- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
deka10
senior tag
Akit esetleg érdekel ingyenesen tölthető jó pár HD játék az ovi store-ból, most a pókembert töltöm éppen.
Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
Gyufaaa
veterán
Érdekes cikk.
[ Szerkesztve ]
-
karldergroße
senior tag
Lehet, hogy perverzió, de én úgy képzeltem, hogy ráteszem a külső vinyóra az összes zenei stúdióalbumomat (mintegy 1200 db-ot), ami összesen kb. 160 GB. Ez esetben nem kellett volna törölgetni és helyet csinálni mindig annak az albumnak, amihez kedvem van, hanem egyszerűen azt hallgattam volna, amit éppen akarok. Tényleg nem tudtam, hogy a külső vinyó nem megy, de bele kell törődnöm. Az, hogy egy Y-vezetékkel az áramot egy konnektorból pótoljam, nem túl értelmes javaslat számomra, hiszen ahol konnektor van, ott valószínűleg más zenelejátszó eszköz is adott. Utazás közben lett volna jó a külső vincseszter, de ott nincs konnektor.
-
attisx
addikt
válasz karldergroße #9905 üzenetére
Még ha meg is tudna hajtani külső táp nélküli vinyókat, a telefont így is - úgy is töltőre kellene dugni. Az egyszerűség kedvéért számoljunk 200mA-es áram felvétellel, ez optimális (kvázi labor) körülmények között 1200-es akkuval 6 óra üzemidő, de ha teszem azt falánkabb a HDD és/vagy netezel/játszol zenehallgatás közben, plusz hozzávesszük a telefon egyéb energia fogyasztó tényezőit, már is minimum feleződik a használati idő...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz Sn00PiG #9907 üzenetére
Ezek a gamek ingyenesek ebben a pakkban(mindegyikből fent van még a fizetős verzió is, nekünk a sárga szalagos kell):
Angry Birds Rio
Fruit Ninja
Worms HD
Angry Birds Seasons
GT Racing: Motor Academy
James Cameron’s Avatar HD
Hero of Sparta HD
Spider-Man: Total Mayhem
Monopoly Classic HD
Assassin’s Creed HD
The Sims 3 HD
Rally Master Pro
The Settlers HD+
World Series Poker
Tetris HD
Tom Clancy’s HAWX HD
Farm Frenzy
Guitar Rock Tour 2 HD+
Pac Man Championship
Doodle JumpNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
VGYke
addikt
Sifre, attisx, válaszaitokat nagyon köszönöm!
Segítségeitekkel, N8-Laptop internet sebességben itt tartok. Telenornál számíthatok többre, vagy ez így jó?
Más: (lehet gugli segítene, de inkább itt kérdezem először): N8 TV-k nél azt az üzenetet kapom, hogy az ön adatkapcsolata nem támogatja. Erre külön elő kellene fizetni, ez nem "net" kapcsolaton keresztül megy?
Más2: TV widgetek hová vannak telepítve, a telefon memóriába, vagy a másikba?
AXN frissítette magát és megkérdezte hová telepítsem. Bocs ha nagyon primitívet kérdeztemkutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
Kvazár
őstag
válasz csoky21 #9909 üzenetére
Talán azért mert MO-n nem jelent meg ez a kedvezmény:
That’s 20 Brilliant games for your Symbian^3 phone ABSOLUTELY FREE (though it may still have location restrictions – please tell us if you can get the Summer gift of Games app ). Thanks Nokia!
-UK -ok!
Finland – OK
Germany – OK
Sweden – OK
France – OK
Ireland – OK
Holland/Netherlands – OK
Norway – OK
India – NA
Mexico – N.A.
Spain – N.A.
Canada – NA
South Africa – NA
Philippines – NA
Turkey – N.A.
Switzerland – N.A.
USA – NA
Columbia – NA
Israel – NA
Brazil – NA
Czech Republic – N.A.
Russia – N.A.
Pakistan – N.A.
Lithuania – N.A.
Malaysia – N.A.
Indonesia – N.A.N.A. here = Not available. Not sure if that is permanent, or if it might come later.
forrás:[link]
Eladó cuccaim: -
-
Sn00PiG
aktív tag
Áruház kezdőoldalán is ott vannak a gift verziók, ráadásul a channel neve is "Nyári ajándék játékok". Innen telepítettem a HawxHD-t, avatart, assassins creedet, spidermant, angry birds-t és a fruit ninjat is, mindegyiket gond nélkül.
Szóval nem hiszem h ország restriction lenne, a store meg tudtommal hálózatot nem néz, szóval nálatok is mennie kellNokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
nagysuhi
tag
Én hülye! Tegnapelőtt vettem meg az Angry Birds Seasons-t.
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
karldergroße
senior tag
Hihetetlen, lehet, hogy én vagyok a balf@sz, de tényleg sehol sem találom. Ha sok szám van elmentve, hol lehet egy alapértelmezettet megadni???? Nekem csak azt írja ki: 2 szám és sehol sem dob fel a menüben alapértelmezés beállítása lehetőséget.
-
nagysuhi
tag
Jönnek le szépen sorban a játékok. Nem sokat játszom ugyan, de ki tudja mire lesz még jó.
Többet ésszel, mint fűrésszel...
-
Sn00PiG
aktív tag
válasz karldergroße #9919 üzenetére
Rámész a névjegyre, opciók->alapbeállítások->hanghívás-> és kiválasztod a számot
Többieknek meg jó szórakozást a gamekhez
Nokia Lumia 625 - Innokin iTaste SVD - Rocket
-
Jégkokó
veterán
Olyan problémám van, hogy beadtam a szervízbe a telefon gyári fülesét és most kipróbáltam két másikat és a mély hangoknál recsegő hangot ad ki.Eddig ilyet nem csinált sose.Vagy nem mind1 milyen fülest dugok rá?
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
peugeotmate
őstag
válasz Jégkokó #9923 üzenetére
Ha valami gagyi fülest dugsz rá, akkor simán recseghet. Ha a gyárival nem volt gond, akkor szerintem nem a telóval lesz a gond. (Esetleg próbáld ki minőségibb fülessel. Persze, ha ez a kettő is az volt, akkor már más fényben merül fel a problematika.)
Egyébként "agybadugóssal" próbáltad? Milyen zene mellett?meg
-
xmad
őstag
átlgos használat mellett meddig birja egy töltéssel a teló?
-
Watt89
csendes tag
az N8 asom nem játsza a feliratot.mit csináljak h működjön? Valami spec lejátszó kell?
[ Szerkesztve ]
Nokia 6230i>>>Lg Shine KE970 >>>Sony Ericsson W580i>>>Samsung S5230>>>Nokia N8-00>>>?
-
Watt89
csendes tag
köszönöm a linket, végre működik.
Nokia 6230i>>>Lg Shine KE970 >>>Sony Ericsson W580i>>>Samsung S5230>>>Nokia N8-00>>>?
-
TaylorPro
addikt
Téma ajánló: [link]
Pixel 9 Wintergreen 256
-
Jégkokó
veterán
válasz peugeotmate #9924 üzenetére
Amivel próbáltam az egy senheiser füles, a számítógépre kötve tökéletesen visszaadja a mély hangokat.Szóval nem tudom mi lehet a probléma
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
xmad
őstag
válasz peugeotmate #9926 üzenetére
az jó.. hogy,mire használod gyakran? csak telefonálsz?vagy sokat netezel is?
-
Gyufaaa
veterán
Kevés zenehallgatás, fényképezés és Angry mellett nekem a friss tesztem 7. napra szorította a töltési időt. Intenzív használatnál 4. napon töltöm. Bár ez az intenzív használat nálam nem azt jelenti, hogy másodpercenként nyomogatom. Ezt akkor mondhatjuk általános használatnak. Én meg vagyok velel elégedve. Az 5800-ám naponta volt töltve. (bár nem esett nehezemre feltenni tölteni esténként)
-
peugeotmate
őstag
Elég sokat netezem rajta (kb.1 óra napi szinten), némi telefonálás (elég változó az időtartam), játszom rajta (fél órát naponta kb.) illetve zenét hallgatok (kb. napi fél-1 órát). Igazándiból a két nap az átlag, volt már, hogy 3 napot is elment, csak akkor a végére már csak egy-két egység maradna, amit nem szívesen vállalok be. Viszont a GPS-től nagyon durván merül.
(Az adatokat ne vedd Szentírásnak, ezek csak hozzávetőleges számok!)Jégkokó
Nem került valami piszok a jack nyílásba? Nagyobb kiterjesztésű számoknál is fellép ez a hiba?[ Szerkesztve ]
meg
-
tibike8
őstag
Ki milyen autós tartót használ hozzá ami nem a CR-122? Van sokféle ebayen. Van tapasztalat különböző tartókról?
-
Gyufaaa
veterán
válasz tibike8 #9936 üzenetére
Én egy ilyet vettem és teljesen meg vagyok vele elégedve. Előtte egy gyors megoldásként vettem egy univerzálisat, de nem tetszett. Ez viszont korrekt. Az ára pedig szerintem bőven elfogadható.
Szerk.: A kar az "univerzális" így ha másik telóval szeretnéd használni, akkor csak egy másik telefon "tokot" kell hozzá venned.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
CS_D
senior tag
válasz tibike8 #9939 üzenetére
Általában olyanok a szivargyűjtós töltők, hogy 12V-ról csinál 5V-os 500 mA -es áramot.
Ez teljesen megfelelő töltőáram. A gond csak akkor van, ha mégsem 500 mA szalad át a töltőn... Ez ellen nem tudsz védekezni, csak ha drágább cuccot veszel, amiben még több túláramvédelem van. (Persze az sem 100%-os)
-
Gyufaaa
veterán
Én is erről beszéltem. Ezt linkeltem, csak az a kép egy illusztráció.
(#9942) slimshady: Nem karcolja egyáltalán. 2 alsó sarkát és felül középen fogja a telót. A felső "pöcköt" ha felhúzod, akkor tudod beletenni a telót. Ezt annyira fel tudod húzni, hogy a telefon oldalának ne érjen neki.
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Lehet csinálni olyan profilt, hogy a tartóban fogadva a hívást, egyből kihangosítva legyen?
Szerver Hosting Debrecenben
-
kp78
addikt
Valakinek sms visszajelzéssel nincsen ilyen gondja?
Az enyém ugyan C7, de N8-nál is hátha van ilyen vkinél.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :)
-
Rosehill
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek infója arról, hogy mikor lesz kapható pink színben?
-
Kvazár
őstag
Valakinek van ötlete, hogy ezt a fajta hívásfogadást el lehet-e valahogy érni? Vagy csak a szokásos tv-s baromság?
Egyébként az ott a Dexter Morgan telója a Dexter 5. évadából.Eladó cuccaim: -
-
peugeotmate
őstag
válasz Rosehill #9947 üzenetére
Elvileg Londonban már május 13-tól elérhető, de azt nem tudom, ez mennyire igaz. Akár hazánkba is elérhet még ebben a hónapban a rózsaszín variáns.
meg
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest