Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- C# programozás
- Windows 10
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Hálózati / IP kamera
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
demmat
csendes tag
Szia!
Elárulnád milyen autós kihangosítóról van szó?
Nekem ugyanis egyelőre ez a legnagyobb problémám a telefonnal (még gyári 2.2.1 van rajta)
Nálam egy Fiatban, a Blue&Me-vel dobálja el random a kapcsolatot...Kiszedtem a konfigom innen, mert egyesek szerint itt megadni ''dicsekvés''....
-
demmat
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja feltettem a holland KS9-et, viszont így holland lett a termékkódom és kiválasztani sem tudok mást. A telefon hollandul indult és van holland alkalmazásom is. Van mód ennek PAN-ra vagy legalább XEH-re állítására?
A multiCSC-t fel lehet tenni magában (csak azt tallóznám be az Odin-ba)?Mi a megoldás? Help pls!
Ez már a sokadik ROM-cserém volt, de eddig nem volt ilyen gondom sosem.Amúgy sok tekintetben szerintem is ez a legjobb ROM eddig, viszont nálam ezzel visszatért a jó öreg WIFI-hiba..:-( Nem kapcsol be néha, majd újraindul magától a telefon.
Ezért is tenném újra a ROM-ot, de akkor már jó termékkóddal szeretném.
Ja, factory reset (recoveryből) és wipe cache megvolt ROM-csere előtt és után is.Amúgy azt például észrevettétek, hogy ebben a 2.3.5-ben végre már nem "Előre", hanem "Tov. küld" az email vagy SMS továbbítás megnevezése?! :-)
Más:
Nincs véletlenül vki itt, aki Mercedes gyári kihangosítóval (Audio20) használja az ACE-t?
Nálam az istennek sem akar működni. Párosodnak ahogy kell, viszont telefonáláskor a telefon hangszórója és mikrofonja él, nem pedig az autóé.. Az összes Android verzióval próbáltam már, de egyik sem működött jól..:-(Előre is köszönöm a segítséget!
Kiszedtem a konfigom innen, mert egyesek szerint itt megadni ''dicsekvés''....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OLED TV topic
- PH!otóstalálkozó és megbeszélő topic
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Filmvilág
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest