- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorPro
addikt
válasz peugeotmate #10198 üzenetére
Már a térkép menüjében is lehet frissíteni pc nélkül.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz peugeotmate #10200 üzenetére
Attól függ... Wifin bitang gyors nettel meg van hamar.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Keresek megvételre makulátlan, gyári garis, független, vagy vodás, fekete N8-cat! Eladtam a C7-et ma reggel.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Hali!
Mindenkinek fekete van? Alig lehet kapni és a fekete a legdrágább! Ezüst lenne olcsón, de a fekete felé hajlok.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Azért egy Brando Ultra Cleart rendeltem rá hiába Gorilla.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
A Vaterán kettő N8-cal is átakartak verni úgyhogy csak óvatosan! Éppen ezért eldöntöttem hogy boltból veszek 2-év Nokia garival. Most meg az ezüst tetszik. Az a kérdés hogy az ezüst alsó és felső kupakja hogy bírja a kopást? Plusz a menü gomb. Mert tapasztalataim szerint az ezüst festés és krómozás mindig sokkal jobban kopik mint a fekete. És az ezüstöt fehér műanyagra, míg a feketét fekete műanyagra szokták fújni. Ami azért nem mindegy.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
A kamera makró nagyon hiányzik a Samsung I8910HD után. Tehát a kamera miatt is. Plusz addig nézegettem az N8-cat hogy beleszerelmesedtem. A Brando fólia már meg van rá! Az igazsághoz au is hozzá tartozik hogy eredetileg is N8-cat akartam, csak olcsón hozzájutottam a C7-hez. Most meg jó áron eltudtam adni, és már az N8 is barátibb áron van.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Láma kérdés. A környezeti fény érzékelő szenzor hol van ezen a csodán? Mert az üvegen csak a kamerát és az infrát látom.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Engem olyan infó érdekelne hogy normál használat mellett lett-e karcos valakinek az üveg? Én rendeltem rá profi Brando fóliát, mert a kvarc szemcse megkarcolja ez tuti. Az Omnia HD edzett üvege is megkarcolódott, pedig nagyon vigyázva volt rá.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
-
TaylorPro
addikt
Az tuti hogy szerviz előtt, egy hard reset ajánlott hogy kiderüljön sw gond-e. Ez haza vágja az sw-t egy picit, de fürgébb lesz mint új korában. Ha minden oké Phoenixel rátolod a gyári sw-t vagy a módosítottat, és olyan mint ha most bontottad volna ki: [link]
Nem kell tőle félni, kb 10 perc alatt meg van. Mindent legyalul![ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nokia garancia ellenőrzés:
Üdv!
Mint ismeretes teló vásárlás előtt állok. A Vaterán lecsaptam kettő darab N8-cat. Mivel nem ma keztem, el szoktam kérni az imei számot, és a gari levél fotóját. Az elsőről kiderült hogy bolti garis, kuka. A másiknak majdnem bedőltem! Magyar Nokia garilevél. A Nokia honlapján az imei oké, gari rendben. Egy Nokia szervizes barátom megnézte nekem és ott egyből kibukott hogy kifüggetlenített Olasz T-mobile! Szerintem cserélt hátlappal a logo miatt. Ügyesek! Nem nyugodtam, gondoltam letesztelem a debreceni Nokiát. Megnézték az imeit. Egyből mondta a srác hogy külföldi, és függő. És hogy egy vicc a garilevél mert elhajtanak vele. Tehát még a bolti garitól is rosszabb mert nincs gari! Az eladóval telón beszéltem és próbált altatni. 15 éve boltozik. Hogy jövök én ahoz hogy megkérdőjelezem? Szóval vigyázni! Fizetés előtt az imei számot le ellenőriztetni!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz peugeotmate #10674 üzenetére
Ez az a link így van. De ez csak egy dolog. Mert azt veszi alapul hogy rendelkezel számlával. Így EU-n belül bármelyik országban él a garid. Tehát a megoldás az, ha az imei számmal bemész egy szerviz pontba. Azonnal kibukik ha simlis.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz jonnyjoker01 #10686 üzenetére
Viccelsz? Az 5800 a nyomába sem ér az N8-cnak, de még a C7-nek sem! A S^3 meg nagyságrendekkel jobb mint a sima V5. Sok apró finom újítás van benne.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Ajánlanátok tokot ehhez a csodához?
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Aki tud olcsón, null perces Dark Grey N8-cat, 2 év gyártói garival, boltból, az ne kíméljen. Sok helyen hiánycikk a sötétszürke, és még drágább is.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Végre itt van az N8 Dark Grey, null perces, 2-év Nokia garival, Finland. Tökéletes! Viszont. Van az ismert teszt képünk a kijelzőre. Nos ebben van egy olyan árnyalat ami lila. Egy vékony sávban. Nem feltűnő de én észreveszem. Most azon agyalok hogy visszaküldjem-e. Igazából semmi kedvem már görcsölni vele. Kérdezném a tulajokat hogy ennél a teszt képnél kinek mi az eredmény. Sajna a fotó nem adja vissza azt amit akarok mutatni.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Én azon kevesek közzé tartozom akik C7-ről váltottak N8-ra. Nekem kell a dokumentum fotózás ami a C7 esetében reménytelen. Plusz az N8 megjelenésében, és fogásban egy komolyabb készülék érzetét kelti. Persze ez nézőpont kérdése. N8 esetében vigyázni kell mert rengeteg a kijelzőproblémás készülék. Én a napokban vettem az N8-at, és másnap vissza is küldtem. Amennyiben nem tudnak hibátlan tesztelt készüléket küldeni, visszautalják a lóvét. A C7 egyébként egy remek telefon! Ritka jó a telefonálás minősége, és bitang hangos a beszéd hangszórója.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz karldergroße #10880 üzenetére
Az OPDA szerveréről dolgozik. Ami jelenleg szünetel. Ha minden jól megy hamarosan publikálok egy új szignó megoldást. Jelenleg tesztelés alatt. Remélem mára kiderül hogy mi a szitu.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Az az értelme hogy ez is egy lehetőség. Nem mindenki szereti vagy tudja Phoenixel bütykölni a telefont. Plusz ha hirtelen kell egy hard reset, akkor nem árt ha van szignózva az Auto Cert hack például! Vagy olyan program ami nekünk fontos, de csak szignózva megy fel. Nem? De!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Szignó iskola 2.: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
válasz gretzky77 #10930 üzenetére
Szia! A szignóval a hackelést végezd el elsőnek. Mert vannak olyan programok amiket hiába szignózol, akkor sem megy fel. Sőt, még hackelés után sem. A nokioteca szignók jók, teszteltek. Az auto cert hacket leszignózod vele majd hackeled a telót.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Nekem meg jelenleg nincs telóm, mert kijelzőhibával visszaküldtem. XXLGSM. Jogos volt a problémám. Rendeltek még két darabot az is kijelzőhibás. Ezért közölték hogy inkább vissza adnák a pénzt, holnap befizetik. Úgyhogy holnap pénz vissza. Gratulálok a Nokiának és a Samsungnak hogy több ezer N8 van a piacon ami kijelzőhibás. Megvárom a Nagy Nokia Big Sale akciót, 15%-al csökkentik az összes régebbi modell árát. N8, C7, stb.
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Még soha! De akkor nem egyedi eset az XXL-nél. Megingott bennük a bizalmam. Nálad hogy zajlott le a dolog? Visszaküldted? Ma elvileg megkapom a pénzem. Csak tanácstalan vagyok hogy hol a jó égben vegyem meg. Már csak személyes vásárlás jöhet szóba ezek után. Kettővel meg a Vaterán akartak átvágni. A sors nem akarja hogy N8-cam legyen.
[ Szerkesztve ]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
TaylorPro
addikt
Ezt tudtátok?
"- Program: Ha egy program nem válaszol, akkor tartsuk nyomva 8 másodpercig a “Home” gombot, hogy bezárjuk azt."
Működik!
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1