Új hozzászólás Aktív témák

  • donceleger8

    őstag

    válasz kp78 #15833 üzenetére

    Sajnos már vagy két hete kikerült a listából. Ha a T oldalán rámész a készülékekre és leszűrsz a Nokiára, akkor az aktuális telefonokat listázza ki és abban sajnos nincs az N8. Legalul van egy olyan menüpont, hogy korábbi telefonok, ha azt választod, akkor megtalálod az N8-at, de venni már nem lehet, és nincs is ár mellette, itt csak meg lehet nézni azokat a telefonokat amiket a T valaha is árusított.
    Én egy 1 hónapja vettem az N8-at, még sikerült hűséget hosszabbítanom, de boltokban már akkor sem volt. Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy max csak webshopon keresztül tudok venni, mert a boltokból visszahívott készülékeket ott még értékesítik. Szerencsém volt. Viszont ha már a webshopban sincs, akkor valószínűleg már nem is lesz.
    Érdekes a friss árlista, mert ennek ellenére ott még bent van az N8 és csökkent az ára! De ha nem is kapható akkor így könnyű dobálódzni az árral. Ez nem szép húzás a T-től! :(

    Segítség!
    Még mindig nem tudom, hogy a gmail kliens hova menti az ideiglenesen letöltött mellékleteket. Ha rögtön a megnyitásra nyomok, ugye akkor is letölti esetemben egy videó fájlt, hogy meg tudja nyitni. De azt hova menti nem találtam meg! Napokkal később is meg tudom nyitni azonnal a mellékletet, szóval valahol a telefonon van, de még a fájlkezelőben sem találtam meg a keresés funkcióval. Valaki tud segíteni ez ügyben?

    Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!

Új hozzászólás Aktív témák