-
IT café
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ezt a telefont nem lehet zsebben hordani. Ma reggel is csinált 5 képet a zsebem belsejéről. Pedig smart lock kikapcsolva, érintés védelem bekapcsolva. A feleségem s10e ilyen szar még.
My name is Bond, James... Dean.
-
@rglaaf
veterán
Üdv
S8 Dex dokkoló haszálható rendesen ezzel a telóval?PSN:BiZzare_0 ️
-
veterán
-
addikt
válasz TheBikerider #815 üzenetére
Szerintem a garmin connect. De az órára szükségem van. Jobb üzemidőt vártam, mint a note 8, de ugyan olyan. Ésa samsung billentyűzet is fixre ugyan azokat a hibákat ejti, de látom, nem csak nálam, másnál is higy a hogy.
(mondjuk legalább gyorsabban tölt)
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
_ak_
addikt
-
Scrydhan
senior tag
Telenor Corvin pláza:"Jövőhéten érkezhet, most kezdik forgalmazni". Ilyen szánalmas hozzáállást életemben nem láttam még, utolsó blahai sufni gsm-ben meg tudom venni. Erre a telenor úgy viselkedik mint egy rossz bürokrata és hetekbe telik az hogy megrendeljenek egy telefont. 8 boltot hívtam fel abból csak egy vette föl a telefont. Hazudnak mint a vízfolyás, egyik azt mondta megjelenésre lesz üzletekben, másik azt hogy hétfőre, harmadik azt hogy a héten, negyedik azt hogy csak jövőhéten. Remélem nektek azért jobban megy velük az interakció.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
Mo Bill
aktív tag
Note 9-en ezt használom Pie-n, már többször esett szó róla! Jól müxik!
[link]Skype, viber, messenger beszélgetéseket is rögzít!
Most próbáltam ki, bluetooth-on is müxik!👍👍👍😁😁😁
[ Szerkesztve ]
Az emberi élet egymilliárd sejtecske szeszélyes összjátéka, amiről azt hiszed, hogy te vagy.
-
Scrydhan
senior tag
2 óra telefonálás után kiderítettem hogy a pólusban van készleten és jó sok, ráadásul kékben is. Katasztrófa hogy ennyire nincsen központosítva.
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
-
beteg
őstag
Van valakinek tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy a nem itthoni, hivatalos forrásból származó, de Samsung garanciajegyes készülékeket javítják itthon garanciában?
Vagy csak azt, ami hivatalos Samsung partnertől lett véve? Tehát egy mondjuk németországi vásárlást itthon letojnak?
Nem értem a Samsung garanciajegy körüli mizériát. Ahogy azt sem, hogy a szolgáltatónál vásárolt telóhoz miért nem adnak Samsungos garancia jegyet és miért csak egy év rá a gar?
thxCsak futni kell!
-
Az EU-s készülékeket javítják itthon garanciában, de csak az első évben (kell számla meg garijegy). EU-n kívüli készülékekre nincs semmi garancia. Snapdragonoshoz meg még pénzért sem nyúlnak hozzá.
Itthon vásárolt szolgáltatós készülékre 2 év garanciát ad a Samsung. A szolgáltató maga ad csak egyet, de az tök mindegy, a második évben rögtön a Samsunghoz kell vinni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kchris78
veterán
nem véletlenül van a videórögzítésben is frame kihagyás. Emlékeztek a vaskaróra feltett 10db telefonos tesztre? Ott volt hogy némi túlzással csak az iPhone-ok tudták tartani stabilan azt a normál (24/30/60) fpst. Pedig az erő ezekben a telefonokban mind ott van... Csak épp a droid olyan multitaszkos.. hogy nehéz megoldani azt hogy márpedig a prio ezé a folyamaté és ne vegye el tőle semmi más. Ha elveszi akkor jön a lag, jön a frame kihagyás.
-
Topikgazda
Azt tudja valaki, hogy MO miért kap 2 év Samsung garanciát?
Illetve azt lehet tudni, hogy itt is van minőségi besorolás? Értem ez alatt azt, hogy egy német polgár mondjuk 1. osztályú telefont vásárol, szemben egy balkáni lakossal aki teszem azt 3. osztály készüléket kap az országában?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Mindenhol 2 évet kapsz, de többnyire csak az abban az országban érvényes, ahol megvetted. Vagyis küldheted vissza a 2. évben a német régiós Samsungodat a németországi Samsungnak. Csak ugye a posta nem olcsó.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
addikt
válasz Schuler888 #842 üzenetére
Nagyjából bármelyik kijelzőt ébresztő dolog lehet. Mióta a felemelésre bekapcsol funkciót kikapcsoltam, nem csinálta.
-
ljs
tag
válasz ForRedGlory #755 üzenetére
Mi történt a gmail sync-kel?
Kb. 200-at visszaolvastam, de nem találtam a problémádat. (Vagy elkerülte a figyelmemet.)Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég.../Dan Millman/
-
Desimal92
csendes tag
válasz Scrydhan #820 üzenetére
Jobban? 11.-én 23:50körül előrendeltem, és tegnap kaptam visszahívást. Való igaz, eléggé beleéltem magam, hogy az előrendelés végéig megkapom én is.
Olvasgattam a Facebook oldalukat, itt a fórumot, hogy rengetegen megkapták már, 2-3 nap után visszahívás nekem meg 2 hét után semmi...
Én csak az egyik boltot próbáltam hívni napokig, 0 eredmény. Kétszer közölték velem írásban, hogy tuti visszahívnak mindenkit. Tegnap úgy gondoltam 2.5 hét után, hogy írok egy korrekt levelet, hogy legalább valami információt hadd kapjak. Továbbították a levelem, és ma reggel hívott egy kollegina, hogy valami technikai malőr által az én telefonszámom elkeveredett és valóban nem hívtak.. Viszont ő nem tudta meg mondani, mikor lesz a fénylő prizma.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest