Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Na éjszaka kipróbáltam a repcsi módot, jól gondoltam, hogy nem merülhet 5%-ot, nekem olyan 1.5%-ot merült, nálam biztos nem szívja semmi az akkut
-
trialboj
őstag
válasz #16820480 #3855 üzenetére
(#3854) kaciokos
Nos lehet akkor én nem gyomláltam ki teljesen, mert közel sem volt ennyire bonyolult.
Csak rádugtam a gépre a telót, és a bx actions appban követtem az utasításokat, mindent automatikusan csinált.
Nem tudom mi a különbség az én verzióm, és a tied között, nekem zizzen a telefon a parancs elvégzése előtt, emiatt lehet h fél seccel lassabb, de teljesen lezárt képernyőről aod kikapcsolva is, indul az elemlámpa bixby gombot hosszan nyomva, a kamera ha simán nyomom, és a YT music ha 2x, szóval én inkább a fenti megoldást ajánlom, mert szuper biztonságos, gyors, és főleg egyszerű.
10 es droid."Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
-
kaciokos
őstag
válasz migabi24 #3860 üzenetére
A Package Disablerrel az a bajom, hogy anno megvettem S7-re, de az évek során kétszer eltűnt és újra megjelent a Play Store-ban, ami azért baj, mert hogyha valamiért gyári visszaállítást kellett volna csinálnom, akkor újra meg kellett volna vennem a programot, és nem szívesen fizetek ugyanazért többször.
-
migabi24
nagyúr
válasz kaciokos #3861 üzenetére
Erről nem tudok, de az árát megéri szerintem, mire végeztem a gyomlálással valami 130 alkalmazásnál jártam, és ezek számomra nem használt szemetek amik nagyrésze fut ha kell ha nem, elmentette a program a listát xml fájlba, ha törölni kell a telefont már csak 1 klikk a debloat
-
sfefe
addikt
Sziasztok!
Telekomos teló vásárlásnál:
nálam a szolgáltatói szoftver résznél
TMH/TMH/TMH/TMH van.Ez ugye azt jelenti, hogy tkomos a szoft rajta?
Van akinek XEH a szoftver?( Tehát ezzel kapta a tkomtol? )koszi
sfefeAz élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
migabi24
nagyúr
A nagytesóra megjött az első 10-es frissítés, gondolom ide is jön valami rövidessen
-
Teal'C
veterán
Ha esetleg idetéved valaki aki s10e fehér készüléket akar venni gyártói garanciával akkor van a Sugár Euronics ban lefoglalva egy készülék 159990 ért. 01.17 ig vehető át privátban átküldöm az adatokat az első jelentkezőnek.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
A home screen-re visszatérve: [link]
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
aktív tag
Valaki tapasztalt-e már olyat, hogy mikor telefonhívás van, pontosabban csörög a telefon, nem mutatja a kijelzőn, hogy bejövő hívás van.
Így a hívást sem lehet felvenni . -
richies
senior tag
Sziasztok,
edesanyam valtana iFos 6S-rol, s ezt neztuk ki tesommal neki, meretben, meg akksiban jobban birja majd azert remelhetoleg. Kamera csak hozza a szintet
honnan erdemes megvenni most, annyi uj sufni GSM bolt van, elvesztettem a fonalat.
Tele izénél husegidos, mindenfele kedvezmennyel nem olcsobb mint em@gon pl..
esetleg lehet valami olcsob balternativ?
koszonom!
Rozsomak of Power
-
Pano
addikt
válasz bzhadarics96 #3881 üzenetére
Csak éppen készlet nincs hetek óta. Ha meg lesz új, nem tudni, hogy az ár is marad-e mert elvileg az akció amiben benne volt már lejárt.
-
-
vkrisz
csendes tag
Aki használ Android Auto-t, annak a mostani frissítés után is megy? Nálam teljesen használhatatlan lett, folyamatosan eldobálja az USB-s kapcsolatot. Semmi nem változott tegnap óta csak a telefon frissült. AA update a legfrissebb verzióra megvolt, AA frissítések eltávolítása a telóról megvolt, fejegység factory reset szintén. KIA ProCeed 2019 az autó.
-
badrian250
tag
Sziasztok!
Erősen gondolkozom S10E vásárlásán, meg tudnátok mondani, hogy milyen típushibái vannak a telefonnak, mire kell figyelni, stb?
Telekomnál néztem dominósan, függetlenül. Ha így veszem, akkor T-s szoftver lesz rajt? Ha igen, le lehet cserélni 'simára', vagy egyáltalán érdemes?
Garancia hogy van náluk? A honlapjukon 1 évet ír...Előre is köszi!
-
tomboy84
tag
válasz badrian250 #3889 üzenetére
Nekem csak az akksi idővel van problémám, de tudom kezelni a dolgot. Egyébként teljesen rendben van. A Telekomos kártyafüggetlen és saját szoftver van rajta (TMH). Ez annyit tesz, hogy pár nap késéssel kapja meg a frissítéseket (bár mondjuk pont most volt olyan, hogy eggyel több frissítést kapott mint a sima XEH). Cserélni ki lehet, ha visszaolvasol találsz leírást.
-
PACSA75
őstag
válasz badrian250 #3889 üzenetére
Én semmilyen típushibát nem tudnék a számlájára írni, max hogy melegszik, de ez már szinte minden telónál jelen van. Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki tud élni értesítési led nélkül (ami szintén lassan eltűnik minden készülékről).
-
Atlantis
veterán
válasz migabi24 #3892 üzenetére
Híreket olvasol rajta egész nap, fekete háttérrel? Vagy hogy a rossebbe?
Nekem jó, ha 3-at eléri, de inkább annyit sem.
Egyébként én sem tudok az üzemidőt leszámítva nagyon rosszat mondani rá.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
törölt tag
válasz Atlantis #3896 üzenetére
Ha kb folyamatosan nyomkodod (főleg wifi-n lógva), akkor kijöhet annyi simán, de készenlétben is elég sokat fogyaszt, amitől nem jön ki igazán hosszú üzemidő. Sok használattal mehet a 6 óra SoT egy nap alatt, kevés használattal meg 2-3 óra, de úgy sem bírja másfél napnál tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Ukrajnai háború
- TCL LCD és LED TV-k
- Wise (ex-TransferWise)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest