- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Más: átvertech indulás előtt jött SMS hogy kész párom N8-asa. Ez a rejtélyes hibás darab esete ezért volt 2 hetet bent! Kapott új kamerát, új kijelzőt és új fóliás üveget, meg valamit a kameránál, lencsés részt, új SW is van rajtam most töröm, remélem már jó! Lilának nem lila, de majd megnézem az ominózus képpel.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Bellére van valami okosság, hogy ne pittyegjen hangfelvételkor az N8? Ezek a munkatársak jaj.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azt vágjátok, hogy telenotnál IS működik az idő automatikus frissítése?
-
félisten
bugos a legújabb sleeping screen, 10:xx kor 0:xx-et mutat,lemarad az egyes! Sőt,11óra helyett kettö db nullát mutat!
-
félisten
válasz janek69 #22991 üzenetére
Láttál már nagymellű csajt E90-el szaladgálni? Én igen! Sőt!
N8-al is, de amikor belle van kint hónapok óta és annát látok nála akkor felmerül, hogy minek neki ilyen telefon.Jaaaa páromnak is N8 van, tört szofttal meg minden: [link] (Ő az E90-es dolog is, gari alatt azt használja)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Na gyerekek, írtam a nokiának, párom N8-asa megint padlót fogott, lassan nincs rublika a garjegyen !!!!
-
félisten
-
félisten
van 1.1-es swipeUnlock is,ez már megy és új dolgokat is tud.
-
félisten
válasz Vasinger! #23252 üzenetére
Gmailre vagy van nekem java alapú pár Kb adatforgalmú progim, vagy az opera mini nextbe bár be lehet lépni a google fiókkal. A YT downloader: [link] - 1080P-t ha letöltöd nem lesz kép, 720P-vel akadás nélkül megy, DE csak akkor játssza le ha elindítod a letöltést, mert onnan veszi az adatokat, online nem hajlandó. Ez online megy, de fos. Nincs beállítási lehetőség, rossz hang, kicsi kép stb...
-
félisten
válasz Vasinger! #23255 üzenetére
Hát azt nem tudom, hogy a gyári böngésző mit csinál mit tud, nem próbáltam. Esetleg még az. Ez az egész annak hiányzik aki erre igényt tart. Én 100 megás csomaggal nem nézek online vidiket, ami meg kell leszedem, 16g-re ráfér.
-
félisten
válasz Vasinger! #23259 üzenetére
Ez nem a telefonod.
Minden csak szokás kérdése, pl ami írsz azt nem ist udtam, hogy van, közésségi oldalak hiányában.Mint már valaki leírta: Symbiannal mindent meg lehet csinálni amit a többi OS-el, csak SOKKAL körülményesebben. Kinek az kell, hogy a segge alatt legyen a szoft kinek meg az, hogy ő maga felépítse a telefonját.
Én olvaslak és látom én hogy te sokszor csodálkozol dolgokon, akkor nem való neked. Ne büntesd magad felesleges pénzkidobással.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Figyusztok! Gar ügyben kb 1 hete nem írtak. Nem lennének kötelesek válaszolni? Főleg, hogy minden felmászás pestre nekem energia és pénz. Jeleztem is.
Első garanciám nokiánál mióta az eszemet tudom és meg kell mondjam nem 100-as az értékelésem. Hol pozitívak hol meg szarnak az emberre. Ez kicsit felhúz.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
válasz Gyuree91 #23300 üzenetére
Ez tényközlés, ami minket nem érdekel. Én/mi sem megyek/megyünk a droid meg a sgs topicba. Ha lecseréled hát tessék. Engem kiszolgál a symbian és nem utolsó sorban a kamerája!
Ja képzeljétek megjött a 808 tokom angliából, alig pár nap alatt. Ez egy batár nagy telefon lesz!
-
félisten
válasz Polarstar #23318 üzenetére
Igen, méretaránynak egy elem. E90-el elfelejtettem fényképezni boccsii! [link]
Nem valami húúú de minőségi tok, de belül ilyen hogy is mondjam nagyon puha nem szörme hanem mintha bőr lenne. Kihúzható, van egy fül és kijön a teló nem kell kirázni belőle,. Ez a képen nem látszik.
-
félisten
válasz Vasinger! #23324 üzenetére
1: Igen
2: Nem, de ha néma üzemmódban van vagy nincsenek bekapcsolva a működési hangok akkor csendben kapcsol be.
Nekem van ébresztő üzemmód egyrészt mert nem rezeg ébresztéskor, aztán ha SMS van csendesen csipog egyet illetve mert nincs bekapcsoláskor hangja.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz peugeotmate #23347 üzenetére
Hamarosan fog, akár kettőt is.
-
félisten
akinek fent van a swipeUnlock 1.1 azt megkérem nézzen meg valamit. Billzár gomb lehúz,előjön az elhúzandó kép,majd ekkor 1x nyomja le a bekapcs gombot. Mi történt? Thx!
-
félisten
válasz Kobak77 #23380 üzenetére
Anélkül szinte semmi nem megy. Mit gondolsz miért megy nekünk a galéria, a saját helyzet, a rendesen működő időjárás widget és a többi? Mert tört szoftra felmennek. Másra nem. Annyira tipikus ez a nem nyúlunk hozzá mert jaj. Akkor meg minek, ezt offba.
-
félisten
http://www.n8fanclub.com/2012/04/video-comparison-nokia-808-pure-view-vs.html?m=1 - taylorpro, gratulálok!
-
-
-
félisten
válasz stewe780 #23502 üzenetére
az a vicc,hogy ahogy elindult az egyik főképernyővel,azzal ment pár órával ezelőttig,mert szolt párom h merül.tehát: bekapcsolta reggel,du fényképezett 4et és ennyi. A menübe sem lépett be! ! Beragadt progi nincs,megnéztem handy taskkal. Kb 1óra alatt 4%ot merült,tokban,hozzá sem nyult.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest