Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
kíváncsi vagyok, mennyire fog elbírni a komplexebb dokumentumokkal az iPad hardvere, jó lenne natív office támogatás, mikor úton vagyok.
I hate morning people. And mornings. And People.
-
saelin
veterán
Zandroid?
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
GALARDO
addikt
Jól hangzik, kíváncsian várom.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
darvinya
titán
Én droidra várnék végre ilyet, mert amik vannak nagyon f…s.
Anno Wm alatti Office csak kevés memória miatt nem tudot megnyitni doksikat.
Bár Access-t is futtatam rajta, igaz akkor nem tudtak hívni.
De legalább net-es bázis is ment.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz Valentino K. #7 üzenetére
Android-ra?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dreamdancer
őstag
Tök logikus lépés, OS X-re is van MS Office, a MS-nak ez jó bevétel, a Surface RT eladásain meg eddig sem segített az Office.
És azt is értem, hogy Androidra nem adják ki, tabletfronton az Android közel sincs olyan fölényben, mint a telefonoknál, ráadásul az androidos júzerek közismerten nem szeretnek appra költeni, a feltört Office viszont valószínűleg hamar megjelenne a neten.
Nem a lényeg a fontos.
-
vicze
félisten
válasz dreamdancer #11 üzenetére
O365-höz lesz kötve ez elég biztos, és előfizetéses módon fog működni szóval nem lesz mit feltörni rajta.
-
benczeb
aktív tag
A kérdésem az, h vajon az iCloudba vagy OneDrive-ra fogja menteni a doksikat
-
azopi74
addikt
Ezt ugye nem komolyan kérdezed? Ennyi erővel Office online vagy google docs mire nem elég? Vagy egy notepad és egy calculator? Én pont azért váltottam droidról win Rt -re, mert hiába vártam két éve arra, hogy megjelenjen androidra egy normális irodai programcsomag. És nem is fog valószínűleg soha megjelenni. Viszont ez az ios-es verzió valószínűleg erősen touch-ra optimalizált gui-val fog jönni várhatóan, miután se desktop mode nincs, se normális egér/billentyűzet támogatás nincs. Bár nem kis pofon lenne, ha egy desktop-szerű UI-t is bemutatna a ms, azon futna az office, és ipad-es touch cover-t, type cover-t és Power cover-t is n piacra dobna. Sőt, megnyitná a desktop felületet 3rd party fejlesztők előtt is, saját store-ral
A valóság talaján maradva: Gondolom, az ios piacon teszteli le a megoldást a MS , mielőtt windows-okra kidobná a metro-s office-t, és egyesítené a wp-winrt vonalat, egyúttal száműzve végleg a desktopot. Nagyon remélem, hogy sikerül egy Office RT funkcionalitását megőrizni, bár jelenleg el nem tudom képzelni, hogy hogyan. Biztos nem egy két perces dolog lesz megtanulni és begyakorolni a gesztusokat a kényelmes, és hatékony használathoz.
Mindenestre nagyon várom, kiváncsi vagyok, mi sül ki belőle. -
FIREBLADE78
addikt
oszt ez fizetős lesz vagy sem?
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
petipetya
nagyúr
Erre kíváncsi leszek.
"nincs rá lezsóidő"
-
Lombardosan
újonc
Satya! Na? Della?
-
vicze
félisten
És jé előfizetéses lett.
Nézegetni ingyen lehet, szerkesztéshez kell O365 előfizetés. Funkciókban nagyon korlátozott a rendeshez képest, ahogy várható volt.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Hát az egy érdekes kérdés, hogy mi hiányzik, nem reklámozzák...
Valószínű felőle Excelből fognak dolgok hiányozni, meg pl. helyesírás ellenőrző nem tudom hogy van. Csak a beépített gépeléskor, vagy van rendes is? Makrók biztos, hogy nincsenek.
Videó
Esetleg a súgók segítenek: Word, Excel, PowerPoint.[ Szerkesztve ]
-
azopi74
addikt
Na megnéztem, mit tud (az excelt, mert az érint engem igazán, az a fő munkaeszközöm) , hát még van mit fejlődni, ha ennyit fog tudni a metro-s office is, akkor remélem egyelőre nem távolítják el a desktop mode-ot, és az Office RT-t a Windows RT-ből.
A főbb, égetően hiányzó dolgok:
- pivotok létrehozása, szerkesztése, külső adatok importálása, validáció , filter, rendezés, feltételes formázás, name manager,
A power pivotot/data model-t és a makrókat/VBA-t nem említem, mert abban úgyse reménykedtem, azok az Office RT-ből is hiányoznak.
Kezdetnek nem rossz, de mág sok feature update-et igényel a dolog ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad 10.gen WiFi / 64GB / Blue (203)
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest