Új hozzászólás Aktív témák

  • RVR400

    veterán

    válasz AndrewBlase #3412 üzenetére

    Valójában a hozzászólások fele teljesen felesleges, mert a kereső használatával 5 percen belül megvan a root és az SD-mod. Jah, hogy nem lett senki segge kinyalva 15-20e Ft-ért... Valójában ennek a sokszorosáért is lettek már felhasználók szarban hagyva, és nem volt rá ilyen egyszerű megoldás, csak túl kényelmes világban élünk. Mindenki azt várja, hogy ennyi pénzért majd kap egy olyan cuccot, ami mindent űberel, csak nem gondol bele senki, hogy vajon máshol egy ilyen miért kerül 40-50e Ft-ba.
    A beszólásod elindított valamit, de 15e Ft-ért kompromisszummentesség nincs, és ez teljesen független az android rendszertől...
    "Kínai gagyi" telóm van, rootoltam, de csak azért, mert hátha jól jön, mókolni sosem kellett, mert ugye mindenre használható. Továbra sem attól függ, hogy mi vana benne vagy rajta, de itt van lehetőség több dologra is, amit el tudsz érni roottal vagy mókolással, míg más rendszereken lenyeled a békát, mert ennyit meg ennyit tud, itt pedig a rendszer nyitottsága miatt mindenki akar valami megoldást, amit a gyártó éppen kihagyott ,de biztosan van rá valami. Tehát máshol letolják a torkodon, ami van, itt pedig megpróbálod a saját szád ízét... ;)

    (#3478) Because : És? 30-ért más körbenyalja, igaz?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák