- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azokat a Oneplusos appokat amik nincsenek fent az aruhazban (pl fajlkezelo, galeria stb.) hol tudom megtalalni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Masokat nem idegesit a Letoltesek app? Nem lehet beallitani a fajlkezelot alapnak es aztan letorolni ezt az appot?
-
ßrainiac
addikt
válasz #78791680 #1359 üzenetére
Rosszul kozelited meg, a Letoltesek az minden Androidon van, de egyes gyartok (legalabbis regebben) nem igazan zavartattak magukat hogy rakjanak bele Filekezelot is. Itt kapsz hozza, ennyi.
Letoltesek az ott van, mert ott jelennek meg a letoltesek.
Amugy biztosan lehet hide-olni valahogy (most epp nem OP-m van, igy nem tudom megnezni).
-
betyarr
veterán
ha szeretnék valamit letölteni,akkor hogyan lehet azt megcsinálni hogy ne a drive-ba akarja tenni,hanem közvetlenül a telefon tárhelyére?
-
fant0mi
őstag
Hasznalja valaki innen az Adaptive Battery funkciot?
-
bordi10
senior tag
válasz LógaGéza #1125 üzenetére
Köszi a tippet. Fel is pattintottam tegnap a Magisket tokkal vonóval, K&H pipa.
Kijelölés előtt is indul az app, csak dob egy pop up-ot, hogy "vigyázz rootolt a telód" Hide után, nincs felugró ablak.Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
törölt tag
Egy kis teszt Clearplex-el
Video a lenyeg [link] -
bordi10
senior tag
válasz BeastMode #1366 üzenetére
Ez alapján csináltam: [link]
Sokféle leírás létezik. Ennek a videónak a leírás részében linkelve van minden hozzávaló.Ebben meg demózza, hogy a HydrogenOS-be bekerült a SIDE-SLIDE gesture is, mint választható "vissza gomb". [link]
[ Szerkesztve ]
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
Papin
csendes tag
Na hát a futár visszavitte Bp-re a csomagot, ahogy sejtettem, másnap újra lehozták, késő délután kaptam meg, ma volt időm megnézni!
Most vagy hülye vagyok, vagy peches, de én megint látok valamit a kamerasziget mellett, jobb oldalt, felül, olyan, mintha a hátlap lenne kicsit sérült ahol a kamera trió kibújik, de nem látom rendesen!
Szemből alig látni, ha picit fordítom, akkor ott egy feketés csík, rés, de már az is megfordult a fejemben hogy mindegyik ilyen, valami átlátszik csak én gondolom hibának! Meg tudnátok mondani, hogy ti láttok hasonkó dolgot a saját készüléketek hátulján,vagy ez megint egy apró hiba?
[ Szerkesztve ]
-
-
ßrainiac
addikt
Hasznal barki betat?
Ha esetleg tesztelne vki a masodik Android Q betat, kivancsi lennek h mit tud
-
tomp
félisten
Csináltam 3 teszt képet a 3 használt kamera alkalmazással. Nektek melyik tűnik a legjobbnak?
teszt képek -
veterán
-
veterán
-
veterán
Étellel teszteltem az Arnova8G2's GCam-ot, de most látom, hogy a cikk frissült és van egy jobbnak mondott is benne, akkor azt majd később
Gyári - GCamHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tomp
félisten
válasz enginev3.0 #1391 üzenetére
Szerintem nála sem mozdult be hanem maga a GCam ennyire mos!
Én a cikkben lévő jobbnak mondott GCam verzióval készítettem a teszt képet. Nálam is olyan mintha bemozdult volna pedig nem.
Úgy vélem a HedgeCam 2 jobb képet csinál mint a GCam. -
exelsior1
senior tag
Hi, már használom a Gcamot én is, nekem élesebbek a képei, bár még maximális szaturacion is elférne némi szín, de legalább valósághű. Este viszont toronymagasan jobb mint a gyári (ami szintén már jó) kamera app. Viszont a zoom és széles kamera nekem nem elérhető és a front kamera is csak 4 mpixelen dolgozik, remélhetőleg lesz jobb verzió a 7 pro-rá (vagy van már de nem találtam )
Galaxy S10
-
-
exelsior1
senior tag
-
veterán
Az előző hsz-ben linkelt cikkből letöltöttem a legjobbnak mondott "Marian’s config file for MGC 6.2.21" párost. Úgy látom részletekben több marad meg, a színek viszont nem olyan "erősek", mint a gyárival és emiatt nem is tetszik nekem igazán.
Gyári - GCamHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen monitort vegyek?
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- macOS PC-re
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest