- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Erre már beneveznék.
#tarcsad
-
KevinMulder
tag
Van olyan opció itt, hogy "sunáznám"?
-
bteebi
veterán
Első körben nagyon jól hangzik, de azért a képminőségére, fogyasztására (vagyis egy tesztre), nem mellesleg az árára nagyon kíváncsi lennék. Ha minden stimmel, akkor én is szívesen beneveznék egyre, ráadásul a konkurensek kénytelenek lennének árat csökkenteni.
Kevin: Olyan nincs, de lájkolhatod... (de utálom ezt a szót, meg az egész fb-t )
[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
kulcsarb
tag
"a polarizált szemüvegekben nincsen beépített monitor"
ne írjunk már hülyeségeket, lécci!
melyik szemüvegben van monitor?
na jó tényleg van olyan is, de az egy másik technológia köze nincs a 3d TÉVÉkhez -
DemonDani
addikt
"és a Full LED háttérvilágítású modelleknél"
ROFL nemár gyerekek...
Kérem szépen hívjuk már nevén a dolgokat ha van nekik, és legyen már "backlite" az a "Full LED" marketting halandzsa, legalább itt a Ph!-n...(#2) KevinMulder
Van de Magyarországon szürke lesz ez a menüpont, a média törvény miatt...
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
-
Márton
nagyúr
csak a lényegről nem esett szó:
full hd /szem, vagy feleződik a felbontás?Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
grc999
tag
Na, ezek a közösségi cuccok (facebook, twitter) most már televízión is.
[ Szerkesztve ]
"Sometimes it is hard to decide which side of the fence to be on. But to straddle it will just make your balls hurt."
-
orbano
félisten
egyébként nevetséges, hogy előbb elterjesztették a gagyiszar shutteres megoldást, és utána kezdik el ezt a technológiát csöpögtetni, mint ha valami fene nagy újdonság lenne... bakker.
A vér nem válik VAZZE!™
-
Z0mbi
senior tag
szemuveg = dislike
-
DemonDani
addikt
Edgelit (nemtom hogy van-e e vagy sem a végén) meg Backlit van
[link]
legyél te az egy, aki nem úgy hanem rendesen írja...
Annyira marketting irányítja az embereket, hogy már elhinti a köztudatban a hülyeségeket...FullLEDnak max akkor nevezném, ha minden képponthoz külön led tartozik...
[link] itt pl rendesen írja a technevét
[ Szerkesztve ]
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Hát nemtudom, nekem az az oldalsó megvilágítás 45" felett elég gázosnak hangzik. Mert hogy 32"-on kit érdekel, az ok, de 72"-on már állati zavaró lehet.
szerk: DemonDani: ilyen módon az USB se usb, hiszen a tehén seggében nem működik...
Ez a neve, és kész. Most nehogymár a PH!-nak minden olyan elnevezésre külön definíciót/kifejezést kelljen kitalálnia, amit marketingesek találtak ki, mert akkor minden cikk csak tervrajzokból állhatna meg sematikus ábrákból, meg kicsi nyilakból, hogy ez itt, ni!
Komolyan, hagyjátok már ezt a trollkodást, ez a neve, pont. Az, hogy ezt melyik barom, milyen szer hatása alatt találta ki, az teljesen irreleváns ebből a szempontból.[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
aram01
nagyúr
-
elefant
őstag
dehát hogy ne lenne? az egyes lencsék helyén két folyadékkristályos technológiára épülő (azaz LCD) monitor van, amely a kép frissítési rátától függően másodpercenként 60-szor, 120-szor stb. átengedi a fényt, egyébként meg tökfekete. háttérvilágítása nincs ez igaz, de lcd kijelzőnek lcd kijelző.
-
Márton
nagyúr
Azért sajnos nem ilyen egyszerű a dolog.
Ne keverjük a felvételt és a megjelenítést, 2 külön dolog.
Hiszen 1080i jelet ha nézel simán, ott látsz minden sort,
itt meg minden 2. kimarad ha soronként polarizált.Hidd el zavaró, nekem volt Zalman Trimon monitorom mely
ugyanilyen elven működik, tudom mit beszélek.
A tapasztalattal pedig nehéz szembeszállniEmlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
hoffman_
nagyúr
Azért a szemüvegen befigyel az Armani logo, nem lesz olcsóbb, mi?
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Rickenstein
senior tag
Azt nem értem, hogy a Westend-ben már ott figyelt a szemüveg nélküli 3D tévé, akkor mit sz@roznak még mindig a 3D-s szemüvegekkel?
PS C:\>_
-
hoffman_
nagyúr
válasz Rickenstein #23 üzenetére
Mert az olyan is. Még a szemcsis se tudja visszaadni a 3D-t, egy anélküli mégannyira se.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
LW
őstag
Ez a 3D dolog nagyon messze áll tőlem. Kevés filmet nézek moziban, de a végén már nem tudom hogyan szenvedtem jobban, a szemüveggel, vagy a homályos képet bámolva szemüveg nélkül.
Ideig-óráig jó móka, de amúgy hidegen hagy és idegesítő.
-
lenox
veterán
Amugy a passzivok sorpolarizaltak szokatk lenne, es a monitor kulso feluleten van a polarizalt reteg, ez is ilyen nem? Csak mert akkor viszonylag kis magassagtartomanyban nincs (vagy kicsi) a crosstalk, de ha felallsz/leguggolsz, magasabb vagy stb, akkor van.
-
törölt tag
Az első 3 hozzászólást mintha már láttam volna egy plazmás RE:-nél
-
orbano
félisten
-
M@trixfan
addikt
Meg szerintem a fejedet se nagyon döntögesd jobbra-balra Nekem nagyon bejön a 3D és a játékokat élvezném nagyon, de kezdek egyet érteni a kivárókkal. Simán fejlődhet ez is és a shutter is. Borítékolom, hogy a szemüveg marad még pár évig az otthoni szórakoztató elektronikában. A többi megoldás vagy drága vagy problémás egyelőre.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
veterán
Sajnos ez a márka nincs jelen az európai kínálatban,pedig nagyon jó készülékek,és remek az árképzésük is.Jó lenne ha a hazai boltok kínálatában megjelenne.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest