Új hozzászólás Aktív témák

  • farkas-j

    őstag

    válasz Grande Ale #4438 üzenetére

    "Nem így nézem, és szerintem épp a nézőpont a rossz. Hiába van valamire négy-öt év garid, ha az a gép az öt éven belül nagy valószínűséggel többször is el fog romlani,"
    Bocs, de szerintem a Te nézőpontod sántít! Nem vitatom a Miele minőségét, mert a korábbi sokéves tapasztalatok alapján nem a gyakran elromló mosógépmárka. Az újaknál majd az idő megmondja, hogy ez a tulajdonság öröklődött e.
    Én az idézett mondatodat vitatom. Melyik az a hülye cég, amelyik kb. ugyanolyan áron adja a mosógépeit mint a hasonló kategóriás versenytársak, és úgy ad 5 év garit, hogy tudja hogy tuti javítani kell a gépekei nagy részét a gari idő alatt? Szerinted ez életszerű? Szerinted a saját maguk ellenségei? Ez kész ráfizetés lenne. Tudod jól, hogy csak a kiszállás mennyibe kerül a javítást nem is számolva.
    Az autó meg nem egy jó hasonlat. Nemrég volt a Totalcaron téma a Németországi meghibásodási-javítási statisztika. Hát a német premium márkák elég jól leszerepeltek. Még az eddigi etalonnak számító Toyota is lejjebb csúszott. És kapaszkodj, a Kia, és a Hyundai nagyon jól szerepelt, pedig azok nem premium márkák! Sőt, a BMV-nek sikerült felküzdeni magát a top 10-be. Az utóbbi 20 évben gyártott 10 legrosszabb motorjából 3 BMV! Ennyit a premium kategóriáról (legalábbis autós részről). A lényeg, hogy itt is sántít a példád.

    [ Szerkesztve ]

    Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4

Új hozzászólás Aktív témák