- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
juve600
nagyúr
CHANGELOG
System
New - You can restore a missing Widevine L1 key [Mi 9, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro; Settings > Passwords & security > Fingerprint unlock > Fingerprint payments > Widevine (L1)]
Fix - OK Google wasn't working properly [Redmi K40 Pro/+/Mi 11i]
Settings
Fix - No options menu in Account Sync settings and APN editor
Gallery
New - You can quickly switch between all images and Camera photos by tapping the button at the bottom of Photos page
Calendar
Fix - Sunset/sunrise times were displayed incorrectly
Privacy protection
New - You can allow or restrict using virtual ID for individual apps[ Szerkesztve ]
-
HUNited
őstag
A 8/256 gigás változat nem hivatalosan van csak jelen az országban, ugye? De ettől még EU verziós?
-
Viper26
nagyúr
Másnál nem hinyzik néha a "lebegő" értsítés fele úgy hosszában?
Csak a lényeget nem látni így.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
HUNited
őstag
No megrendeltem a 8 / 256 változatot a 220 Volt-tól. Tudom, van olcsóbb is, de a sufni boltokban nem hiszek, az egyiknek 2 milliárd adótartozása van, szóval nem nagyon lesz hol garanciáztatni, a másik meg roppant megbízhatatlan. A harmadik pár hónapja van csak bejegyezve. Szóval most 4-5 ezret kifizettem a megbízható forrásért, de még így is olcsóbb 30 ezerrel mint az Alza.
-
HUNited
őstag
Azt nem is néztem. Nem akartam 6 gigás telót venni 2021-ben. A tárhely mindegy lett volna, a Mi8-as tárhelyét sem használtam ki soha (4 gb tárhelyet használok rajta, annak is a nagy része zene). Azt hiszem ez 64 gigás, de sosem néztem.
Vagy arra gondolsz, hogy elírás, és 6 gigásat fogok kapni?
Más jött is az SMS, hogy összekészítették a rendelésem, szóval remélem nem...Termék neve Darab Ár
Xiaomi Poco F3 5G 8GB/256GB Dual SIM kártyafüggetlen okostelefon (kék) (Android) x 1129 990 Ft
Termékek összesen:129 990 Ft
Szállítási költség:Ingyenes
Összesen:129 990 Ft
Interneten fizetve:129 990 Ft -
juve600
nagyúr
BL nyitásról egy jó leírás :
Bootloader nyitásaMindenki kizárólag saját felelősségére végezze el.
A bootloader nyitása minden adatot töröl a telefonról!A nyitott bootloader leginkább akkor szükséges, ha nem gyári ROM-okat, hanem pl. EU ROM-ot szeretnél telepíteni a készülékre.
Illetve ha a fastboot ROM segítségével lehet életet lehelni a telefonba, ahhoz is szükséges a nyitott bootloader.
Szükséges egy Mi fiók a folyamathoz, ha még nincs neked, akkor egy új Mi fiókot kell létrehozni, ezt itt lehet megtenni:
Mi fiók regisztrálása
A Security fülön ellenőrizni kell, hogy a Security check-up 100 pont-e (ha nem, akkor töltsd ki a hiányzó részt/részeket).
A nyitáshoz feltétlenül szükséges még, hogy a telefon össze legyen kapcsolva a MI fiókkal 720 órát
(ez az időtartam változó lehet, de a 720 óra a legjellemzőbb), az összekapcsolást a következő módon kell megtenni.
Engedélyezni kell a "Fejlesztői beállításokat":
- Beállítások -> A telefonról -> MIUI verziója menüpontot addig nyomogatni, amíg aktív nem lesz a fejlesztői lehetőségek.
Majd:
- Beállítások -> Rendszer -> Fejlesztői lehetőségek-ben az "OEM feloldás megengedett" és az "USB hibakeresés" menüpontokat engedélyezd.
Ezek után szintén a Fejlesztői lehetőségekben hozzáadod a MI fiókodat a "Mi Unlock Status" menüpontban.
(Ha hibát dob ki, akkor jelentkezzünk ki és be újra a Mi Fiókban, illetve újraindítás sem árt -ezek sorrendje felcserélhető - kombinálható
(Illetve mobilnet szükséges!! Wifi nem elég))
Ha letelt a várakozási idő, akkor lehet nyitni a bootloadert.
Első lépésként le kell tölteni a Mi Unlock programot.
Néhány esetben előfordult, hogy a fenti verzióval nem működött a nyitás, ilyenkor érdemes megpróbálni ezzel a régebbi verzióval is:
miflash_unlock-en-3.3.525.23
Letöltés után el kell indítani - rendszergazdaként - a miflash_unlock.exe-t.
Utána a telefont fastboot módban kell indítani (kikapcsolni, majd a hangerő le és a bekapcsoló gomb egyszerre nyomva tartva addig, amíg a fastboot logó meg nem jelenik a kijelzőn) és egy USB kábellel csatlakoztatni a számítógéphez.
(ha asztali gépen dolgozol, sose használd az előlapi USB csatlakozót, kizárólag a hátlapon lévőket)
Ezek után be kell jelentkezni a Mi fiókkal és utána az UNLOCK gombbal lehet nyitni a bootloadert.
Ha még nem vagy jogosult nyitni, akkor itt jelzi, hogy hány óra múlva telik le a várakozási idő.
Amennyiben sikeresen nyitottad a bootloadert újraindul a készülék, de ne feledd minden adatot törölni fog.
Újraindításnál a képernyő alján fogsz látni egy kis nyitott lakatot "unlocked" felirattal, sikeresen nyitottad a bootloadert.
AMD Ryzen CPU-s gépen nagy valószínűséggel nem fog működni a jelenleg ismert legutóbbi unlock program! -
pedrobike
aktív tag
Hahó, másnál is rosszul működik az automatikus fényerő? feloldás után,minden alkalommal teljesen leveszi a fényerőt,ha kocsiban vagyok és görgetek egy oldalt,5mphként leveszi vissza leveszi és vissza a fényerőt köszi a választ
Garmin tactix delta F6x Pro
-
pedrobike
aktív tag
Leszedtem a gyári tokot, működik, nem sötétedik és világosodik folyamatosan..
-
blueye
veterán
Poco F3 Case Nillkin TPU Phone Case Soft Silicone Ultra-Thin Transparent Protection Case
Tokeletesen illeszkedik.
@pedrobike: annak mukodnie kene, kosz nem ment ala?[ Szerkesztve ]
-
pedrobike
aktív tag
válasz Roland861010 #579 üzenetére
Huhh de nincs kedvem újra belakni 😂de lehet az lesz🥺
-
rinpocse
aktív tag
Sziasztok!
Segitséget szeretnék kérni.
Tegnap vettem egy Poco F3-at. MIUI 12.0.5. Nem tudok a nevekhez csengőhangot társítani. Hogyan kell?
Köszönöm. -
HUNited
őstag
Az ilyesmi tok ajánlott? Ismeri valaki? Vagy hasonlót tudtok ajánlani? (ne kínából szállítósat, nem akarok vámolni, de eu lehet)
https://toktokok.hu/clear-view-fliptok-xiaomi-redmi-k40-pro-k40-pro-k40-poco-f3-kek-19807
-
HUNited
őstag
válasz Terentius #589 üzenetére
"Nagyon fontos tudnivaló, hogy a 2021. július 1-jei időpont arra vonatkozik, hogy mikor érkezik be a csomag az országba, és mikor kezdik el a vámügyintézését. Ez meglehetősen nehézzé teszi a tervezést, hiszen bizonyos esetekben hosszúra nyúlhat a szállítási idő, és előre nem lehet pontosan kiszámítani."
Nem túl valószínű, hogy aliról egy pár dolláros cucc megjöjjön 3 hét alatt, de persze lehet rizikózni. -
pedrobike
aktív tag
-
Roland861010
addikt
Hogy tudom az alkalmazásokat elrejteni?
Hiába kapcsolom be semmi nem történik.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Azért az nem tetszik hogy pl. a stock kamera appnak már van töb frissítése is, de a rendszeralkalmazások között nem akar frissülni. A Poco launchernek is megjelennek frissítései, de nem frissül így, csak ha letöltöm az újabb alkalmazást, és telepítem.
Viszont más alkalmazás, pl. az említett kamera app, települ, de nem indul el - fc lesz a vége.
Ilyenkor az oldja meg ha a frissítést eltávolítom, vagyis visszatérek az eredeti alkalmazáshoz.Tudom romolni kell, de ehhez már nem fűlik a fogam. Már túl vagyok azon hogy napi szinten toltam telóra romot.
Viszont hogy foss@k ki magukból a telókat, és tesznek a supportra, nekem nem tetszik. A megjelenése óta, a sokat kritizált kamerához sem jött ki semmi frissítés. -
kovaccs
tag
Jó estét! Lassan belakom a telefont, de van ami nem akar működni: az értesítési animáció. Ebben kérnék segítséget!
-
nagyúr
Rengeteg telefon tesztet néztem meg ár alapján a 100 és 200 ezer forint közti sávban és nagyjából 2 lehetőséged van:
1. gyengébb hardver hosszabb és jobb szoftveres támogatással
2. jó hardver gyengébb szoftveres támogatással3. lehetőség, hogy flagship kategóriában nézelődsz de az már vagy 200 ezer felett van vagy a közelében, ez a teló meg 130 ezer forint. Amúgy igazad van csak nem látok én se megoldást arra, hogy se romolni ne kelljen de a hardver is a legjobb legyen ezen az áron. Persze most biztos lesz aki beírja, hogy ő a gyári rendszert használja de gondolom más felhasználói szokások és ingerküszöbök vannak.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Roland861010
addikt
Igen van aki a gyári rendszert használja, köztük én is .
Le írtam a M11 ultra tesztje alá is, hogy ez a készülék jelenleg felsőkategóriás készülék inkább mintsem középkategóriás.
Hibátlan anyaghasználat, gyönyörű kijelző, bármire elég hardver, és egy normális kamera ami kicsit sántít az OIS hiánya miatt.Kijött hozzá a legújabb 12.5.1 globál (EEA) automatikusan frissült minden szoftver.
Nem tudom másnak, hogy van az hogy törölni kell meg újra vissza rakni ezt nem is értem.Valamit nem értek lehet sőt ezek szerintem velem van gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest