítést magát el lehet valahogyan tüntetni? csak akkor jelenik meg, amikor ismert wifi hálózat egyébként elérhető. (ezeket az alkalmazásokat szándékosan csak mobilneten akarom használni)
-
Lasersailing
senior tag
válasz Khelben #8291 üzenetére
Szia,
Szerintem nem lehet külön cserélni:
Nekem a töltőm lett kontakthibás, és ha jól emlékszem 80e Ft-ért cserélték volna, mert sorolta, hogy egyben kicseréli a mindent is. (talán elektronikával, akksival közösen).
Ráadásul kijelzőm is repedt, azt másik hasonló összegért cserélték volna. Annyiért már megvehetném újonnan.Így egyelőre maradt a vezetéknélküli töltés, amíg valaki gyárt újra normális méretű és tudású android-os telefont...
szerk:
#8290 szabonagyur:
Fentiek alapján erősen kérdéses, hogy 80e+ Ft-ért érdemes-e cserélni akksit, vagy jobb új készüléket venni... (fél évvel ezelőtti árat írok, azóta biztos emeltek még rajta...)[ Szerkesztve ]
-
Lasersailing
senior tag
Nekem az USB töltő adta meg magát, csak egyben tudták volna cserélni valami mással. Lehet, hogy nem akksival (ez esetben bocsánat a téves infóért - írtam is, hogy talán), hanem csak elektronikával, de biztos, hogy annyiba került, hogy nem csináltattam meg.
(Mindenesetre ezzel engem a Samsung hivatalos szerviz nem győzött meg, még ha meg is értem, hogy egyedi probléma az enyém)
-
Lasersailing
senior tag
válasz Attix70 #8438 üzenetére
Én úgy használom bár igaz kényszerből:
- USB csatlakozót "sikeresen" tönkretettem (autóban töltöttem és közben feszítette a töltőkábel a telefont - legalábbis erre gyanakszom, hogy e miatt eltört valami a telefonnál, kontatkhibás az usb csatlakozó)
- javítás megközelítené kb. egy új készülék árát (mert csak alaplap cserével javítják + a kijelzőt is cserélném, mert az is repedt)
- új S10e-t nem akarok, mert min. 3 évet elvárnék tőle, de addig nem támogatják már (jól gondolom?)
- más normális méretű, jó androidos készülék meg nincs... (talán majd a pixel 7a )Így marad a vezeték nélküli töltés...
(gyári Samsungos + ikeás + autó gyári vezeték nélküli töltőjéről)
-
Lasersailing
senior tag
[link]
Ilyet valaki használ esetleg? (vagy más tokot powerbank funkcióval, wireless töltéssel)
lassan csereérett a telefon, de még nem gyártottak olyat, ami maradéktalanul tudná pótolni.(kicsi, wireless tölthető, gyors, sokáig bírja az akksija - igen látom az ellentmondást én is )
S23 nincs messze tőle, de közel 400 eFt egy telefonért, amit bármikor leejthetek, elveszíthetek???
Sajnos az USB bementem kontakthibás, így szinte csak wireless tudom tölteni.
Vagy akkor jobban járok az itt olvasott wireless powerbankkal? Ajánlást arra is kérhetnék? -
Lasersailing
senior tag
Köszönöm migabi24, cinemazealot, Puma K!
Közben én is erre jutottam, hogy wifis powerbank jobb megoldás a mindennapokra + a telefon halála után is tovább tudom használni. És valóban épp a legjobb tulajdonsága veszne el a telefonnak...
Bármiféle javításról letettem már (az akku szerintem amúgy rendben van, korához képest mindenképpen):
- USB javításra 70 eFt-os árajánlatot kaptam (merthogy alaplapcsere, nem javítják az USB-t, kicserélik az egész alaplapot)
- de akkor már a törött kijelzőt is cserélni kellene (+70 eFt)
Ennyiből meg már vehetek egy új S10E-t, szóval ez gazdasági totálkárÚj S10E-t meg már a támogatás rövid mivolta miatt nem veszek.
(android 13-at már nem kap az S10E, azaz már csak biztonsági frissítés jön. Meddig? még 6 hónap talán?)powerbank: vartával szemezek, azt használ valaki? vagy más ajánlás esetleg? vartával csak két gondom van:
- feketének jobban örülnék (ezt még kiheverem)
- nem mágneses, de nem tudom, hogy amelyik mágneses, az mennyire erős mágnes... -
Lasersailing
senior tag
válasz cinemazealot #8557 üzenetére
Bocsánat, igen.
sikerült jó nagy hülyeséget írnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kés topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest