Hirdetés

Keresés
 • borg25

  senior tag

  Mezei felhasználó igények:
  Legyen minél nagyobb kijelző 10" nem lehetne? (Nem gond, hogy hajlik, törik, 5" vs 7" közt olvasás tekintetében nincs sok különbség.)
  Vékonyabb, könnyebb? (Minek bele fém, az nehéz, a műanyag se jó ganyi, pedig tömegre vetítve a műanyag erősebb mint az acél)
  Ahogy itt elhangzott, legyen erősebb (Mindezt úgy, hogy ugye legyen nagyobb, ami könnyebben törhetőt jelent, kevesebb anyagból,s ami a lényeg occó legyen, ne itt méregdrága spéci ötvözetekből készüljön.)
  Tokot nem, mert nem vagyok vénasszony. Egyébként is vékony legyen mint a Barbi baba dereka
  Fólia pedig macerás, lejön, levegő megy alá, meg azzal megint nem lehet villogni.
  Ezt kutatás nélkül megmondom :D

 • borg25

  senior tag

  Vigyázok rá, telefon ing felső zsebében lehajolok cipőt bekötni s ha elfeledkezem róla telefon kicsúszik. De ugyanezt el tudta játszani munkában is mikor asztal alá kellett bújni a gép miatt. Jobb a tok.

 • borg25

  senior tag

  Van egy jó mondás: Nem vagyok olyan gazdag, hogy megengedjek magamnak olcsó terméket.
  Én is ragaszkodom a samsung flagshipekhez, mert strapabírók, gorilla glass kijelző. Ok, nem az edge széria, aki olyat vesz, hát aki hülye megérdemli. Plusz jó a pár évvel ezelőtti modell. Az S6 már 3 éve van nálam, használtan vettem, no karc, no repedés, teszi a dolgát, pedig párszor már sajnos esett.
  Hosszú távon szerintem megéri a régebbi felső-középkategóriás eszköz, mert tovább bírja, így havi díjra levetítve kevesebb, mint egy alsó kategóriás.

  Kis matek az új flagshipekre:
  Iphone 8 plus 256GB 2017-ben 350-en nyitott. Egy évre rá 310, 280 felett én nem venném használtan (350-280=70)/12hó=5,8e havonta, úgy hogy sikerült eladni
  Iphone Xs Max 64GB 2018 nyitás 450, most nem egészen egy évre rá 370. Még 330 se venném meg használtan, de számoljunk azzal (450-330=120)/12 hó=10eFt/hó több mint 1 BKV bérlet az, hogy új telefonnal rohangáljon valaki.
  Kérdem én aki Xs-t akar, az fog is rajta beszélni min 15eFtért?