Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
válasz Hieronymus #14 üzenetére
A környezettel kapcsolatban, semmi ilyesmi nem szükséges. Ne legyen napon, és ennyi.
Annyit mondhatok, hogy a régi lemezeim közül több százat kidobáltam, kb amikor elérték a 25 éves kort.
A CD-k közül, amiket modern 42x+ írókkal írtam, mindegyik halott volt, olvashatatlan.
Azok a CD-k, amiket régi 4x-es írókkal írtam, tökéletesen olvashatóak voltak, kb a lemezek 10%-án volt valamilyen olvasási hiba (pl 1 db halott szektor).DVD-RW és DVD+RW lemezek közül kb 50ból 1 db volt hibás (nagyon lassú, vagy 1-1 szektor olvasási hibája).
RW lemezeket persze nem dobáltam ki, némelyik már lassan a 30 éves kort verdesi.
Ezek a lemezek mind tokokban voltak a polcok sarkában. Van, amelyiket érte több-kevesebb fény, persze egyik sem volt direktben a napon.
Szóval inkább a CD-k a problémásak ebből a szempontból. DVD-kkel kapcsolatban jók a tapasztalataim.
[ Szerkesztve ]
A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.
Új hozzászólás Aktív témák
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest