Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Sziasztok.

    Asszonypajti kapott tegnap ilyen tabletet az apjától, amivel régi álma vált valóra, ám szerencsétlen nem tudja használni, mert akárhogy is próbáltam, egyszerűen képtelen voltam vele felcsatlakozni a routeremre (Tenda N150). Észrevette rendesen a WiFit, ki is írta a jelszó beütése után, hogy "Mentve", majd egy pár másodpercig megjelent a "Kapcsolódás" felirat is, de semmi. Onnantól folyamatosan tűnt fel bizonyos időközönként a "Kapcsolódás", vagyis a készülék akart volna csatlakozni, de nem jött össze neki. Kipróbáltam ideiglenesen letiltani a kódolást is a routeren, de még teljesen nyitott hálózat esetében is ezt csinálta. :F

    A routerrel biztos nincs probléma, mert mindkettőnk telefonja simán kapcsolódik a hálózatra, de ez a tablet egyszerűen nem tud. Mivel épp két egyforma készülék volt tegnap nálunk - a másikat anyósjelölt kapta -, így mindkettőt kipróbáltuk és ugyanazt tapasztaltuk rajtuk:

    Pár másodpercig látható a "kapcsolódás" felirat, majd újra semmi, csak a "mentve". Mielőtt kérdezitek: volt gyári visszaállítás, újraindítás, sőt, már a routeren is csináltam egy resetet, de az eredmény ugyanaz. Az a furcsa az egészben, hogy a tablet sem hibás, mert apóséknál tegnap működött, bár ott csak egyiket próbálták, de akkor gondolom, a másikkal sem lett volna semmi gond.

    Szerencsétlen asszonypajti, amennyire megörült tegnap, annyira csalódott most, én meg egyszerűen nem tudok neki segíteni. :( Mindent előírás szerint csinálok, mégsem akar az istennek sem felcsatlakozni a routerre. Valakinek nincs véletlenül egy mentőötlete? Mert ugyan most még két napig vissza lehet vinni a készüléket, de szegény nem akarja visszaadni, annyira megtetszett neki. :)

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák