Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
Azért az sztem tök gáz, hogy a Realme ennyire szarik a frissítésekre, hogy semmi főverzió frissítés nem jött a cuccra közel két év alatt, leszámítva azt a pár biztonsági frissítést, ami semmit nem ad hozzá a cucchoz. Ez a tipikus kínai hozzáállás. Ez csak azért lenne fontos, hogy tovább lehessen használni a motyót. Legalább a 12, vagy 13 kijöhetett volna rá.
Az biztos, ha egyszer leváltom, olyan márkát fogok venni, amire azért ígérnek 1-2 főverzió frissítést, ha nem is 5-6ot. -
KissG90
csendes tag
válasz SkyLine3000 #201 üzenetére
Semmi gond vele. Csak tisztában kell lenni mit veszel. Ez egy alsó polcos termék. Akkor is az volt ma is az. Nem várhatsz apple szintü hozzá állást. Nem fizetted ki a vételárral.
-
Dr.NX
addikt
2022-ban bejelentették, hogy nem jön rá Android 12. Aztán pár héttel később azt közölték, hogy mégis lesz.
Aztán mégsem lett.Elfogadom a sütiket.
-
SkyLine3000
addikt
Azért nem 40ezret fizettem érte és a Realme sem az utolsó dzsunka, kínai gyártó, hogy telibe szarja a cuccait. Úgyh az a minimum elvárható, hogy legalább egy fòverzió frissítést kapjon. Ez így vérciki, bármit is mondhatsz. Ennyi erőből vehettem volna jóval olcsóbban egy hasonló kínai tabot és akkor tényleg nem érdekelne a szupport.
És ahogy felettem is írták, be volt ígérve a 12es droid!
Sehol nem írtam apple szintű hozzáállàst. Kb leszarom a cuccaikat. És azért a kettő között is bőven vannak fokozatok.
Nem tudsz meggyőzni, akárhogy magyarázod.[ Szerkesztve ]
-
ksanc
őstag
válasz SkyLine3000 #204 üzenetére
Hát ez az, én 40-ért vettem bizományiból, vadiújonnan, ezért nem problémázom különösképpen. Ennyiért szerintem nagyon megéri így is.
Egyébként tényleg baromi f*s húzás ez a Realme-től, nagyon sokan vették meg azért, mert tuti lesz Android 12.
Ez a ghost touch jobban zavar, bármilyen szöszre a szélén csinálhatja, de a képernyőtisztítás mindig megoldja.
Kijött ugye a PAD 2, ezt meg valószínűleg le****ja a Realme. Vagy azt is? -
KissG90
csendes tag
Nyugi srácok nem akartam én senki lelkivilágába belerondítani.
De engem is a ghost touch zavart. Le is cseréltem. Eladni nem tudnám. Amire szerintem megvették azt ma is hozza. 720p vagy 1080p ben tartalmat fogyasztani ma is jó.
De a ghost touch miatt nem lehetett tovább használni. Percenkén bele tekert a videokba. Aki érdekell 15 ért viheti fentebb jelzett problémák miatt. Tokkal gyári dobozzal töltővel. -
SkyLine3000
addikt
Én anno 79900ért vettem a 4/64-est a realme.hu-n. Akkor az nagyon jó vételnek számított a hardvert, mindent figyelembe véve. És egyébként nagyon jó kis tab.
11-es droiddal is el lehet még sokáig lenni, anélkül, hogy ne legyen vele kompatibilis jópár program, de azért baromira illett volna legalább 1 főverzió frissítést kiadni, főleg, hogy be volt ígérve. És itt most nem arról van szó, hogy 5 év frissítés... Illetve azt a pár felmerülő problémát sem javították, amik sokunknál előjött (pedig biztos tudtak róluk), amikről más fórumokon, yt videók alatt is olvastam. A 12-es droid meg legalább egy picit kitolta volna a használhatóságot.
Főzött romok vannak rá, de semmi kedvem szórakozni velük.
Mindegy. Ha ezt lecserélem valamikor, biztos nem Realme lesz az utód. Nem szimpatikus hozzáállás ez a gyártótól. Szerintem egy ismert(ebb) cég ezt manapság nagyon nem engedheti meg magának, főleg, hogy nagyon helyesen, lassan azon megy a verseny, ki támogatja tovább a cuccaikat.[ Szerkesztve ]
-
SkyLine3000
addikt
Én arra lennék kíváncsi, hogy ez a ghost touch kijelzővédő fólia/üvegfólia nélkül is előjön?
Az enyémen üveg van. Hibátlanul van feltéve, nem szívesen venném le. De ha anélkül nem jönne elő, akkor levenném.
Ahogy keresgéltem videókat a youtubeon erre a problémára, feldobott több más videót is ugyanezzel, teljesen más márkáknál is. Még ipad is volt benne. Tehát nem csak Realme Pad fícsör. -
rztecn
csendes tag
SIM és memóriakártya tartó tálcát tudok kérni, venni valakitől?
Tudjátok honnan lehet rendelni a készülékhez?
Sajnos nincs meg, és szeretném pótolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kutya topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest