Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz Peet91 #19951 üzenetére

    Neem, a lábak a modern mobilok túlnyomó többségén rendben vannak (mondjuk a Nexusok felettébb érdekes anomáliák) és az OPO-n is. A vezérlő persze nem megy, hiszen apple-re tervezték (najó hülye vagyok és lehet, h az is lábkiosztás témakör). Itt a gond a volt, h a Maxxaudio nem ismerte fel, a többi fejesemet/fülesemet meg igen. Most némi szarakodás árán feltettem a Viper-t és az szépen viszi. Érdekes.

    Aki esetleg még Viparázna annak elmondom, hogy a busybox magában nem tűnik elégnek, bár abból is több van a piacon és egyelőre nem volt kedvem fel-le telepítgetni őket. Nem sikerült aktiválni a progi driverjét. Szükséges hozzá a SELinux Mode Changer is, amely nagyon kellemetlen hozzáféréseket kér (konkrétan a teljes google play accounthoz - ez annyira ciki, hogy a gmail nem is engedi az apk fájlt továbbítani, csak direktben tudom a telefonra másolni és a telepítésnél is hisztizik erősen). Nem értek hozzá miért kéri, de árgus szemekkel fogom figyelni a kezeit.

    Ezenkívül biztatok mindenkit (mármint az érdeklődőket), hogy a (#19408) PuffySite által linkelt leírásból felejtse el a szerző viper profilját - és leginkább a linkelt convolvert is - mert borzalmasan műanyag. Kis utánaolvasás és saját tapasztalat (kapcsolgatás) mindig többre vezet.

    Ja, s természetesen 128kbps Scooterből ez se fog MUPA koncertet varázsolni. Csak annak éri meg, akinek van mit és mivel hallgatnia :R

    Kernel és piszkálás témakör:

    Használ valaki Boeffla kernelt esetleg?
    piszkáláshoz: olyan romban, ahol van rá lehetőség érdemes a schedulert a gyári row-ról deadline-ra állítani (gördülékenyebb multitasking), az interactive governor maradhat, de akkor a max. procit lehet nyugodtan 1,54Ghz-re redukálni; avagy ha elérhető, akkor abyssplug+max frekvencia. Utóbbi energiatakarékosabb.
    :R

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák