-
IT café
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Ahogy nézem, a 2,4 apertúra a problémás, avval lesznek ócska képek, 1,5 mellett egész jók. Sztem szarul van optimalizálva. Note 8 1,7 dolgozott, az jobb volt.
My name is Bond, James... Dean.
-
LoGeN90
aktív tag
Note10+ vs Note9 camera test
https://youtu.be/MfGNRa_SWrc
-
S e t h
nagyúr
válasz HaliGab23 #1046 üzenetére
2 év alatt komoly fejlődés.
Szóval akinek s-pen kell annak marad a note mint egyetlen alternatíva, akinek viszont a fotózás az elsődleges prioritás az mást keres.
Feltéve ha van értelme, mert a mobilos fotózás évek óta egy helyben jár, kivéve aki vámpír és jórészt csak sötétben fotózik.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
simii
tag
Ultrawide azért nyer a Note 8/9-el szemben. Nagyon remelém hogy jön az update, mert amugy kiváló telefon a vékonyságával/kijelzőjével
[ Szerkesztve ]
Life is short. Play more.
-
yodamester10
őstag
Egész jó teszt lett.
-
kovacs65
senior tag
válasz yodamester10 #1056 üzenetére
Jóóóóó?????
Képernyőrezegtetéses hangszóró??!!!
Legalább papíron megnézhette volna, hogy mi van a kezében, ha már nem látta.Nem is nézem tovább.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
Teal'C
veterán
válasz yodamester10 #1056 üzenetére
Már az első specifikációnál kikapcsoltam mert a leg lényegesebb dolgok fel sem voltak sorolva mint pl az ufs3
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Teal'C
veterán
válasz yodamester10 #1059 üzenetére
Az lehet de elvárható lenne hogy pontos specifikációkat jelenítsen meg és nem csak kimasolom az alapot azt jól van. De ez nem személy szerint rá vonatkozik hanem kb mindenkire aki ezzel foglalkozik. Sokszor van hogy keresem valaminek a paramétereit és nincs sehol feltüntetve.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
kchris78
veterán
itt látszik hogy a sok influenszer jó része sz.rt se ért mélységében a dolgokhoz. szakemberként ez az ami idegesít de hát vakok között.. Mert az UFS3 az baromira nem fájlrendszer, hanem STORAGE. Igen lecserélték ext4-ről F2FS-re a fájlrendszert.. De ilyeneknek azért vágáskor ki kellene buknia és javítani. Vagy feliratozni.
Én azért elvárnám hogy aki ilyen videókat csinál azért ne vétsen ilyen hibákat. A tudás az ne csak egy sor halandzsa felsorolása legyen (extefes meg uefes3 és a többi) hanem értse hogy mit is jelent az amit éppen kimond... Kb tinik hallgatják azoknak úgyis az..[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz yodamester10 #1062 üzenetére
persze igen sokszor nyilván nincs sok jelentősége autónál is ez van, használjuk leginkább - de ha már beszél róla és bemutatja, inkább ne említse meg, és beszéljen csak a színéről .
-
edem321
csendes tag
Sziasztok !
Azt ki tudom valahol kapcsolni, hogyha töltőre rakom a telefont ne mutassa a kijelző a töltöttséget ?
-
utomi
senior tag
Srácok egy érdekes dolgot vettem észre ma. A gyári USB-C kábel nálam csak egyféle képpen tölt rendesen. Itt arra gondolok ,hogy ha a kábel azon vége van a telefonba dugva amelyen felirat van (a kábel csatlakozó részén van felirat és szám ) akkor vagy nem tölt vagy elkezd tölteni de ha picit is megmozdítom azonnal abba hagyja. Szóval elsőre kontaktos, hibás. DE ha megfordítom a kábelt és a feliratos részt a töltőbe dugom hibátlan. Hiába mozgatom a telefont vagy a kábelt a töltőnél nincs baj. Esetleg valaki megnézné, hogy nála is van ilyen ? Továbbra is azt gondolom, hogy a kábel hibás de nem tudom, hogy csak azt ,hogy cseréltessem ki? Esetleg ötlet vagy tanács? Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
Milyen felirat van a kábelen? Enyém mindkét vége teljesen üres, semmi felirat, semmi jelzés.
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
simii
tag
Note 8: [link] Note 10+: [link]
Ugyanaz a lencse.
Nézzétek a tonhalkrémet...A másik, hogy a Note10-nél az istennek nem tudtam belőni, hogy a krém és a sör is éles legyen, és a háttér legyen elmosott, a Note 8 simán hozta.
Kisebb a fókusz lehetőség.Pro: Imádom amugy hogy a Note 10+ 30 perc töltés alatt alatt annyi kakaót tesz a gépbe hogy egész nap elvagy vele.
Life is short. Play more.
-
nokia123
aktív tag
Sziasztok! Nagyon gondolkozom egy Note 10 vételen de ez az értesítési led hiánya egy kicsit zavar. Ez ez a Arc Lighting - Notification Light Note 10/S10/e/+ valóban működne a noton? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Picur882
csendes tag
Én aodNotify -t használok, tökéletesen működik. link De szerintem idővel itt is engedélyezik egy frissítéssel, mint az S szériánál.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
AS
félisten
Lesz 5G verzió Magyarországon kb november közepén végén...
De vajon van értelme?Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Rakeem
aktív tag
Csak én nem tudom letölteni a DEX appot?
[link] rákkantintok, és egy idő után időtúllépéses üzenetet dob. -
-
Picur882
csendes tag
válasz nokia123 #1091 üzenetére
Az Arc is tetszik, de úgy értelmeztem, hogy meg kell venni az appot (ami nem baj, csak kicsit húzós az ára) vagy óránként reklámot kell nézni, hogy használhasd. A led me know nekem kicsit bonyolult beállítani, persze nem lehetetlen, és úgy vettem észre, hogy zabálja az akksit
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip 6, Garmin Vivomove Trend
-
HaliGab23
senior tag
válasz nokia123 #1092 üzenetére
Az egész egy vicc, hogy ezt a samsung nem oldotta meg.
Ha feltolom az AOD fényt, ahogy mutatja, akkor meg éjszaka töltéskor világít a telefon, mint egy reaktor.Csináltam ma Note9el összehasonlító fotókat, ha weben vettem volna, visszaküldeném ezt a telót a fenébe, elállva a vásárlástól.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz nokia123 #1097 üzenetére
Nem azt, csak most kipróbáltam..
Én az aodnotify-t használom.
Annyit tudtam beállítani, hogy mikor értesítés van, akkor bejön az AOD az órával, és az értesítést adó program ikonjával...
Miután megnéztem azt ami jött, nem jelenik meg az AOD, ha lezárom a telót.Nem volt kedvem állítani meg próbálgatni fél óráig ezeket. Vicc, hogy nincs megoldás erre a gyártótól.
"Sajnos" a Note9 túl jó teló lett.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Ricardo
titán
Dxomark pontozásában a képminőség egy pici szelete a pontok összességének. Simán előfordul, hogy egy olyan telefon, amiben több a kamera beállítási lehetőseg, több pontot kap egy jobb fotót készítő telefonnál, mert több optika van rajta, vagy mert több beállítási lehetőség van a kamera szoftverében.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest