- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
OnePlus One - Kína már itt One
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ananasz1 #6680 üzenetére
Így van. Pedig nekem nem különösebben nagy a kezem (sőt). A helyzet az, hogy már az S3 sem volt éppen egykezes, így aztán úgy voltam vele, nem is erőltetem a méret témát, inkább jó vasat szeretnék. Erica Griffin kezében sem épp kicsi a OPO, és én sem mindenre tudom egy kézzel használni, viszont pl. swype, netezés, ilyesmi simán megy. A nagy kijelző mindenért kárpótol, és mivel elég keskeny a káva mindenütt, nem olyan óriási ez a telefon. Én pár nap alatt simán megszoktam. (Női) Zsebben nyilván nem fér ez, de ez már csak ilyen.
Röviden, ha az a kérdés, hogy nagy-e a telefon, a válasz igen. Hogy túl nagy-e? Ez teljesen relatív. Szerintem megéri a kijelző a kis bűvészkedést meg fogásváltást, zsebbe meg jópár éve nem teszek telefont.
-
MartOOn
addikt
válasz ananasz1 #8228 üzenetére
Szerintem újítottak, nekem is ki van vagva. Van 3 darabom es egyformak. Milyen színűt vettel?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
kano
nagyúr
válasz ananasz1 #9830 üzenetére
Én is kérhetek egyet?
Köszi!„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz ananasz1 #11062 üzenetére
Az AK kernel is tökéletes és a Calkulin által felturbózott gyári kernel is nagyon jó.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
M0RGI
őstag
válasz ananasz1 #13970 üzenetére
Az extra beállításoktól eltekintve, tesztelted már a gyári kamera apphoz képest a Camera DV-5-tel készült képek minőségét, stb?
Ha már kamera: Van valamilyen lehetőség arra, hogy a mélységélességgel el lehessen szórakozni? Pl., hogy egy makrónál a hátteret el lehessen mosni?
-
axlfsi
veterán
válasz ananasz1 #16330 üzenetére
Ha. Ha. Ha. ... na, ez az, amit szinte ereztem. Vanplusznak ez a rakfejene, egyszeruen muszaj, hogy mindennel csusszanak, amit bejelentenek
Na mindegy, most nem is kell annyira, de mire eljo a nyar es megyek nyaralni, remelem nem lesz ilyen macera beszerezni (vagy veszek egy Szajomi PB-ot, azt csokolom; abban legalabb cserelhetem az akkukat, hiszen szabvany 18650-esek, igy mondhatni orokos darab).(#16329) Danika256 koszi, de mar van Nillkin uvegem a telefonon
[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
vitezlejszlo
őstag
válasz ananasz1 #17278 üzenetére
Igen, az LG az 1.8A-es, az opo meg 2.1, de gyakorlatilag 1.8 körül tölt mindkettő. 2.1-el tuti nem tolja az OPO. A BatteryMonitorWidget gyönyörűen méri, érdemes tesztelgetni vele.
Szerintem bármi, ami 1.5 felett tud tölteni már jó, az már az a sebesség, amit észre veszel, hogy tölt. A gépre kötve a 0.5A na az tényleg baromi lassú.. Sőt, ebay-ről sikerült olyan 2A-es töltőt vennem,. ami 0.2A-rel tölt...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest