Új hozzászólás Aktív témák

  • ®abstract®

    őstag

    válasz gabo9201 #7018 üzenetére

    nagyon bonyolult a menetrend :U
    a folyamat neve=downgrade redmi note 8 pro.
    sok turelem & varakozas az elso szabaly.
    tobb programra van szukseged:
    adb usb,xiaomi adb fastboot tools,xiaomi mi unlock tool,aktiv mobilnet kell!
    elso korben unlock bootloader-ezt kell elvegezni,vagyis a lezart droidot ki kell nyitni. ehez a saomi unlock bootloader-miunlock van szukseged.a nyitashoz varakozasi idot kapsz a program inditasa utan-ez azon mulik,a windows regiod ha magyar vagy eu s,akkor 14 napot kell varnod az engedelyre.ha atkapcsolod kina vagy india regiora akkor lehet,hogy csak par napot kell varnod.
    az unlock bootunlocker igazi szopatas a saomi reszerol,mert csak ugy tudod elvegezni ha meg van aktiv mobilneted is telefonon a folyamat kozben,ha nincs akkor baxhatod!
    ha megkaptad a engedelyt es a nyitas megvan,csak ezutan tudsz feltenni regebbbi droidot.
    en indonez 9 s droidot raktam vissza,mert van benne hivasrogzites-saomi tarcsazo-saomi sms-uzenetkezelo es korabbi jofajta saomi programok.nem a google fajta fosch appok! nagyon jo az akku uzemido,jol & megbizhatoan mennek az appok. amivel vettem a telefont az eu rom volt- 11.0.50 v. hibak voltak benne-kepernyokep keszites,kepernyo video keszites,se volt jo,bluetooth is matekozott,szoval voltak benne hibak amik miatt belekezdtem ebbe az egesz folyamatba.

    azt,hogy tudsz e régebbi droidot feltenni az a saomin múlik,engedik e a telefonod esetében.ezt úgy tudod meg,hogy megnezed ebben a programban= [link] roll back szam 1-3 kozott van akkor elvileg meg lehet csinalni.

    Szavahihetőség manapság ritka kincs.

Új hozzászólás Aktív témák