Új hozzászólás Aktív témák
-
weiss
addikt
az új helyeken további 1800 alkalmazottat tudnak majd munkába állítani
Honnan?
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
Fred23
nagyúr
Jó hír, csak az utolsó mondat benne szerintem fölösleges!
-
Mákosmetélt
aktív tag
Nevetsz, de németországban ez már régóta megy
Egyszer bejött hozzánk egy hibajegy amit német fejlesztő adott fel, benne 0 infóval.
Mikor kolléga felhívta, hogy mégis mi a probléma, kicsit írja már körbe... akkor az volt a válasz, hogy ilyeneket ne kérdezzünk tőle, mert ő karosszérialakatos és csak egy átképzést kapott.
Programozgatni tud, meg bekapcsolni a gépet, de az hogy mi az ip címe, vagy milyen porton milyen szolgáltatást akar elérni az már neki magasÉljenek a nyulak!
-
félisten
válasz Mákosmetélt #4 üzenetére
Legfeljebb magamon röhögök... látni vélem a nem túl rózsás jövőt.
Európa, jövök!"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
dajkopali
addikt
a napokban olvastam erről egy elemzést, nem tudom, hogy itt ez érvényes-e, de valószínűleg: tök mindegy, hogy a fejlesztőközpont földrajzilag hol van, a nagy cégek ilyenkor globális fejvadászatot folytatnak, és a kiemelt, vagyis nagy szaktudást igénylő állásokra bárhonnan idevonzanak szakembereket - a Google példája, akik százmillió dollárokat költenek a fejvadászatra
"fácánjava calvadosban/teljesítünk, egyre jobban " - Konok Péter
-
buherton
őstag
A környékről annyit, hogy egyik nap még meg volt az autó mind a négy kereke. Másnap már csak a hátsó kettő. Harmadnap már csak téglákon állt . A másik, hogy a KÖKI alatti buszpályaudvaron nem kell sokáig állnod, hogy valaki cigit kérjen .
A Boschról pedig annyit, hogy az egyik termék fejlesztését teljesen áthozták Németországból és akik eddig tesztelték, azokból lettek a vezetőfejlesztők.
Igazából aki fusizni akar, annak tökéletes munkahely.
[ Szerkesztve ]
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
Sempronius89
tag
Imádom, hogy 1 ilyen hír alatt is a hozzászólások zöme negatív...
-
buherton
őstag
válasz Sempronius89 #12 üzenetére
IT területen dolgozol?
tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
buherton
őstag
válasz Sempronius89 #14 üzenetére
Oké.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A Bosch volt az egyetlen hely, ahol a magyar ifjú interjúztató végigflegmázta az egész beszélgetést, majd bejött a főnöke akivel egyből megvolt a közös hang, végül amikor visszautasítottam az ajánlatot, akkor azt sikerült mondania, hogy "mit képzelsz".
Jó rég volt már, de azóta is nagy kedvvel emlékszem rá vissza.
while (!sleep) sheep++;
-
buherton
őstag
A főnök lazán leüvölti a beosztottja fejét az irodában. A főnök simán elküldi a tesztelésre felvett diákot a mekibe, hogy hozzon neki kaját.
Az a szóbeszéd járja, hogy van ott jó részleg is csak engem került el.
-
TomMusic
őstag
Anno voltam náluk állásinterjún, és hiába tudtam programozni mittudomén hány nyelven, áramkört, nyákot tervezni, fejleszteni, beágyazott rendszerek, jópár év tapasztalat, stb.. a diplomát hiányolták, hiába hogy folyamatban volt (illetve még azóta is ) Azt mondták a nélkül csak gyakornoknak tudnának felvenni, valami nettó 230 körül...
Hát nem akarok beképzelt lenni vagy ilyesmi, mert őket is megértem, sok a jelentkező(?), bérsáv van, meg mittudomén, de nem tűntek túl bőkezűnek.. Kicsit leírta magát nálam a Bosch.Állítólag az egyetemen töltött évek a legszebbek. Ezért a képzési időt próbáltam a lehető leghosszabbra nyújtani.
-
Raysen623
addikt
Nem gondolod, hogy esetleg ideje lenne a diplomát megszerezni?! Rögtön nem 230 lett volna a nettó. Ha nem fejezel be egy iskolát az mióta egy cég problémája? Ettől még lehetsz jó szakember és zseni, de a formalitás az formalitás.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Opel topik
- World of Tanks - MMO
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- PlayStation 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 wifi 128GB 2026.03.30. Apple garancia
- Western Digital SN740 512 GB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5000-4900 MBs - Eladó!
- IPhone 11 Pro 64GB gyári független Silver új akku!
- Thinkpad T14 Gen4 27% ÁFA 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB DDR5 256GB NVMe ujjlolv gar
- Kedvező ár! HP 820 laptop (12/i5-G5/8GB/256SSD/MagyarVil/AkkuX) - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen