-
IT café
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-11) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-08-01 (Frissítés: 2024-08-18) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Ütős ajánlat
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
veterán
-
veterán
válasz szubrutin #15 üzenetére
Szerintem jobb a kamerája. Nekem S9Plusz telefonom van (aminek jobb a kamerája, mint az S8-nak), a páromnak meg A52 5G-je van és az esetek 85 %-ában az ő telefonja jobb képeket csinál.
Különösen az esti felvételek esetén jelentős a különbség, nappali fényben kevésbé látható differencia.
-
veterán
-
veterán
Minden telefont le lehet fékezni, ha mindenféle appot telepítesz rá, aztán törlöd, aztán megint telepítesz rá másikat és így tovább.
Csinálj egy factory resetet az A71 telefonnál és megint gyors lesz.
Abból, hogy te képes voltál leterhelni a telefonodat a végletekig, ne vond le azt a következtetést, hogy vacak a Samsung szoftvere, talán nem a Samsung csinálja a legjobb androidos rendszert a telefonokra, de az első ötben biztosan benne van
-
veterán
Hülyeséget fogok kérdezni
(Illetve a kérdés nem hülyeség, csak nem éppen jó helyen teszem fel a kérdést, mert a válasz itt borítékolható )
Szóval mi éri meg jobban,
egy 6/128-as A52s a megszokott Snapi 778G procival 100 eFt-ért (mobilcsere akcióban most ennyiért meg lehet kapni),vagy egy Realme 9 Pro+ telefon 8/256 memóriával, MTK Dimensity 920-as procival 150 eFt-ért
A Realme telefon még csak most lesz előrendelhető, várjak rá, vagy jobb ma egy Samsung?
A GSMArena összehasonlító oldala megmutatja a technikai különbségeket, a véleményetekre vagyok kíváncsi
-
veterán
-
veterán
Na, én is jókor jöttem az A52s topikba információkat gyűjteni
-
veterán
Asszony A52s telefonjánál érezhetően leromlott a készített fényképek minősége.
A korábbiakhoz képest mosottabb, gyengébb dinamikájú, kisebb színmélységű képeket készít a telefon
Lehet ennek valami szoftvermódosítási oka, vagy valami mechanikai (kosz?) probléma lehet a lencserendszerben?
Belenézve nem látok semmi elváltozást
-
veterán
Na, mit mondtak a hátlap felválással kapcsolatban a garanciáról?
Asszony telefonján is felvált a hátlap, így el sem lehet adni, mert minden vevő a hátlapot fogja feszegetni
A fő gond az, hogy hiába ragasztom vissza, a dagadó akku két hét múlva ismét felpattintja
-
veterán
-
veterán
-
veterán
Lehetséges, bár ennek ellentmond, hogy a legtöbb telefon hátlapja egy bizonyos helyen kezd elválni, illetve sok olyan képet látni, ahol rés kezd kialakulni a test és a hátlap között, ami azt jelenti, hogy valami belülről nyomja ki a hátlapot.
Kiderül rövidesen, ha egyre nagyobb lesz a hézag, akkor akkudagadásról van szó, viszont ha szépen lassan körben mindenhol leválik a hátlap, akkor meg ragasztó problémáról van szó.
-
veterán
-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest