Új hozzászólás Aktív témák

  • #01696768

    törölt tag

    válasz oscar1985 #9033 üzenetére

    Mondjuk nem tudom, milyen válaszra számítottál, mi nyilván nem tudjuk megoldani nekik, a topic legtöbb hozzászólójának már van ilyen telefonja, és tényleg pár nap alatt lehet meghívót szerezni.

    somasz: szerintem mólt héten nem nagyon osztogattak, az előrendelésre való tekintettel, de lesz majd megint. Pár hete volt egy hullám, vagy 50 került idi ki pár nap alatt. Én a helyetekben nézném ezt a topicot, a lista már nem múködik sajna, inkább ide kerülnek ki a linkek.

    Szerintem is ritka gáz a cég marketingje, de számomra még mindig eggyel kevésbé, mint az alma vagy a samu, és a siker tekintetében még mindig bíztatóbb, mint a HTC vagy a Microsoft. Tény, hogy vannak gusztustalan húzásaik (versenyek), de aki tényleg szeretne ilyen telefont, az pár hét alatt be tudja szerezni. A telefon pedig tényleg csúcs hardver féláron, szóval a céget könnyű lehúzni, csinálja valaki utánuk. (Még a Motorola ajánlatai sem érik túl, és azok sem mindenütt beszerezhetők.) Nem védem őket, szerintem is sokmindent csináálhatnának jobban, de nem tudom, milyen telefont vennék helyette. Semmi más nem ilyen jó ár-érték arányban, és nem is tetszik ennyire. (Note4 jó lenne, fele ennyiért és samu rom nélkül... Nexus6 sem rossz, de iszonyat drága ahhoz képest, amit kínál.)

Új hozzászólás Aktív témák