- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz FuRiONight #687 üzenetére
Mindent összevetve a kamerát melyiken találod jobbnak?
-
S@s
tag
-
zolka95
őstag
-
tomp
félisten
Az éjjel hirtelen felindulásból meló közben megrendeltem a 7 Pro-t.
Nebula Blue 8/256GB. Az ünnep miatt majd csak kedden lesz feldolgozva szerintem a rendelés. De nem bírtam tovább várni. A OP5 pedig marad a családban. -
Milanos
csendes tag
Milyen reklámblokkolót használtok ?
-
veterán
10 óra 24 perc????
Ezt jól látom?
Még ha mobilnet fele lenne akkor is ez 8 órát jelentene kb az én hasznalati szokásaimmal és az már nekem jó lenne.
Pont ez a sarokpontja nálam.Hogy az én hasznalati szokásaimmal bírja 7-8 óra kijelzőidőt.Fhd+-on használnám 60hz-n wifi+mobilnet fele fele gps-t elvétve auto fényerőn. -
Linkin1994
senior tag
Nekem s9+-van gyorsnak gyors ne nem folyamatos vannak benne laggok. Samsung házatályán vannak gondok szoftver terén ezért is tervezek váltani a hónapban.
s10+-is néztem de nem kérek a hulladék Exynos-ból a nem létező szoftver supportból és a fosul megírt szoftverből.[ Szerkesztve ]
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
belan
addikt
válasz Linkin1994 #711 üzenetére
Jól is teszed szerintem oneplus7 pro legjobb androidos telefon most . Kamera nem a legjobb de elég jó benne .
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
S@s
tag
válasz Linkin1994 #711 üzenetére
Sztem ezzel nem vagy egyedül.
enginev3.0 : enyém meg pénteken ért lengyelbe csere miatt, kedden fogják megnézni. Szted????
[ Szerkesztve ]
S@s
-
belan
addikt
válasz Linkin1994 #714 üzenetére
Persze szoftveresen talán legjobban támogatott androidos készülék , meg a legpörgősebb készülék is. Még a pixel még ami jó . S@s igen pixel telefonok jók.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
belan
addikt
Igen sajnos árban elég drágák lettek a új pixel telefonok , lassan iPhone szint , én nekem samuval sincs gondom sok extra funkció van benne de valaminek a rovására megy hajlamos be laggolni néha .
[ Szerkesztve ]
-
vranyek
aktív tag
válasz FuRiONight #695 üzenetére
Nincs túlhypeolva, akkor mindenki ezt venné, és nem S10+-t meg Huaweit az Alma mellett persze.
Ráadásul kapott a megjelenés óta hideget, meleget, amit a support szerintem elsőrangúan figyelembe is vesz, és már most olyan szoftveres update-ek vannak, aminek tekintetében elég fényes jövője lesz a telefonnak. Egyetlen igazi hibája van, hogy valóban nem túl olcsó már...[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
zolka95
őstag
válasz beyruth82 #710 üzenetére
Én sem gondoltam volna, hogy ennyit bír úgy, hogy a fele játékkal ment.
Ritkán játszok, mert hamar ráunok a freemium játékokra.Ha pedig nem otthon vagyok akkor szinte soha nem játszok semmivel.
70-80%-ban csak böngészésre használtam és üzenetváltásra az előző telóm.Ilyen felhasználással arra számítok hogy, több napot vagy akár egy hetet is kibír majd.
Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
CHIPman
nagyúr
válasz FuRiONight #689 üzenetére
Hogyhogy nem küldöd vissza? 154 napon belül vissza lehet.
hardverapro.hu/tag/chipman
-
-
zolka95
őstag
Firefox böngészőhöz letölthető az ublock kiegészítő.
Ha chrome-ból akarod eltüntetni akkor az Adaway appot használd. [link]
Root szükséges. Magyar nyelvű. Play áruházban nincs fent.
Chrome-ban ki kell kapcsolni az adatforgalom csökkentőt. Sajnos csak úgy tűnnek el reklámok.Figyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
zolka95
őstag
Két dolgot nem értek:
1. Képernyő feloldásánál kétféle zárképernyő fogad.
Az egyik a OnePlus dizájnú, a másik pedig a stock android féle.
Az utóbbin nem működik a gyors gesztus. Csak a OnePlus féle zárképernyőn.
Be lehet állítani hogy csak az egyik zárképernyőt használja mindig?2. [link] Ez konkrétan micsoda?
-
CHIPman
nagyúr
1: Ezt nem értem teljesen, valami screenshotot tolj róla.
2: [link]
Lényegében ha alacsony fényerőn villódzást tapasztalsz, akkor érdemes bekapcsolni. Azt megszünteti, viszont van néhány mellékhatása, ami fényerőállítás közben jön elő, de nem vészes. Bár mondjuk ez oda is van írva.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
zolka95
őstag
-
Peterzon94
tag
Van egy gyári carbon tokom(4 napot használtam), és egy usb-c átalakítóm(2 alkalommal használtam) hibátlan állapotban, ha érdekel pm.
-
FuRiONight
őstag
válasz Peterzon94 #739 üzenetére
Hali! Megvan még a tok és az àtalakitó? Ha igen akkor elvinném.
-
törölt tag
válasz FuRiONight #740 üzenetére
En mar irtam pm-et
-
fant0mi
őstag
Szia! Kirpóbáltam, amit a Telenor topikban javasoltál. Sima 7-esem van.
logkittel kapcsoló megjelenítve, PTCRB profil aktiválva a simekre. Felhívtam telenort, végre férfihang, kíváncsiskodás nélkül levette az előfizuról a tiltást. Nézem mytelenort, nem találom a voltetiltást, szuper. Újraindítottam, fasza.
Az állapotsorban meg is jelent a volte ikonja. De hívásnál elmegy 3G-be az egész...[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
-
zolka95
őstag
OnePlus oldalán az Oxygen OS letöltésnél nincs a listában a sima 7-es, csak a 7 Pro.
-
-
enginev3.0
félisten
Kernel vagy rom cserének van értelme? Nem különösebben akarok vele foglalkozni, csak kíváncsiság hogyha már engedélyezett akkor szoktatok e vele élni
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest