Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

 • FefeeX

  veterán

  Ami nem derült ki eddig számomra:
  - a régi AppleTV ami már kisbetűs, megkapja-e a frissítést
  - mint olyan, lesz-e rá majd AVPlayer app (mivel ez most a legnagyobb indok amellett, hogy 2. gen ATV-m van, JB-vel, így nem kéne JB, és a FHD miatt főleg instant get lenne, a 2.0 vagy 1.4 HDMI esetleges 3D támogatással, hálózatról lejátszó stb... Remélem nem bilibe lóg a kezem, főleg ennyiért...)

  Egyébként lehetne szebb is az új, az eddigi összes 3rd party látványterven sokkal szebb volt. Maga az irányító lehet, hogy jobb lesz, de mondjuk nekem az előző is tetszett, és az legalább alu volt.

 • FefeeX

  veterán

  válasz strcpy #5 üzenetére

  "Anno én azért vettem meg, mert XBMC-vel ez volt a legjobb megoldás belsőhálón streamre. Akkor talán csak az O'Play volt hasonló áron, de kisebb tudással, de mostmár millió más alternatíva van. Ráadásul, ha rászánsz még 150 dollárt már kapsz egy alap XBOX-ot. DLNA-val, Blu-ray-el, 3D-s támogatással, csak az Asphalt-tal és a Crossy Road-dal nem játszhatsz rajta"

  Ehhez több dolgot hozzátennék. Akkoriban már volt egy WDTV HD-m, tehát lejátszóval rendelkeztem (és NAS-sal is), de nem tudta a hálózatot kezelni. A 2.gen ATV viszont igen, és ráadásul mindent tudott amit az is (JB-zve), csak 720pben max. Magának az eszköznek alapból az AirPlay a nagy fegyverténye, amihez képest a konkurencia azóta is max a kanyarban van. Csak kár, hogy az eszközt nem arra tervezték, amire nálunk az emberek legtöbben használják.
  Az alap Xboxban 150 dollárért egy darab BR nincs amúgy (X360), amiben van, az legalább a duplája ennek. Ugyanez igaz a 3D támogatásra is. (tudom, mert nálam van ebből is és One-ból is). Ezért is írtam, hogy lehet ez még jó, ha 3rd party appal megoldják a normális videó lejátszást, lehetőleg immáron 3D támogatással. Ha még a BD ISO-t is lejátszaná, gondolkodás nélkül fizetném ki érte azt a 150 dollárt, amit kérnek érte. Most 26-ért van erre eGreat R6S-em, de CFW-vel, és alapvetően lassú, nagy ritkán összeomlik, nincs benne Airplay, a távirányítója pedig alapból béna. Ilyen szinten érdekelne, de sajnos még mindig tudom, hogy ezt nem ilyenekre tervezték, amire tervezték, azok pedig akkor sem érdekelnének, ha elérhetőek lennének nálunk is.

 • FefeeX

  veterán

  válasz bdlackoo #7 üzenetére

  Igazad van, nem sikerült megértenem, pedig kétszer olvastam el :) Úgy már valamennyire igaz (bár egyrészt szerintem nem mindegy, hogy valami 45-be vagy 100-ba fáj, másrészt a DLNA nem elégít ki, mint hálózati lejátszó, nem mellesleg azt a tv-m is tudja meg a BD lejátszóm is)

  Közben megnéztem az Apple oldalán, és az első kérdésemre, hogy megy-e korábbiakon itt a válasz:
  "This is a pre-release version of tvOS for the new Apple TV only. Apple TV (3rd generation) and earlier are not supported."
  Ugyan ez a bétára vonatkozik, de az Apple-nél a bétából lesz a GM, abból meg a végleges, és nem szoktak már radikálisan belenyúlni.

  [ Szerkesztve ]

 • FefeeX

  veterán

  válasz micimacko #13 üzenetére

  Ez attól függ, lesz-e rá app. Alapból csak akkor tudja kezelni a NAS-t ha iTunes Home Sharinget tud a NAS, és olyan formátumban vannak a fájlok amit alapból ismer (és a fene fog konvertálni).
  Viszont az iPad-em AVPlayerrel lazán játszik a NASról FTP streaminggel (vagy akár WebDAV-vel, stbstb) bármit. Eddig nem voltak elérhetőek 3rd party appok ATV-re (ezért kellett a JB), elvileg mostantól ez másként lesz.

Új hozzászólás Aktív témák