Új hozzászólás Aktív témák
-
Bl.Gyo.
őstag
sziasztok, hétfőtől én is gt master tulaj vagyok, redmi note 7-et váltott. végigolvastam az egész fórumot, és úgytűnik nem nyúltam nagyon mellé.
első komolyabb telefonom, eddig max 65 ezerig vettem, egyszer belefér egy 90ért , remélem évekig kitart.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz novinyul #917 üzenetére
xiaomi-n is lehet alakítani a miui-t lecserélni pixel experience-re (jelenleg egy pixel 6-ról portolt rom van rajta, andr 12).
néztem is meg jajjongtam amikor itt olvastam valaki a poco x3 proját cserélte le mert nem tetszett neki a miui viselkedése, agresszív memóra kezelése. mondtam magamba jajjjj ne, egy PE fel, és hasít. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz -Rolika- #931 üzenetére
az gáz. valaki írta hogy fehéret vett és átlászó tok volt a dobozában. én is fehéret vettem, abban a tudatban hogy átlátszó tok lesz benne, ha tudtam volna hogy nem akkor bele teszek egy átlátszó tokot az Alzás kosárba . nem értem ha az ember fehéret vesz akkor célzottan azt a színt válaszotta és nem szürke tokkal akarja elrontani (van szürke model is ha valaki azt a színt akarja azt veszi). tettek volna mindegyik variációba sima átlátszó tokot akkor. na mindegy majd meglátom mi lesz benne, holnap jön a teló, ha szürke nézek átlátszó tokot is valahol külföldi oldalon...
#935KBL001
köszi, de teljesen szimpla átlátszót szeretnék.#933KBL001
Opera böngésző: beépített blokkoló és vpn. tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz novinyul #945 üzenetére
igaz . de "nesze paraszt itt egy szürke tok és tojunk rá milyen színű a készülék" hozzáállás. nem értem hogy jött ez a szürke tok deafult-ba, más gyártó átlátszót tesz bele és az a logikus. alza is jól járna ha esetleg oda írná milyen színű a tok a dobozban, ha az embernek nem tetszik akkor vegyen ott másikat is egyből.
nem panaszkodom tovább, nem a tok miatt veszem a készüléket. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #948 üzenetére
a képek csak illusztrációk? az első egy iphone tok, a többi kamera kivágásai is különbözőek, de mind realme gt master néven futnak.
#949oba
ha jól tudom az a készülék alapból szürke, akkor már értem miért megfelelő rá a szürke , akkor az úgy jó.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #953 üzenetére
2., 3.-nál tetszik az a kamera kívágás.
de az első átlátszómajd nézek valamit, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
nagyon király na most már biztos jól döntöttem.
#958Viktor0610
én is jártam így hogy feltöltöttem és azt hittem evvel automatikusan bekerül a hozzászólásba, de nem be is kell illeszteni#960gzoll
ezeken a tokokon elgondolkodom hogy mennyire van hatással a készülék melegedésére, hiszen valami extra műanyag vagy szövet vagy műbőr stb. van ráhúzva, ami eléggé elősegíti a melegedést... -
Bl.Gyo.
őstag
na megjött a telefon, nagyon szép telefon, és nagyon szép fehér és... szürke tokkal jött ami már nem szép .
a kamera sziget sérülékenynek tűnik nem merném így lerakni asztalra, úgyhogy rajta lesz a szürke tok amig nem szerzek normálisat... -
Bl.Gyo.
őstag
mennyire szívja jobban az akkut a 120Hz képfrissítés mint a 60Hz?
-
Bl.Gyo.
őstag
nem voltam oda ezért a kép frissítési mániárért mert nem volt még ilyen telóm addig ameddig meg nem tapasztaltam milyen szépen fut, kellemes a szemnek.
#980fecus
nem videón kell nézni, annak semmi értelme hanem saját kezedben tapasztalni. ha csak a 120Hz-et látod össze hasonlítás nélkül akkor is észre veszed hogy huh de szépen fut a kép, nagyon síma. ilyen bemutató termekben ahol ki vannak állítva mobilok, ott meg tudja az ember nézni milyen ez a 120Hz, lehet nyomkodni. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz sir_alien #991 üzenetére
Először is mielőtt belakod, nézd meg van e rendszer frissítés, azt telepítsd aztán egy gyári visszaállítás! én mindig avval kezdem ha új telót veszek használatba. Aztán utána próbálgasd hátha megoldódott.
Ha nem, akkor a sötét mód is számít (mivel amoled kijelző) és a fényerőt kézzel belallitod ami még épp megfelel neked.
Elsőre ennyi, probald meg az elsőt amit mondtam, nem vesztesz vele.
Én ma vettem először használatba a készüléket dél körül 100ra töltöttem, azóta állítgatom, Facebook stb. használatban van és most van 60%on.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
hm egy kérdés, kiváncsiság, hamár ez a téma hogy: hallottam 2 akku van a készülékben, gondolom 2x 2150mAh. miért így?
-
Bl.Gyo.
őstag
én is így vagyok vele, de ilyenkor nem kell visszaállítás. sőt, még azt is mondták főverzió után se kell. régi xiaomimon volt főverzió frissítés (méghozzá android 9-ről 10-re), de nem csináltam vissza állítást. voltak gondok ezért mégis megtettem, de utána is ugyan azok a gondok voltak szóval bug-os volt alapból, szóval az akkori visszaállítás se feltétel, csak ha valami nagy hibát találsz amivel nem tudsz együtt élni/megoldani, akkor lehet csinálni egy FR-t, de ez alapból érvényes bármikor.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz aprokaroka87 #1016 üzenetére
😂
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #1023 üzenetére
"ilyenkor nem lehet tudni mikor történik meg a fizetés, mert ugye a telefon eltakarja magát a terminált."
Bekapcsolt makró kamerával teszed a terminálhoz, és latod a kijelzőn a terminál kijelzőjét. 😅
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #1036 üzenetére
Örülök, poénnak szántam. 😅
-
Bl.Gyo.
őstag
Akinek gondja van a töltéssel, a telefonba van egy app: Telefonkezelő. Belépve alul
diagnosztika>folytatás>akkumulátor és töltés. Érdemes ebbe hagyni csak a pipát többiből kivenni, töltő rádug, és >diagnosztika futtatása.
Nem tudom mit csinál meg mit ír ki, de lehet közelebb lehet kerülni a megoldáshoz vele:[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Néhányuknak más sima töltővel nem töltötte, csak a hozzá adottal.
-
Bl.Gyo.
őstag
jól időzítettem, már 10.000-el drágább lett a gt master az alzába. pont időben vettem meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
az usb-s mobil töltőkön feltüntett értékek csak azok amit maximum képesek leadni, amennyire a rácsatlakoztatott készüléknek szüksége van. ha 3,25 kell neki akkor egy telefon töltő is 3,25-t ad le, ha képes rá.
mivel a super dart töltőn nincs ami a thinkpad töltőn ezért lehet azt használja ami mind kettőn megtalálható azaz 5v 2A ami lassú lesz, vagy ami támogatott akkor azt, azt kipróbálással lehet megtudni.telefonnal kapcsolatban, ha kompatibilis a super dart töltővel akkor a legnagyobb értékkel tölt, ha nem kompatibilis akkor alap 5v 2A, de tönkre nem teszi.
én rádugtam a super dart töltőmet egy xiaomi mobilra ami tudja a gyors töltést, és csak 5v 2A-el ment, azaz nem kompatibilis.a leírtakért felelősséget nem vállalok, laptop-mobil töltéssel tapasztalatom nincsen, csak abból indultam ki ahogy a mobil töltők működnek, elvileg kárt nem okoznak max lassan töltenek ha valami nem stimmel.
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Igen, eddig is értettem mi a probléma, csak ötletelek mert nekem nincs ilyen problémám.
Az a buborékok nem tudom mi de az értesítések és állapotsáv menüben van, én rég kikapcsoltam attól függetlenül hogy tudnám mi az (nem volt szimpi), kapcsold ki, lehet ahoz van köze. Én most vissza kapcsoltam, megnézzem azt csinálja e ami neked a gond.
Ismét mondom hogy csak ötlet amiket mondok, pontosan nem tudom mi okozza, próbálgatni kell."2022 van működjön már rendesen a status bar"
Működik az rendesen, csak meg kell találni a beállítást...[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
Ha esetleg hosszan nyomsz a "beszélgetések" vagy a "riasztások" kártyára, nem visz be a hozzá tartozó beállításokba?
A WhatsApp-ot valamiért jól kezeli, rá kéne jönni hogy az mit tud amit a többi nem.Van egy ilyen is hogy "értesítések automatikus rendezése" (alulról a második). Ez nálam ki van kapcsolva. Nálad?
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
nektek az akku hogy bírja?
nekem mint ha kicsit gyorsan merülne, darkmode on mindenhol, 40% fényerő, 60Hz kép, wifi.
usb mérővel néztem mennyit tesz bele, 1%-ról 100-ra, 3800mAh-t tesz bele (úgy hogy 100%-on még 30-40 percen át 1A-errel tölti), és kb. másfél óra alatt feltölti 5v 2A töltővel. biztos 4300mAh akku van benne??[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Viktor0610 #1085 üzenetére
kb. 5 óra
-
-
Bl.Gyo.
őstag
ha ilyen teljesítményen marad akkor én is meg leszek elégedve, ezekszerint képes rá az akku csak el volt kalibrálva valami. 11 óra alatt facebook, viber, messenger, egy-két alap app, kis youtube és bluetooth nonstop be okos karkötőre csatizva.
Bár van 1-2 gond vagy feature ami zavaró, pl. hogy a wifiről lejön ha sokiáig nem használom a telefont (egyébként meg folyamatosan rajta van ha használom tehát nincs wifi csatlakozási probléma), és azonnal vissza megy amint felébresztem így látszólag olyan mint ha végig rajta lenne, de a routerben látom a le-fel csatlakozásokat, nem bújhat el. nem tudom miért, milyen energia gazdálkodás miatt csinálja ezt, és azért baj nekem mert nincs sok mobil netem nem szeretném ha valami app ilyenkor elkezdene letölteni.
ha valaki tudja erre a megoldást azt szívesen venném.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
milyen csend van itt, úgytűnik senkinek semmi baja a készülékkel.
rom-olgatás sem téma mert nincs rá -
Bl.Gyo.
őstag
Sziasztok.
NFC-s kérdés. Miért nem tudok fizetni a telommal BKK és Volán jegy automatáknál (ezeknél akartam volna, ki tudja hol nem jó még)? Nem is csippan vagy rezeg ha oda teszem, képernyő felold, nfc be... és semmi. Utána a fizikai bankkártyám tettem oda az működött. Pos terminálnál már fizettem a teloval, úgy működik.
Ez így megbízhatatlan.[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #1126 üzenetére
Google Pay amit használok. És nem történt fizetés, az automaták nem reagáltak semmit, mint ha nem is érzékelték volna, pedig várták a bankkártyát érintésre...
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
az AOD nekem jól működik, de ha van valami a közelség érzékelő előtt akkor lekapcsolja a kijelzőt, ugye azért van ha zsebbe van akkor minek menjen. Éjjel nem lehet hogy olyan helyre teszed ahol esetleg bele lóg valami, és kikapcsolja?
A memória kezelés is jól működik, és nekem 6GB ram-os. Nem zár be semmit a háttérben, sőt még azt se aminél azt akarom zárja be (pl. facebook app). Lehet zárolni egy appot? Nem is tudtam, de nem is kell nekem. Sokat használtam MIUI-t és tudom miről van szó, ég és föld a kettő.
Nekem a VoLTE kapcsoló megjelenik automatikusan a SIM-kártya beállításoknál ha Telenor/Yettel SIM-et rakok bele, be lehet kapcsolni, felül meg is jelenik az ikon, nem kellett hókusz-pókusz. Vodafone esetében nincs kapcsoló, bár hívás közben ott a HD de mégse HD a hang minősége. Ehez nem értek, csak amit én vettem észre a sajátomon.
Elcsépelt szöveg de egy gyári visszaállítás megoldás lehet több szoftveres bug-ra...
[ Szerkesztve ]
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz madagaszkar #1149 üzenetére
Pár hozzászólással visszább tettem be egy képet, 11 órás kijelző idő és maradt még 10%, ez változó nem hoz mindig ennyit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest