Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz Buster17 #1614 üzenetére

    Semmi sem kötelez, hogy feltedd. :)

    Itt van a Mobilaréna bemutatója a Nougat-ról, a lényeg kb. benne van.

    Hétköznapi szinten drasztikus változást nem hoz. Jó dolog az osztott képernyőn való multitasking, csak éppen értelmes használati módját én legalábbis nem láttam. A javított Doze ellenére én OOS 3.5.6-on is tök jó SOT értékeket tapasztaltam, szóval csak emiatt sem érdemes váltani.

    Az egyetlen dolog, ami nekem legalábbis valóban tetszik a Nougat-ban az az értesítő képernyőn való válaszok lehetősége. De ez is olyan dolog, hogy amíg nem volt, addig is teljesen jól elvoltam nélküle.

    Ugyanakkor igazából hátrányát se láttam eddig annak, hogy felraktam a Nougat-ot. Van egy ismert bugja, miszerint roaming közben a Google Play-ről nem lehet appokat frissíteni és appokat letölteni. Ez vagy érint, vagy nem, ha igen, akkor ne rakd fel, ez nem is vitás.

    Én általánosan úgy vagyok vele, hogy a legfrissebbet célszerű felrakni - ha csak nincs komolyabb bugja. Megértem azt, amikor valaki pár hetet kivár, hátha kiderül valami probléma. De a 4.0.2 esetében nem tudunk ilyenről, tehát bátran fel lehet rakni.

    @-Gerzson-: Hol sikerül neked használni az osztott képernyő módot? Én próbáltam minden félét, de sehol sem tapasztaltam pozitív hozadékát (nézel youtube videót és közbe messengerezel? - nem jó, mert a videót alig látod közben, vagy gépelni nem tudsz), és ilyenformán értelmét nem látom.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák