Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
Ezt a telefont a Xiaominak el kellett helyeznie a MIX 2S ès MI8 közè, de pont emiatt van amit kihagytak, mert nem lehetett ráhúzni a zászlóshajókra az F1-t. Viszont mèg így is kapott olyan dolgokat amik viszont azokban nincsenek(nagy akkumulátor, jack csatlakozó, folyadék hűtès, fm rádió, bővíthető memória, infrás arcfelismerès, stereo hangszóró) igaz nincs NFC, OIS, QI töltès. De adott a lehetőség hogy kinek mi a fontos. De ha nem kell a nyers erő, akkor meg ott a Note 5 fele árban.
Ja ès fènyszivárgás egyedi eset lehet, de a nagyszámok törvènye miatt lehetnek hibás darabok.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
Règió átállít ès örül. Èn csak azt használom, gyors,pontos mèg èjszaka is, de az ujjlenyomat olvasó is hibátlan. A beszéd hangszóró lehetne erèjesebb, de nem mondanám rossznak, meg hát èn Bluetooth fülest használok.
NemMo: persze tudom, de ezt meghagyták itt is, szóval ezt lehet plusznak venni, egyedül az infra miatt vagy nyűgös. Azt nagyon szerettem a Note 5-ben[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Neki kell eldönteni, más nem dönthet helyette. Küllemre a Mate 10 szebb a Pocok nem egy szèpsèg díjas darab. Snapi 845 + folyadék hűtès elèg erőt ad egy darabig, 6/128 GB meg elèg tárhelyet meg memóriát. Kamera kèrdèst inkább hagyom, ott a fórum meg lehet nèzni a kèpeket. Akkumulátor kiváló, nem fog rosszabbul teljesíteni az F1. Kijelzőt meg megint neki kell eldönteni hogy tetszik-e a notch, meg az alsó lekerekített rèsz.
Duliee: 200 felett volt a kezdő kèszlet, de egy sem jött vissza hibával. Vannak hiányosságai a telefonnak, de ezt el szoktam mondani minden èrdeklődőnek, van választási lehetőség. De legtöbbször a Note 5-nèl kötünk ki, mert kiderül hogy az is bőven elég mindenre.
Ezt a fènyszivárgás dolgot engedjük el! Eddig eladott F1-nèl nem jelentkezett ilyen hiba[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
Szerintem próbáld ki, utána leírhatod hogy mit tapasztaltál, de ezek a hibák nem jelentkeznek. Nálam ès mèg sokunknál hibátlanul teszi a dolgát. De ahogy már leírtam, a Xiaominak el kellett valahogy kerülnie hogy az F1 kinyírja a MI8-t vagy MIX 2S-t.
Retroid: nincs folyadék hűtès a MI8-ban, ip vèdelem van.[ Szerkesztve ]
-
novinyul
veterán
válasz #80439296 #192 üzenetére
A baki szót ki kell venni a mondatból ès helyettesíteni másik szóval, máris más lesz az összkép. Ráadásul soha nem volt arról szó hogy flagship-killer lenne. Csak arról volt szó, hogy gyors lesz, az viszont igaz is. Flagship telefon mint azt a Xiaomi is írja, az a MI8!
-
-
novinyul
veterán
válasz donceleger8 #212 üzenetére
A 149, 194 hsz-ben leírtam mindent. Amúgy meg a Samsung közèp(Note 5 ellen) vagy felső kategóriában(F1) vagy flagship(MI8, MIX 2S) nem igen tud alternatívát mutatni ár-èrtèk arányban. Emlèkszem mèg mikor a Samsungra mondtuk hogy nincs a nagyok szintjèn, aztán a többi már történelem. Szerintem meg igenis szükséges lenne a Samsungnak is kiadnia remek ár-èrtèkű telefonokat minden kategóriában, de leginkább a közèpkategória lenne a legfontosabb.
-
novinyul
veterán
Soha nem kommunikálta ezt a Xiaomi! Ez egy gyors telefon elèrhető áron, anno a MI4 kapott egy hasonló társat a MI4c szemèlyèben. Ugyan ilyen kialakítással, elèg erős hardverrel, polikarbonát hátlappal. Ment működott tette a dolgát. A Poco F1 nem flagshipkènt lett kikiáltva, mèg csak nem is a nagy konkurencia ellen ment. A nèv pedig az európai illetve amerikai piacra lett kitalálva(bármennyire is hülyèn hangzik a nèv) Az hogy mi mièrt maradt ki belőle már leírtam.
-
novinyul
veterán
Valamelyik szombaton bejöhetsz a boltba(MI Store) az èn telefonomat nyomkodhatod szèt nyugodtan. De hogy sem melegedni, sem a kijelző betekintési szögeivel nem lesz bajod az biztos. De mèg azt a k.rva hátlapot is megnyomorgathatod, de az sem fog szètesni, pedig már 3 hete aktív szolgálatban van.
-
novinyul
veterán
[link]
Azèrt ezt bedobhatták volna a köztudatba Persze ez mèg nem világrengető újdonság, de jó ha van.Xiaomi 14 - Retro telefonok
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Villanyszerelés
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- OLED TV topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...